- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz
bence007 #24892 üzenetére
Oh, éppen sajnálom! A paraméterei mindenesetre kecsegtetők voltak és elég sok tartozék is jár hozzá alapból... Na, talán majd ráakadok egy sátras akcióban töredék árért
UI.: ha ennyire rossz minőség volt, akkor, hogy alakult úgy, hogy kettőt is vettél? (csak kíváncsiságból már).
-
-
hpeti2
aktív tag
válasz
axlfsi #24889 üzenetére
Leírás alapján max 40°C-os víz lehet a bemenetén. 5 méteres a cső a kimenetén, jár hozzá pontban fújó fej (tisztító tűvel), csíkban fújó fej ami állítható, valamint kb 1 léteres tartályos habosító fej és egy forgókorongos mosófej. A cső felcsévélhető, a tápkábel feltekerhető.
-
axlfsi
veterán
válasz
Pista_ba #24745 üzenetére
Szia!
Végül, hogy döntöttél, melyiket vetted meg?
...értem én és el is hiszem, hogy a Makita képvisel egy minőséget - kétség nem fér hozzá, de én kíváncsi lennék, ha van itt közülünk meg valaki, aki vásárolt és használ ilyen Lidl-s nagynyomásút, annak mik a tapasztalatai.
Leginkább pl hogy hány fokos vizet bír el a gép...
Köszönöm előre is! -
Magnum_
nagyúr
Safranek, tenyleg jo ez a Sonax cucc. Nem birtam mrgallni, hogy reggel ne mossam le es utana ne hasznaljam.
-
-
Pardise
senior tag
válasz
z123456789 #24878 üzenetére
Ezt az Anticoritot belinkelned kérlek? Ezeket a termékeket csak nagyon nagy mennyiségben lehet kapni vagy rosszul tudom?
-
z123456789
addikt
válasz
aginor #24877 üzenetére
Én az egyik fórumtag ajánlására nagy nehezen szereztem be Anticorit nevű anyagot. Olyasmi mint a motorolaj, meg a műszerolaj keveréke. Elmondása szerint az autógyárak használják elemek tartósítására.
Ki is próbáltam, valóban jó, kicsit nehéz felhordani, mert sűrű, és nekem semmilyen spricni nem terített, csak egy sugárban lőtte.
Van itthon Wolf Black Out gumi, és műanyag ápolóm is. Az sem rossz, de nem olyan tartós. Az ilyen tescoban kapható szarok szerintem semmire sem jók. -
aginor
veterán
Sziasztok!
Külső műagyagok felújításához ápolásához mit ajánlotok? Lotus Cleaning mennyire jó?
-
Vincsaba
csendes tag
Sziasztok!
Ilyet használ valaki? [link]
Jónak számít, lehet venni nyugodtan ilyet? -
do3om
addikt
Műszerfal törölgetésre keresek valamit ismerősnek.
Alis ajánlata van valakinek?
Én VS platinumhoz kapott kéket használok (a régebbi típus amink az egyik fele igen puha), hasonlót lenne jó. Mérete és anyaga is kiváló. -
carspray
újonc
"Aki 2017 januártól nálunk vásárol és feltölt egy videót arról, hogyan dolgozik a Menzerna termékekkel és milyen végeredményt ért el, azok között kisorsoljuk a képeken látható 3 csomagot
A játék vége március 31"
Hátha érdekel valakit innen.
[ Módosította: #45553408 ]
-
Magnum_
nagyúr
-
KisBundi
őstag
Aki akar az most vegyen gyurmát a wolfnál, mert beszéltem velük és rendberakták a webárúházat, igy tudtam venni èn is.
-
Dara
csendes tag
válasz
z123456789 #24840 üzenetére
Szép tiszta lenne utána az autó
-
minimumgame
tag
Sziasztok
Apró karcok eltüntetésére,fényezés felfrissítéséhez házilag, kézzel, melyik paszta ajánlott?
Mannol szett vagy Sonax Xtrem3 esetleg?Gyári "metál szürkés" festésű alufelninél ugyan erre a célra is jók ?
Köszi előre is!
-
válasz
Magnum_ #24864 üzenetére
A szerviz alapból jóindulatú. Neki az az érdeke, hogy garanciában megjavíthassa, hiszen a hazai forgalmazó megtéríti neki a javítási költséget; míg egy magánember nem biztos, hogy márkaszervizben javíttatná a 4 évnél idősebb autóját (Magyarországon vagyunk).
A hazai forgalmazó adja meg az engedélyt a javításra. Ha nincs márkaszervizben folyamatosan vezetett szervizkönyv, akkor nehéz ügy lesz...
-
válasz
#45553408 #24861 üzenetére
Nem akarok a lelkedbe mászni, csak realistán állok a kérdéshez (mivel nem az én autóm).
- A 150 ezres szerviz Opel márkaszervizben történt, a többi korábbi is?
- Felesleges elsőre a forgalmazóhoz fordulnod - bár megteheted és nem vesztesz sokat - ők a márkaszervizhez fognak irányítani. Nem érdekük helyetted ütni a szervizt.
Ha a márkaszervizben elfajulnak a dolgok; akkor nézi meg esetleg az Opel területi szervizese.
- Melyik ajtóról van szó? Ha az elsőről, az vélhetően azonos az 5 ajtós verziójéval, abból tuti találni fogsz színazonos bontottat, de a hátsó esetén se kizárt.Szerk:
Szerződéses viszony az autót újként értékesítő kereskedéssel áll fenn, hozzájuk lehet garanciális igényekkel fordulni. Az más kérdés, hogy a kereskedés/szerviz részére a forgalmazó megtéríti a garanciális javítások költségét. -
z123456789
addikt
válasz
#45553408 #24843 üzenetére
Az tényleg nem jó hír.
Azt elég komoly munka onnan kitakarítani, szinte lehetetlen (hogy megcsinálják neked normálisan, nem arany árban).
Valószínű nem ér annyit az autó, minthogy egy ilyen összeget rákölts. Szarul hangzik, tudom,én is utálom, mikor ilyet mondanak az én szaromra, de ez az igazság. Bontott másik ajtó, és azt újra fújatni (ami megint egy jó mulatság, ha nem találják el a színt, de ez a fent említett esetnél is előfordulhat.)(#24850) Saint_
Ha van ilyen lehetőség, akkor neki-neki! Igaza van Szentnek. -
schumi
aktív tag
ráfújós anyagot / waxot (konkrétan sonax brilliant shine, de ráfújós wax is érdekelne), csak puha,sűrű mikroszálas ruhával szoktátok felvinni vagy ajánlott hozzá mondjuk ilyen ? :
-
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest