- Hogyan válassz biztonságos és megbízható szoftverlicencet?
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
(Kolombusz) #647 üzenetére
Árulnak olyan cuccot, ami az mp3 lejátszó hangját fm rádió számára megfelelő modulációval kisugározza és azt a rádió tudja venni, mint egy sima országos rádiót.
-
t1
veterán
válasz
(Kolombusz) #647 üzenetére
Ha gyárilag nem MP3-as akkor sehogy...de ha van rajta AUX akkor rákötsz egy MP3 lejátszót, telefont bármit
-
qdak
addikt
válasz
(Kolombusz) #88 üzenetére
kereszt apám michelin jei is 60.000 km birtak kb pedig ö nem tolja neki meg füstöli
-
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #264 üzenetére
én km_óra _spirál cseréjénél gondolkoztam el a dolgon, de aztán hagytam, mert az új spirál megvolt csírozva a csőben, továbbá a váltóolajból kapja a további kenést. bár tény ami tény, cseréltem már 2x km_óra_spirált, egyszer műszerfalat, de nekem akkor is zörög egy picit az órám.
mit akarsz bekenni/fújni szilikonolajjal?
lehet nekem be kéne kennem a jobb hátsó ajtót műszerzsírral, mert nyikorog. -
dragonfx
veterán
válasz
(Kolombusz) #219 üzenetére
turbónyomást emelik, legegyszerűbb téma.
Kérdésa a gyári turbó meddig bírja -
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #222 üzenetére
az biztos, de ha vmi spéci titánötvözetből lenne a motorblokk, ami nem reped meg...
-
dokar
addikt
válasz
A turbódizél autók teljesitménye mért nő meg sokkal jobban chippelés után, mint a szivó benzineseké?
mert felnyomják a turbónyomást, azaz azonos térfogatra még több üzemanyag-levegő keveréket zsúfolnak be. ez kb olyan, mintha az 1.6-os motort kicserélnéd 2.0-ra vagy nagyobbra. de ez nem csak a turbódízelekre igaz, hanem a turbós benzinesekre is. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Nembiztos,h jol tudom,vagy mondom:A dizel motorokat sokkal nagyobb ''rahagyassal'' tervezik,pont a nagy nyomas,ect miatt.Ezert lehet beloluk joval tobbet kihozni,mert sok a tartalek.
-
bambano
titán
válasz
Ebben a kategóriában ha nem is normális, de nagyon nem lóg ki a sorból...
Nálam lesz futómű baj is, azért megy kedden szervizbe. Csak jó lenne egy füst alatt a gumit is lecserélni, nehogy a régi gumi szétverje az új futómű alkatrészeket.
[Szerkesztve] -
Viszlát
addikt
válasz
Egyáltalán nem normális, de a gyári gumik már csak ilyenek...
-
blunt
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #90 üzenetére
ez egy cuki avatar
nem szoktam, csak néha elkap a hévtudom, hogy benzinpocsékolás, ill. felesleges féket koptatni meg ''mittoménmit'', de azért néha kell
-
blunt
aktív tag
válasz
én csak a saját autóm nevében tudok nyilatkozni, de ekkora lóerő és nyomatéknál sztm normális
szinte felkaparja az aszfaltot 1-1 rajtnál...
-
dokar
addikt
válasz
(Kolombusz) #43 üzenetére
hehe tényleg erre hirtelen nem is gondoltam, érdekes lehet az a hang, főleg ha a doppler is rájátszik távolodásnál
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fogyjunk le!
- Apple MacBook
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BestBuy topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3244
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest