Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
olvasnivaló: Vállrándítással autót ölni
-
qdak
addikt
-
qdak
addikt
hi igaz h a turbós (benzin) gépekbe nem le7 gáz rendszert rakni ?
-
qdak
addikt
válasz
sosperecek18
üzenetére
aham akkor a régiek gondolom nyomják a co t rendesen
köszi -
qdak
addikt
hi
miért van az h az ujjabb autokbol egyre kisebb ccm és egyre nagyobb lóerőt csinálnak ?
sztem ez a tartóságra megy, de mért jó ez ? pont most látam 1,4 / 140 LE mért baj ha ezt mondjuk 1 2000ccm es motorbol hoznák ki ? változik igy vmi ? -
qdak
addikt
nem tudom mért választ nyomtam

-
qdak
addikt
hello ha veszek egy kissé szétthajtott calibrát, ami durván volt használva hideg padlogáz meg többi akkor a blokk is megrepedhet v csak a henger van veszélyben?
-
qdak
addikt
állo helyzetben kéne? v lehet ment közben?
ui:
Minden hengerfej óriási hőterhelésnek és egyben jelentős hőingadozásnak van kitéve a használat során. Ha ezt nem vesszük figyelembe, azt kockáztatjuk, hogy idővel deformálódhat (vetemedik) vagy megrepedhet a csatornák közötti fal. Ilyen károsodásra a hirtelen hőváltozások esetén van esély, tehát ha már a hideg motort erős terhelésnek tesszük ki, anélkül, hogy megvárnánk, míg eléri az üzemi hőmérsékletet vagy ha a túlforrósodott motort leállítás előtt nem engedjük visszahülni (még dolgozik a ventillátor). -
qdak
addikt
ha már auto technika: hidegen meddig szbad pörgetni a (benzni és diesel) motrot s mekkora gázzal szabad menni mig nincs üzemi höfokon? hogy ne legyen idö elött hengerfelyes?
-
qdak
addikt
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
kereszt apám michelin jei is 60.000 km birtak kb pedig ö nem tolja neki meg füstöli

Új hozzászólás Aktív témák
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Hardcore café
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- OnePlus Nord 2T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)