Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
blunt
aktív tag
tegnap a szakadó esőben azért éreztem, hogy ez utcai slick, az egyik srác pont így törte össze az evo8as kocsiját. Felúszott a kocsi és összetörte. Toyonak úgy hallottam, hogy kijött egy slickje (888 talán a típus?), arról kéne infót szereznem. Bár slick és slick között vizes úton nem sok különbség lehet... (és itt nem arra gondolok, hogy nyáron locsolják az utat

[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
olajcserére várt egy sti nem olyan régen a szakszervízben, láttam, hogy dunlop volt a kocsiján a srácnak. Csak dicsérni tudta, elfelejtettem megjegyezni a típust. sajna. Arra emlékszem, hogy azt mondta, hogy neki elviselhetetlen volt a potenza keménysége és inkább komfortot akart. Gondolom, ha bevállalta azt a gumit, akkor nem tré a dunlop

[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
ez egy cuki avatar

nem szoktam, csak néha elkap a hév
tudom, hogy benzinpocsékolás, ill. felesleges féket koptatni meg ''mittoménmit'', de azért néha kell 
-
blunt
aktív tag
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
én csak a saját autóm nevében tudok nyilatkozni, de ekkora lóerő és nyomatéknál sztm normális
szinte felkaparja az aszfaltot 1-1 rajtnál... -
blunt
aktív tag
én mindenképpen re070ben gondolkodnék ha borzalmasan kemény oldalfal kell.
Megpróbálhatod az re050est is, bár az evo 9es barátom mindig panaszkodik, hogy kevés a kocsijára az a gumi. Ha nem pályaautózni akarsz minden nap, akkor szerintem az re050 nagyon jó választás lenne!
Az re070ről viszont azt mondta a budaörsi úti gumis barátom, hogy meg fog szűnni, úgyhogy érdemes lenne még most bevásárolni abból ha esetleg az szimpibb! Ezek amúgy utcai slick gumik. -
blunt
aktív tag
én ezért tartottam meg mindent, ami gyári, beraktam itthon egy tárolóba, mert tudom, hogy ha majd műszakira kell vinni, akkor így lesz a legtisztább. Hacsak nem tudja a subi szervíz elintézni, ahova az autót viszem olajcserére

itt hallható a kocsi, szinte alapjárat, még a direkt légszűrő is alig-alig sziszeg...
[link] -
blunt
aktív tag
3 és 4k rpm között kell tartanod a motort amig lemérik!
kb 3500 van a két érték között
olyasmi a mérés, mint amikor műszakira mész és a szaki kipuffból kijövő károsanyagokat próbál mérni. Ott is azt hiszem 3.5nél kell tartani a fordulatszámot!
szerk: mondjuk nekem teljes turbo back van, nem csak hátsó dob, azaz nekem teljesen nyitott a rendszerem. Valszeg emiatt is hangosabb, viszont erősebb
[Szerkesztve] -
blunt
aktív tag
hú jó kérdés nem mérettem le, de szerintem jócskán felette van. Szaki kikapott pár hete a váci úton kb. 10 rendőr kíséretében és mivel másba nem tudott belekötni (hiszen 4 hónapos a kocsi), ezért a kipuff miatt kezdett baszakodni a közlekedési csóka. Mondom neki (persze nem igaz), hogy dehát ez így gurult ki a szalonból, gyári. (valóban gyári a cucc, csak a gyári wrc csapaté, nem pedig a szaloné) mondta, hogy ez nem lehet. mondom de lehet

megkérdezte melyik szalonból van, én megmondtam, mondta, hogy ''jó köszönöm majd utána nézünk''.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Formula-1
- 3D nyomtatás
- Asztalos klub
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magisk
- További aktív témák...
- Eladó Samsung Galaxy S23 8/256GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)