Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
Volt mar szerencsem olyan autoban hosszu tavot leutazni,ahol a menetszelet is elnyomta a dob hangja.Hat mitmondjak nem egy kellemes elmeny volt vácrol balatonra lekocsoikazni....
Szal zenet folosleges is lett volna bekapcsolni,ugysem lehetett hallaniMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Meg volna kerdesem Futomu es rosz gumi.A rosz gumi tehet kart a futomu alkatreszeiben?Kicsit raz a gumi(hirtelenjeben ezeket tudtam szerezni defekt utan)Nem veszes,enyhe vibralas a padlolemezen,nagy hang.... 1 honapot volna fent.
Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz (Kolombusz) #219 üzenetére
Nembiztos,h jol tudom,vagy mondom:A dizel motorokat sokkal nagyobb ''rahagyassal'' tervezik,pont a nagy nyomas,ect miatt.Ezert lehet beloluk joval tobbet kihozni,mert sok a tartalek.
-
DeadMeat
nagyúr
Mikori?12 vagy 6 szelepes? A nagyon korai valtozatokban volt olyan gond,h 40-50K kilometer vezermuszij gondjai lettek,de azota joavitottak.
Meretehez kepest nemrosz mocik,eleg nyomatekosak is.A hangjat szokni kell,de nem veszes.Es keves a poloba.Ezt igy latatlanba megmondomMar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
Uhh ha ismered az oregurat,es valos aza 13000km azonnal megvenni az autot!
Az olajat evente,vagy 15k kmenkent keri,amelyik elobb letelik.
De amit mellle meg kellene cserelned,a fek,valto olaj.Nem a km miatt,a kora miatt.
Maszekhozz vidd,olcsobb mint a markaszerviz. 5 liter boven eleg.Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Orokolaj napersze Sasolj meg egy 40-50k km futott valtoolajat meg az ujat.Kezzel erzed a kulonbseget,ugyanugy mint a hasznalt es az uj motorolaj kozott.
En cserelem,nkem meger annyit,hogy gondmentes es hosszueletu legyen a jarganyom.Nekem nem eszi az 5w40-et.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz AMD Power #659 üzenetére
Hát ennyire nem vagyok benne.Úgy tudom a kompresszióból az derül ki mennyire kopott a mocid.Azt nemtom kimuatja-e hogy hengerfejes.Eszi,forralja a vizet ha hf-es a kocsid.
Az nem lehet,hogy mostanában fütöttél és csak most került abba a körbe is víz?Mar a jovo sem a regi; Powered by beer and crisps!
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #694 üzenetére
Pont ezért illik.Nameg szerintem nem túl sok embernek van villany a garázsban/szabad ég alatt.Muszáj kivenni,ha tölteni akarod.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz Winner_hun #697 üzenetére
Nekem ahhoz kicsit több kellene Inkább kiveszem,és fölhozom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Három db SONOFF Zigbee okos relé/kapcsoló eladó
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Elado vegyes IoT eszkozok (sensor,socket,smart speaker) Legrand/Google/Shelly/IKEA/Tuya
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest