Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nekem ahhoz kicsit több kellene
Inkább kiveszem,és fölhozom. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Winner_hun
üzenetére
Pont ezért illik.Nameg szerintem nem túl sok embernek van villany a garázsban/szabad ég alatt.Muszáj kivenni,ha tölteni akarod.
-
-
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Uhh ha ismered az oregurat,es valos aza 13000km azonnal megvenni az autot!
Az olajat evente,vagy 15k kmenkent keri,amelyik elobb letelik.
De amit mellle meg kellene cserelned,a fek,valto olaj.Nem a km miatt,a kora miatt.
Maszekhozz vidd,olcsobb mint a markaszerviz. 5 liter boven eleg. -
DeadMeat
nagyúr
Mikori?12 vagy 6 szelepes? A nagyon korai valtozatokban volt olyan gond,h 40-50K kilometer vezermuszij gondjai lettek,de azota joavitottak.
Meretehez kepest nemrosz mocik,eleg nyomatekosak is.A hangjat szokni kell,de nem veszes.Es keves a poloba.Ezt igy latatlanba megmondom
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
(Kolombusz)
üzenetére
Nembiztos,h jol tudom,vagy mondom:A dizel motorokat sokkal nagyobb ''rahagyassal'' tervezik,pont a nagy nyomas,ect miatt.Ezert lehet beloluk joval tobbet kihozni,mert sok a tartalek.
-
DeadMeat
nagyúr
Meg volna kerdesem
Futomu es rosz gumi.A rosz gumi tehet kart a futomu alkatreszeiben?Kicsit raz a gumi(hirtelenjeben ezeket tudtam szerezni defekt utan)Nem veszes,enyhe vibralas a padlolemezen,nagy hang.... 1 honapot volna fent. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Mini PC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Inkább kiveszem,és fölhozom.
Megfozik a mocit kisse

Futomu es rosz gumi.A rosz gumi tehet kart a futomu alkatreszeiben?Kicsit raz a gumi(hirtelenjeben ezeket tudtam szerezni defekt utan)Nem veszes,enyhe vibralas a padlolemezen,nagy hang.... 1 honapot volna fent.