Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Jhonny06: Kindle reklámmentesítés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Azt hiszem ide illik ez a kérdés.
Szinte ingyen hozzájutottam egy 83-as 1.4-es Peugeot 205 benzines GT-hez. Ki nem nézné senki belőle a korát, nem rohad, jól néz ki, belülről is csak pár dolog érett meg cserére rajta. Műszaki még van rajta, gumik jók, motor és környéke rendezett, nem olajos. Látszik, hogy szeretve volt.
A kérdésem: Oké, tudom öreg autó, csodát nem kell várnom és F1-es vezetési élményt se, de érzem, hogy egy 80 lóerős autóban több van, mint amit most mutat. Az olajat nem eszi, a motor szépen jár, de... A végsebessége kb 100-110 km/h, de az is csak nagyon lassan. A gyorsulása az ami nagyon nem tetszik. Padlóig nyomott gázpedállal is rengeteg idő kell neki hogy elérje a kívánt sebességet. Plusz még olyat vettem észre, hogy mikor lenyomom a gázpedált akkor megindul, de egy pillanat múlva azonnal érzem, hogy vissza is esik a sebesség, de szinte azonnal újra el is kezd "húzni". Jobban nem tudom leírni, de mivel én nem értek annyira a motorikus dolgokhoz nem tudom, hogy mit kellene esetleg átnézetnem vagy kicserélnem (Az alkatrészek fillérek hozzá.) Valakinek lenne esetleg tippje? Jól érzem, hogy többet kéne neki tudnia?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 4:3 aránnyal csukna ajtót a Honor az Apple Foldra
- Le Mans Ultimate
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro-White Titanium-128GB-Akku:97% - Megkímélt Újszerű állapot!Jótállás:2028.05-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs