- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
Aktív témák
-
- = Zk = -
félisten
hm.
nálam FULLHD-ben megy, úgy, hogy mindent maxra ráncigáltam.
fix betonstabil 50-65FPS.....de maga a játék sztem nagyonjó. grafikailag, és játékilag. csak szoknikell, hogy mikor mit kel lügyködni. de a hentelés az nagyon elllett találva
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
-
- = Zk = -
félisten
moderálva, lektorálva, javítva
valamint köszönöm a figyelmeztetést megfogadom..
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
akk valszeg ehhez is lesz egy olyan izé, mint a mirorrs-hoz volt anno
mekkorát nevettem, mikor sokadik nekifutásra, még mindíg pont a deszka előtt kezdett el slow-mozni a kis Faith! lepotty lett a vége minden esetben...apropó cpu. hát remélem a 3.6-ra felrántott 940 BE-m elegendő leszen alája
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
akkor jó, mert odais van HITELKÁTYÁM, 1st-re is, és még pár helyre
nálam 3,5óra és csenget a futárhogykiment a fejemből. épp ma nézegettem gameplay-eket. köszi, hogy SZÓVÁ tetted
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kitöltöttem!
Tegnap kb 11-re értünk haza, az Operett Színházban voltunk, megnéztük A Bajadért, szerintem jó volt! Földszinten ültünk, az ötödik sorban, mindent remekül lehetett látni, nem volt előttem toronyóra, de volt hátunk mögött 1-2 sorral egy hülye nyanya, aki nemhogy normálisan tapsolt volna, vagy fütyült volna, neeem, inkább ordított: "Ááááá!". Én meg fogtam a fejem...
[ Szerkesztve ]
-
Badman 4ever
őstag
dettó, infóóráról írok...
Android: elavult, mókolt Linux kernelre rágányolt virtuális gép. Macrohard SpyDOS 11 - Something went wrong. :( Vigyázat, a pingvin harap! Házi szerver Tualatin Pentium III-S 1.4 GHz alapon, Ryzen nagyvas, Bulldozeres AMD laptop és Pine64 PinePhone - Arch Linux mindegyiken. Ender 3 Pro rules!
-
FeRRaR1
őstag
-
nixx-21
őstag
te még ilyenkor is fent vagy? állat mit csinálsz?
amugy jöhetnél 6-osra(szerver) és akkor szárnyaim alá vennélek és tudnál fejlődni napi 1-1,5 óra azt kész ha van helyettesed kevesebb is elég
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
spammelésre épülő?????
ez nem olyan mint amikor linkeket kell küldözgetni h kiszívja belőled a vért meg vérfarkasok és vámpírok harca xD ilyeneket én is megvetem...
ez olyan h regelsz kapsz egy falut és azt kell nevelgetni nyersanygaokkal ellátni katonákat gyártani 1az 1-be AoE csak kicsit lassabb[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
azt ne mond h régebben nem AoE (I-III)eztél.....ezt kb ugyanolyan én is ilyen véleményen voltam de kipróbáltam és tök fun az egész teszem azt amíg elmeygek bulizni addig épül a falum
-
nixx-21
őstag
én azt javaslom h lehessen egyedüleg tervezett polót is összeállítani valami flash alapú tervező(rajzoló) progival berakni a logókat átméretezni elforgatni stb....neten nem egy ien játék van (tudod azok a felöltözetős játékok pl )
amugy Asus (ROG) ATi Intel(extreme )XFX(ATi )
ezek jöhetnek
-
WesTM
őstag
Alig ha nem nyáron tényleg összehozzuk a ph-s halászlészagú fórumtalálkozót!!!
Ott aztán lesz minden. Van itt berényben egy hely, ahol tökéletesen meg lehetne az ilyet ejteni. Magán tó, de előny hogy jöhet mindenki. Rengeteg pontyot lehet fogni, lehet főzni.
Ha majd oda jutunk, szervezhetünk egy ilyet!!! -
FeRRaR1
őstag
JaJa, jól mondod, nekem se jött be, többet vártam tőle, full kihalt, sivár unalmas, az ugrálást meg hamar meg unod, jobbat is ki lehetett volna hozni egy ilyen gémből így csak B kategóriás lett sajna, nem rossz konkrétan de nem is jó, és nem köt le
subaruwrc
Miért? Volt olyan, hogy nem Ati volt a trónon? /nálam/
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
jaja nagyon komoly játék
nekem 1024*768(1280*1024-nál már elfogy a kevéske 256mb VRAM)
Grafikai hatások Legmagasabb,Textúra közepes, élsimítás off, PhysX támogatás ON(emiatt még nem nagyon érzékeltem FPS csökkenést jo mondjuk nem rég kapcsoltam be és még lövöldözős rész nem volt )Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
heloszia!
(aláírásban láttad a meghívót?)
na sztem neki is állok Xp-t rakni mennyi helyet haggyak neki egy partíción?
ja és a 160Gb-os vinyóm miért csak 149gb? azon a 11gb-on mi van vagy miért foglalja le?
[ Szerkesztve ]
-
-
feka007
veterán
Még annyit kérdeznék, hogy feltettem ugye a 8.7-es drivert és Catalystot is, de az Eszközkezelő szerint csak 8.5-ös driver van fent 2008.07.03 dátummal, viszont a Catalystban meg azt írja, hogy 8.7 a Catalyst verziója. Ez lehetséges, hogy a Catalyst 8.7-es verziójú, de a driver meg 8.5? Mert amikor nem jó a driver vmi miatt, akkor sokszor azért nem indul a CCC, mert nem azonos verziószámú a driverrel. Vagy csak az eszközkezelő van lemaradva?
-
No-kia
addikt
-
Bluegene
addikt
pont ebben a kánikulában
egyébként lehet h a venti szabályozása romlott el, erre a gyógyír egy jó nagy passzív hűtés rá egy nagy venti, oszt ha a VGA nem ad áramot a ventinek kibírja addig a passzívval
sztem, azért még van értéke a 8800GTXnek kár lenne ha bedögleneSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
ahhozk épes t hogy elsö driverrel mit tudott a 3850, azóta szárnyal. Szinte teljesen pariban a 9600gt-vel, őedig anno mé a 3870 is alulmaradt vele szemben 70%banja jó kis kártya szeretem, MASS effect fullon kábé 60 fps-t tol úgy hogy csak a proci van tunningolva, a 320 processor dolgozik
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Gyusz
őstag
Én is szoktam olvasgatni, de valahogy mindig CF alaplap ajánló, táp vásárlási tanácsadó, hűtést kirtizáló/védő hozzászólásokba sikerül belefutnom. Most meg a kihajta/nem hajtja ki téma megy, ha jól látom.
Most épp azon gondolkodom, hogy szegény 9600GT-t mivel izzasszam meg, Lost Planet jó volt, csak rövidnek találtam. Alone in the Dark minősége kétséges, szerintem Mass Effect lesz a dologból.