Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Én is szoktam olvasgatni, de valahogy mindig CF alaplap ajánló, táp vásárlási tanácsadó, hűtést kirtizáló/védő hozzászólásokba sikerül belefutnom. Most meg a kihajta/nem hajtja ki téma megy, ha jól látom.
Most épp azon gondolkodom, hogy szegény 9600GT-t mivel izzasszam meg, Lost Planet jó volt, csak rövidnek találtam. Alone in the Dark minősége kétséges, szerintem Mass Effect lesz a dologból.
-
Bluegene
addikt
ahhozk épes t hogy elsö driverrel mit tudott a 3850, azóta szárnyal. Szinte teljesen pariban a 9600gt-vel, őedig anno mé a 3870 is alulmaradt vele szemben 70%banja jó kis kártya szeretem, MASS effect fullon kábé 60 fps-t tol úgy hogy csak a proci van tunningolva, a 320 processor dolgozik
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Bluegene
addikt
pont ebben a kánikulában
egyébként lehet h a venti szabályozása romlott el, erre a gyógyír egy jó nagy passzív hűtés rá egy nagy venti, oszt ha a VGA nem ad áramot a ventinek kibírja addig a passzívval
sztem, azért még van értéke a 8800GTXnek kár lenne ha bedögleneSiemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
No-kia
addikt
-
feka007
veterán
Még annyit kérdeznék, hogy feltettem ugye a 8.7-es drivert és Catalystot is, de az Eszközkezelő szerint csak 8.5-ös driver van fent 2008.07.03 dátummal, viszont a Catalystban meg azt írja, hogy 8.7 a Catalyst verziója. Ez lehetséges, hogy a Catalyst 8.7-es verziójú, de a driver meg 8.5? Mert amikor nem jó a driver vmi miatt, akkor sokszor azért nem indul a CCC, mert nem azonos verziószámú a driverrel. Vagy csak az eszközkezelő van lemaradva?
-
-
nixx-21
őstag
heloszia!
(aláírásban láttad a meghívót?)
na sztem neki is állok Xp-t rakni mennyi helyet haggyak neki egy partíción?
ja és a 160Gb-os vinyóm miért csak 149gb? azon a 11gb-on mi van vagy miért foglalja le?
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
nixx-21
őstag
jaja nagyon komoly játék
nekem 1024*768(1280*1024-nál már elfogy a kevéske 256mb VRAM)
Grafikai hatások Legmagasabb,Textúra közepes, élsimítás off, PhysX támogatás ON(emiatt még nem nagyon érzékeltem FPS csökkenést jo mondjuk nem rég kapcsoltam be és még lövöldözős rész nem volt )Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
FeRRaR1
őstag
JaJa, jól mondod, nekem se jött be, többet vártam tőle, full kihalt, sivár unalmas, az ugrálást meg hamar meg unod, jobbat is ki lehetett volna hozni egy ilyen gémből így csak B kategóriás lett sajna, nem rossz konkrétan de nem is jó, és nem köt le
subaruwrc
Miért? Volt olyan, hogy nem Ati volt a trónon? /nálam/
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Alig ha nem nyáron tényleg összehozzuk a ph-s halászlészagú fórumtalálkozót!!!
Ott aztán lesz minden. Van itt berényben egy hely, ahol tökéletesen meg lehetne az ilyet ejteni. Magán tó, de előny hogy jöhet mindenki. Rengeteg pontyot lehet fogni, lehet főzni.
Ha majd oda jutunk, szervezhetünk egy ilyet!!! -
nixx-21
őstag
én azt javaslom h lehessen egyedüleg tervezett polót is összeállítani valami flash alapú tervező(rajzoló) progival berakni a logókat átméretezni elforgatni stb....neten nem egy ien játék van (tudod azok a felöltözetős játékok pl )
amugy Asus (ROG) ATi Intel(extreme )XFX(ATi )
ezek jöhetnek
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest