- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
-
MarioAna
senior tag
Akkor 2000. Ezt ki kellett próbálnom .
-
MarioAna
senior tag
válasz Bluegene #1988 üzenetére
Hát igen, már csak a szélzaj miatt is hangosabb. De pl: az én Xilence ventijeimet kézben tartva nem hallani ha megy, csak látni (házba beszerelve ez más, ott már a szélzaj hallatszik, de az sem zavaró). És elméletileg ez még nem luxus venti (pl: Scythe, Noisblocker stb.)
ugyanilyet vagy jobbat kapsz 3madáron, de mind1
így van, én is ezt mondom, a CoolerMaster az ár/érték bajnok szvsz.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Bluegene #1986 üzenetére
3db ventilátor is lehet halk, nekem 6db venti van a gépben, és nem hangos egyáltalán. A Lian-Li házak tényleg minőségiek, átgondoltak, viszont tényleg drágák. Én az ő helyében megnézném a CoolerMaster házakat, azok is vannak ilyen minőség, és sokkal olcsóbb, hűtés terén talán még jobbak . A gagyi szót meg ne említsük a Lian-Li-vel egy lapon .
-
MarioAna
senior tag
Na én meg hogy jártam: odaadtam tegnap havernak a pénzt gamepadra (Logi Dual Action), hogy hozzon egyet, mert úgyis jár be Nyír1re, erre reggelre nem meghalt az íróm? Mivel a pénzem meg elköltöttem, olvasó nélkül meg nemtok meglenni, eladtam a fekpadom súllyal együtt, így most holnap mek be DVD írót venni, meg TV-Tunert.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Az én konfigomon a Crysis 1280*960, minden high, 28-40+ FPS. De egyszer sem röccent. Egyenlőre tetszik a game, de az AI egy cseppet buta .
Amit meg ma leműveltem ezzel a lap+proci duóval, azt hittem dobok egy hátast. De végülis a 3GHz meglett, és én ezt nem érzem kevésnek még Crysis alatt sem. Majd lehet nézek egy veryhigh-ot. Kiváncsi vagyok az FPS-ekre . -
MarioAna
senior tag
Én meg már 3. napja tölt.... (izé várom a futárt ) a Crysist, remélhetőleg ma már ki tudom próbálni, megvallatni a gépet. Holnap meg hajnal fél 10-re menni kell meccsre, egyszer felrúgom azt az illetőt aki délre legnagyobb melegbe szervez focimeccset . Szóval ma sem tudok kockulni hajnalig .
-
MarioAna
senior tag
válasz Bluegene #1893 üzenetére
Jó is az az Ultra de 32-ért már inkább a 4850 . Gondolom ezzel egyetért mindenki, csak az elvakult nV fanatikusok vesznek g80-at. Haver is most akar venni még1 8800GTS-t (640mb, g80) a mostani mellé SLI-be. Hiába mondom neki, h inkább vegyen 4850-et, vagy inkább egy új nV-t (9800GTX pl) ő ragaszkodik az SLI-hez .
-
MarioAna
senior tag
Jaj már elfelejtettem ezt a topikot, majd nemsoká jövök ám a Gainward 4850 tapasztalatokkal .
-
MarioAna
senior tag
válasz Bluegene #1426 üzenetére
Nem adok én el semmit, csak most hogy behalt a monitorom, még arra is el fog menni kb 35k. És jelen állapotban 470Ft-os tőkével nehéz lenne belevágni egy HD4850+monitor ügybe . Azért mondom, hogy karácsony, mert júliusban születésnap, ott kb: 20k-val számolok, utána meg karácsonyig nincs ünnep -ergo nincs pénz .
haxy27: én ezen elgondolkoznék, kb: HD2600XT szintjén van, és 13-14k-ért újonnan nem veszel jobbat. Használt az más tészta.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
-
MarioAna
senior tag
Ja hééé. Most leltem rá erre a topikra, Ati fan/tulaj vagyok (nem ventilátor, hanem rajongó ). Most egy X600-at nyúzok, előtte AGP-s X800GTO-m volt, mától pedig HD4850-re gyűjtök . Na mostmár lehet "szektásodni"