- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Aktív témák
-
Gyusz
őstag
OK, nincs sok helyed, de pl.: Gears of War, COD4 egy délután alatt végigjátszható, ha nem valami durva nehézségi szinten játszol és a Crysis se túl hosszú. Assassin's Creed is akkor tart sokáig, ha minden mellékküldetést megcsinálsz, összegyűjtöd a zászlókat, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Vista Home Premium + SP1, minden általam használt programmal (pedig van 3DMark, meg Office és Visual Studio, amik nem tíz megákat foglalnak), 2,3 giga lapozófájllal foglal nálam összesen 20 GB-ot. Látom mindenhol, hogy panaszkodnak a Vistára, mert sok helyet foglal, de gondolom mindenki pakolja föl ész nélkül a Business és Ultimate verziókat, aminek az előnyeit általában nem is aknázzák ki. A tempet talán havonta egyszer törlöm, igaz a rendszer-visszaállítási pontok létrehozása ki van nálam kapcsolva, mert zabálja a helyet, és nálam még soha semmilyen problémát nem oldott meg egy rendszer-visszaállítás. Szóval ha okosan, az igényeinek megfelelően használja az ember a Vistát, akkor nem kell miatta aggódni, azzal a 80 gigával ki lehet húzni egy ideig.
-
Gyusz
őstag
Szerintem meg vinyót a legkockázatosabb használtan venni.
HTPC témához még annyit, hogy a játszható sebesség az inkább 800*600 low volt, Hybrid Grahics segítségével lehet felbontást vagy grafikai minőséget váltani, de ez még így sem túl ütős. Szerintem meg van értelme erősebb kártyát is venni (csak az a kérdés, hogy mik az igények, simán elég lehet az integrált VGA is egyedül), megfelelően leszabályozott jó ventikkel pedig nagyon csendes gép építhető.
A "futna majd néhanapján egy-két játék is a masinán" nekem nem volt elég egyértelmű, azért kérdeztem rá.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
PH! tesztből: "Akiknek nem elég a Radeon HD 3200 teljesítménye, létrehozhatnak egy úgynevezett Hybrid Graphics kapcsolatot az IGP és a Radeon 24xx/HD 34xx között, ez egy amolyan mini-CrossFire. A Hybrid Graphics révén nem csak a teljesítmény növelhető, hiszen az integrált chip két megjelenítő egyidejű kezelését teszi lehetővé, ha ezt a Hybrid Graphics-szel (azaz egy külső VGA-val) egészítjük ki, akkor további két monitor kapcsolható a rendszerre (SurroundView). A HG más típusú videokártyával nem használható ki, mert úgy az IGP visszafogná kettejük teljesítményét."
Szóval a 3470-nél erősebb kártyával nem megy a Hybrid Graphics, de nem is biztos, hogy megéri egy ilyen kártyát pluszba venni. Lehet, hogy önmagában egy erősebb kártyával jobban járnál. Ha leírod, hogy milyen játékokkal, milyen felbontásban szeretnél játszani (milyen minőséggel) akkor talán könnyebb lenne segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
A 6600GT jó vétel volt, tavaly jött csak el az az idő, hogy néhány játék játszhatatlan volt vele bármilyen felbontásban és minőségben.
Én még akkoriban vettem 9600GT-t, amikor a 3870-es sokkal drágább volt, a 3850-es meg kb. ugyanannyi. Már kapni egy ideje 3870-et a 9600GT árában, de szerintem most a 3850 és a 4850 a legjobb vétel. Egyébként meg van ATI-m, csak a másik gépemben
Azért néznék egy 9600GT vs 3850 tesztet a legújabb driverekkel.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
válasz South Velen #1558 üzenetére
Az Nvidia GeForce GT200 (GTX 280/260) topikban keveredett vitába és megint nem tudta, hogy mikor kéne leállni.
-
-
Gyusz
őstag
A 6600GT jó kis kártya, de nem ártana valami jó darabot nézni (pl.: ne Inno3d-t), mert könnyen elhullanak. X1600pro talán gyorsabb a 6600GT-nél, mivel újabb kártya, de nem mernék rá megesküdni, egy tesztet kéne megnézni.
Újonnan 15k-ért 2600XT-t kapni, de nem hiszem, hogy ennyit megéri AGP-be fektetni, meg amúgy is, ahhoz már proci is kell.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Én is szoktam olvasgatni, de valahogy mindig CF alaplap ajánló, táp vásárlási tanácsadó, hűtést kirtizáló/védő hozzászólásokba sikerül belefutnom. Most meg a kihajta/nem hajtja ki téma megy, ha jól látom.
Most épp azon gondolkodom, hogy szegény 9600GT-t mivel izzasszam meg, Lost Planet jó volt, csak rövidnek találtam. Alone in the Dark minősége kétséges, szerintem Mass Effect lesz a dologból.
-
Gyusz
őstag
Sajnálnám, ha a jó kis Abit KR7A lap vagy a 2000+ proci lenne a hibás. Vasárnapig nem nagyon lesz időm és lehetőségem másik tápot keríteni illetve szerelgetni, majd akkor elválik mi a gond.
-
Gyusz
őstag
Igen, ismerem és használom a Kivel érdemes üzeletelni/Akikkel jó vigyázni üzletelés során! topikokat. A megdöglött X700 vateráról származott...
Egyébként memória hibázhat vacak tápegység miatt? Egy barátom vette át a régi alaplapom+procim és nálam teljesen jól működött még egy Chieftec táppal. Most tesztelem a memóriáit és nálam nem hibáznak, az én volt gépemben viszont elég hamar bedobnak egy-egy errort, én a Codegen csodatápegységre gyanakszom.
[ Szerkesztve ]
-
Gyusz
őstag
Nem én főztem meg, inkább az előző tulaj nyúzhatta nem épp optimális körülmények között, még szerencse, hogy 3 nap próbagar volt rá. A hűtő rajta volt és egy jól szellőző, ventivel megtámogatott házban elkezdtem tesztelni. 3DMark06-nál kifagyott, többet nem is adott képet semmilyen gépben.
Bár lehet, hogy le kellett volna inkább szedni először a hűtőt, mert a mostani X700-nál is csontszárazon, darabokban esett le a paszta. (Meg akartam ugyanis olajozni a hűtőventit, rögtön újra is pasztáztam.)
-
Gyusz
őstag
Tesóm gépében végre kicseréltem az X550-est egy X700-ra. Azért mégis csak megnyugtatóbb érzés a 64 helyett 128 bit és a több pixel/vertex shader. Már volt régebben egy rövid próbáig nálam egy X700, az 20 percen belül elhalálozott, ez eddig kibírt néhány 3DMarkot és egy több mint egy órás CS:Source játszmát.
-
Gyusz
őstag
Na, tegnap épp írtam volna a modiknak átnevezeés kapcsán, erre a kedves T-onlány volt keves megszakítani a netkapcsolatot Látom időközben megtörtént a dolog.
-
Gyusz
őstag
Szóval akkor mi legyen az új neve topiknak? Átneveztetem, de bárki nyugodtan kérhetné, elvégre arra van ez a topik.
-
Gyusz
őstag
Megnézném én 6600GT-n minden maxon a COD4-et 30 FPS mellett. Én próbáltam belőni a játékot a sajátomon (azóta már lecseréltem), hogy ne legyen csúnya és fusson is rendesen. Ilyen beállítás nem volt 960*600-as felbontás mellett, és akkor még a maximum grafikai beállítások közelében nem voltam. Olvastam én Medal of Honor Airborne-ról is, hogy gyönyörűen fut 6600GT-n, szintén nem volt igaz. Sok tavalyi játékkal még megbírkózott kompromisszumokkal, de csodákra nem volt képes.
A gyengébbik gépemben most épp egy X550-es dolgozik, szóval én nvidia és Ati tulaj vagyok egyszerre, emellett pedig van AMD és Intel procim is. Még dolgozom rajta, hogy melyik márka fanatikusává váljak
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Fűzzük össze a szavakat :)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Synology NAS
- Dolce Gusto
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyaralás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...