Hirdetés
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
WesTM
őstag
Sziasztok!!!
Egész életem legjobb hétvégéjén vagyok túl. Most még nem is tudok mesélni, mert szétvet a másnaposság, de facebookra tettem fel már vidit. Bár az még csak a hazaút. De majd alakulok még. Nem tudom mikor éreztem ilyen tökéletesen jól magam 3 napig. Igaz ma fossá áztunk minden téren, de megérte. -
No-kia
addikt
válasz nixx-21 #32196 üzenetére
fuck xd közbe feliratot töltöttem és az maradt a vágólapon
nah eztete hallgassátok!!!!!!!!!!!!!!Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #32191 üzenetére
Nekem elég lenne a VGA is
Btw visszajöttem, rettegjetek
-
No-kia
addikt
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #32189 üzenetére
-
subaruwrc
félisten
válasz westcoastog #32187 üzenetére
énis ezt kérdeztem de ezekszerint egy gulftown core nem sokkal erősebb mint egy bloomefield core, csak több van belőle
-
subaruwrc
félisten
vga score tekintetében egy 4.3ghz es 920 erősebb mint egy 4.1ghz-es 980x ....
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #32183 üzenetére
Némi barkácsolással és leleményességgel megoldható a 4870 + Auras CFX.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32183 üzenetére
igen, de eladtad volna 30 é a vidkarit, vagy 35 ért, hazajönnél 40ért kapnál ketőtt de már úgy is mindegy
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32182 üzenetére
nem azért szenvedtem ezzel a géppel, hogy csak úgy eladjam ....
amúgy no para, ugyanis venni akarok mégegy 4870-et... és ha a 940 kiöregszik, akkor X6.
de lehet meglesek egy 965be-t...hmm
lehet, ha szeptemberbe hazamegyek, jön ki velem ide. ki tuddja" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32181 üzenetére
jobban jártál volna ha eladod, a pénzt mittomén bedobod a banka kamatozik 1 év alatt vgay 5000ft -ot ,meeg legalább nem csökken le úőúgy az ára, most egy 4870 25k körül mozog, mikor kimentél még többet ért , de már mindegy
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32180 üzenetére
nem, miért?
earl:
igen, ez van
egyelőre" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32178 üzenetére
xD majd meglátom h viszeme
am te nem adtad el a géped mikor kimentél?Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #32178 üzenetére
Úgy érted, hogy ott alig érnek valamit / kerülnek valamibe a dolgok és Mo-n mocsok drága minden?
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32177 üzenetére
neem. itt angliában az elektronikai cuccoknak, autoknak stb nincs értékük.. hm. nem úgy mint odahaza...
minden 4X-es áron ....nah, az nagyon jó...jöhet a talinkra ...megmentheti az életedet
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32176 üzenetére
19 lesz azt hiszem 2-3 héten belül
rokon sierrája jöhet, ha a 120 lovas verzsön
hát kb sehol sincs már ezeknek értéke xd csak a szememben
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32175 üzenetére
te, ezeket innen hazaküldöm.
és nem mert van rá kess, hanem mert ezeknek nincs értéke itt...hm. igaz, sierrát rég láttam. lehet még megvan rokonoméknak
elboltolom velük ....menniy idős is a hölgy?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32174 üzenetére
nem akarok én nagy dolgokat, egy 320-as e30 BMW, vagy ha erre nem futja , akko r egy 2.0-ás ford sierra, vagy egy renault 11 turbo
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32173 üzenetére
...hozd!!....
amúgy a névből nem jöttem rá sok infóra, sry
milyen autó köll, ombre?...
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32172 üzenetére
gyanús nekem ez az autó felajánlás és a közvetlenül a következő mondatban levő érdeklődés egy hölgy iránt, ugye ez nem célzás volt? xD
ha azt mondom h szandy, akkor segítettem? könnyűvérű
-
- = Zk = -
félisten
válasz grabber #32165 üzenetére
főnököm ide is keres futárt...
nem könnyű az életnokia:
kapod az autót, természetes. de ki az a veres csaj a képen?hy all
-
westcoastog
veterán
Bho-t valaki? 3 lehetőség
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz No-kia #32159 üzenetére
"nncskedvem méretezni xD"
Akkor legalább linkelted volna.
Off: Baszki, most vettem észre, hogy egy textboxban a görgő oldalra döntésével tudok lépkedni a betűkön.
(#32166) No-kia: Hát, szerintem a pizzafutárkodás nem lenne olyan jó munka, hogy abból nyugdíjba vonulva is meglehessen élni, bár ez nem Mo. lehet, hogy egy nyugdíjas pizzafutár is jól él. Mindenesetre rövidtávon jó munka, 400k/hó nagyon jó, könnyebben lehet tervezni, mintha semmi se lenne. Pl néhány év munka és könnyebb továbblépni, mert már lehet, hogy megvan egy kezdő tőke.
Off 2: Megkérdeztem uncsitesómat, hogy ha meglenne még az ingyen seed szerója (amit a razziázás miatt lefoglaltak, fuckin' BRFK, ASVA...), akkor lezsírozná, hogy nekem is lehessen. 1st-re, nCore-ra jól jönne.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz - = Zk = - #32155 üzenetére
Kis csákó.Szedd össze Edd-et meg Edy-t és mehetünk
Az a vicces,sok szakmában dolgoztam,két kezem sem elég hozzá,de legalább mindegyiket csináltam.Ezekkel már fél és 1 milka csoki között lehetne keresni.Egyik haverom most volt kint fél éve.Kiment dolgozni,de inkább bement egy pizzériába és megkérdezte felvennék-e.400k pizzafutárként Kocsit magának bérelte,de szeretek kocsikázni.Kaja olcsóbb mint itt,piát is vehetek már magamnak szóval,egy próbát megér kimenni,max ha nem megy,hazajövök,de megtanultam angolul.Van papíros szakmám is,de ahhoz az angol,szakmai ráadásul elengedhetetlen.
Angliában rossz az idő és sok ott a munkanélküliség.Mindjárt jön a kettős állampolgárság mindenhol és akkor angliába többen tudnak beutazni,ami növeli a hiányt. -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32163 üzenetére
pontosan, csak nem tudom h ha tudod akkor miért nem hitted el nekem elsőnek sem?
vagy rákerestél a pontos definícióra igaz?
-
westcoastog
veterán
Igen, unidentified flying object, mert nemtudjuk hogy az mi a szösz.
(#32164) No-kia
ösmerem a pontoss definicijót[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
hadművelet meginduul, adatok megszezése a tagról nem lesz nehéz, féltesóm az OTP-nél dolgozik, ott van számlája a tagnak, adtam neki feketepontot, + minden hirdetéséhez linkeltem a feketét, előbb is volt fent nem írt, az után kezdtem ezt el
-
No-kia
addikt
-
törölt tag
válasz westcoastog #32157 üzenetére
Szerintem csak sokat ittak.
-
westcoastog
veterán
eggyel fölöttem lévő hsz.
mi ez a sok ufóészlelés? 1 napon belül 2 topik nyílit hogy ufót látott. Jöttek meglátogatni a rokonaikat, a magyarokat?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
majd mond az ismiiknek, h engedjenek el, majd mindenkinek küldesz egy kívánsága szerinti autót ajándékba, ha be indul abiznisz
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #32152 üzenetére
nem eight?...
grabber:
.....
nekem is tervben van amerika...anyám nem örüln neki. meg pár ismim, akiknek számitok..hmm. nem könnyü
de....hy all
-
subaruwrc
félisten
akkor estét nektek
-
No-kia
addikt
nah lépek jó6
-
No-kia
addikt
beszabehu mikor előbb megláttam ezen az oldalon a visszaszámlálót, olvassátok el h miért számolnak vissza xD
partyszezonban mindig az aktuális nagy buliig számol vissza xD, de most máshoz
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Sorry srácok,illetve csajok(örök optimizmus
Mostanában eléggé kész vagyok.Egyetemről kirúgtak és most fogalmam sincs mi lesz.Amerika,Anglia,másik egyetem,állás.
1 hete voltam fesztiválon(EFOTT),2-2 felállásban fiú-lány Csak sajna nem bírták tartani velem a lépést és kerestem más csajokat,srácok is becsúsztak,mert ha az én társaságom aludt,akkor az újjal buliztam és fordítva Végre bevállaltam egy bungee-t,beszarás volt Pipa az életemben.2 napja voltam ATB-in,a picsába ittam sokat(nem volt teleport,csak jól éreztem magam)csak az a 2 óra k***a gyorsan eltelt és nem emlékszem tisztán semmire.De ott voltam és már 10 éve terveztem,hogy elmegyek.Pipa ez is
Augusztusban Scooter,pipa lesz az is.Ma is reggel 8-tól este 8-ig dolgoztam,holnap is megyek.Tököm tele van az egésszel,fogom magam kimegyek,Amerikába és ott 3-4x ennyit keresnék,mint itt.Nem kellene ennyit szenvedni,hogy az ember szenvedhessen tovább,mert kb a megélhetésért dolgozunk.Kb este 10 körül kerülök gép elé,amikor már semmihez sincs kedvem.
"örök optimizmus"
Nixx: Haverjaidat messziről meg lehet ismerni
-
No-kia
addikt
jobban körül kellett volna néznem a hdd piacon, ilye n jó ajánlat mondjuk nincs, de megbízhatóbb van ezer
-
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32143 üzenetére
hát azért nem vmi olcsó majdne 5 ezer forint 40GB , maxtor...
-
törölt tag
válasz westcoastog #32140 üzenetére
Hát, szerintem is inkább újat, mert a használt vinyónál nem tudni, hogy milyen kondíció, hány bad sector, stb és a merevlemez elég érzékeny cucc. ~11k egy 500GB Samsung F3, ha arról van szó...
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32138 üzenetére
újonc, de először elég normális volt, csak ne lakna győr melett
nem tudom mit lehetne tenni
-
No-kia
addikt
akitől vetem a ahsználhatatlan vinyót, baszik visszaírni, pedig már volt fönt jópárszor, mit lehe tilyne kor tenni? tegnap azt mondta nála jó volt, de csomagolsá nélkül küldte el , anyni h vékonypapírral körberagasztotta
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Megyek rokonokhoz... A holnap esti viszont látásra
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32131 üzenetére
nekem akkor szarul jött le
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32129 üzenetére
de hol a video?
ok, mostmár megjelent alink
nekem 10 seces a vid xD
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Nah itt a videóm akit esetleg érdekel szedje le. Nem nagy valami de egy kis emlék nekem, ekkor volt még jó mikor ez a vid készült.
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
válasz #19617792 #32088 üzenetére
Bölcsebb lettél volna ha csöndbe maradtál volna
Kell az eyefinity mert anélkül nem tudsz csoportot létréhozni westC sem tudta volna megcsinálni mert nem érdekelte és nem nézett utánna
Mellesleg ezen a hétvégén is adom a balcsit
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
törölt tag
Ez az Alien Swarm komoly game, és még ingyenes is. Már Hard módban is nehézkes, Insane-ben kegyetlen.
-
westcoastog
veterán
WÁÁ haver megtalálta a gta vice city stunt videómat.
Annyira örülök, egy régi elfeledett művem megtalálva.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32124 üzenetére
csövi, have fun, lassan nekem is mennem kéne fátvágni
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #32123 üzenetére
én vóóótam?....
jujj de jóóóólátod, mire vagyok képes?
barátooom?....u all right?
nah, meló...pápás
neked is, nokia[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #32120 üzenetére
sztem még én másoltam be ide anno[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
Néhány fiú bele tudja pisilni a nevét a hóba. Chuck Norris a betonba is.
ouch
-
No-kia
addikt
bakker nem tok elmenni, kajolni, mindig jön vmi jó zene a rádióban, ez megy már 1, 5 órája
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #32116 üzenetére
áhá...
elegendő infó. köszöntemnokia, earl mentette meg az életedet ezzel a hsz-el
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #32115 üzenetére
Neki HD201 van, az kb 5k HUF. A HD202 kb 8k HUF, de jobbnak tartják, erősebb basszust mondanak rá.
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #32088 üzenetére
áhá...nah akkor meglesem ezt magamnek
lehet megyek utánna oda is
nokia:
leveszed magadtól és ideadod, vagy a nyakaddal együtt rángassam le a testedről?mennyi is volt? miféle tipus?...régen irtad, de az már erősen régen volt nekem
-
törölt tag
Na, szervizelés kész. Este nem volt már kedvem szarakodni vele. Érdekes volt, két Windows is volt a gépen, egy XP home, egy XP pro, a pro már "lejárt virágföldes" volt, plusz dokumentumok, képek 2x is fent voltak. Tele volt hányva sok-sok progival (ace mega codecs pack is fent volt, na annál szarabb dolgok még nem láttam) a rendszer, pár vírus is akadt. Inkább újrahúztam az egészet és rendesen megcsináltam. Egy Admin fiók jelszóval, egy korlátozott user fiók, DropMyRights-szal belőtt progik (amik a netre csatlakoznak), avast!, Office, sima ügy volt, leszámítva a lassúságot.
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32111 üzenetére
xD azért kímélném xD nem akarok mindenhéten új kuplungo az alárúúgások miatt xD nah ek is visza, haverral driftelni xD
-
pckownz
őstag
Reggelt drága barátaim.
Jocc, grat a lelkes ranghoz
A bánat utcát eddig akárhányszor voltam, legalább 1x lenyomták. Like waka-waka, we no speak americano, wavin flag és a többi szarság De volt hogy ezeket többször is...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32109 üzenetére
én se sztrítracsingolniakarok, ahhoz semmi köze a hátsókeréknek
-
No-kia
addikt
válasz subaruwrc #32106 üzenetére
szertem az ízét, meg tulajdonképpen, csak napi 2 órát deszkázom, meg 2 köbméter fát kén felhasogatni, egy részét már megcináltam
ettől függetlenül, h aezt nem kéne, akkor is meginnám xD most ez jobban esik mint az alkohol xD valamiben megkell halni egyszer
------------------------------------------------------------------------------------------------------
egyébként beszarás, 2 hete közös programokat szervezek, végre sikerült összehozniegy mozit, err most mondja az egyik csaj, h mindenkit leszarok, főleg, őt, nah de istenem 60Km re lakik, amíg együtt volt a barátjával hozzám se szólt, mi a faszt keressem? valószinű csak oda fogok éjszakai trandra menni, ahonnan hazasetudok jönni, ráadásul, már haverom is mondta neki h őt is leszarom, mikor minden programot csak miatta szerveztem át, h ő is ottlegyen
az lesz h tényleg leszarom őket, és átmegyek az itteni barátkhoz akikkel amúgy is sokat vagyok, aztán velük megyek el moziba meg strandra , nem azokkal akiket ritkán látok
sryy, ez most kijött, nem kell elolvasnise, csak íg yjobb
westc: octavia nem 200K, és nem hátsókerekes
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Gratulálunk te automatikusan elő lettél léptetve Szuper felhasználóvá
BHO -
No-kia
addikt
válasz westcoastog #32103 üzenetére
hát a helyett inkább vennék egy sierrát is 300k ért, ráköltök 500K-t és tökéletes autóm van, igaz h jllegtelenül néz ki , de hát ez van
-
No-kia
addikt
b.szameg nem volt a boltban monster de legalább tesóm 200 forintal többet adott vissz axDxD de erről psszt
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Hardcore café
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Peugeot, Citroën topik
- Bestbuy játékok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- NOTHING Ear B171 TWS fehér Új!
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Openswim pro fejhallgatót keresek
- Modolt, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch - Keychron Q2 MAX ISO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest