Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
Dijja;)
csendes tag
Most megyek sütiket csinálni Pápá fiúk ! Meg csajokban gazdag új évet!
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19396 üzenetére
személyesn ismerem nixx-et ,westm-et és yup-yup-ot...a többieket innen. vagy képről.
earl még nem adott képet magáról....nokiát szeretném már személyesen is letámadni..igaz, erre az ati topik az első pillanattól várszeretnének is ott lenni a Nagy találkozásnál
szerk: " Nem vagyunk egyedül " ez a Te nagyon nagy szerencséd
bence: persze. fefex...jujj
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19395 üzenetére
Nem vagyunk egyedül
Ti itt nem is ismeritek egymást? Vagyis csak írogattok egymásnak... és enyi? vagy van már pár olyan tag akit személyesen is ismertek ? -
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19394 üzenetére
tárcsázás nincs, bence..nokia nem hagy időt tárcsázni...
bár a telómmal képes vok bárhonnan netezni, csak szólokdia: ezt látod jól látod
bár nokia elég felelőtlen volt, hoyg csak úgy "itthagyott" .... velem[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19392 üzenetére
most elképzeltem a fejed h kattog és ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti-ti hangot ad ki xDXDXD BÁHÁÁÁÁ
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19392 üzenetére
Amíg te ott vagy én meg itt a monitor előtt nem lehet bajom. Muhahahha
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19389 üzenetére
igazat adok bencének.
dijja. jobb, ha félsz tőlem. amig nem találok magamnak való nőstényt
de örülök, h néha néha idekukkantasz. dobsz témát?varoz: hozom a formámat. köszönöm
virágot az öltözőmbe plsvalahoyg nokia az a pasi, akitől úgy kitudok akadni, mint mikor egy vonalas telefon foglaltat jelez......néha olyan érzésem van legbelül
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19382 üzenetére
Jó ez a kép, meg az oltás.
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
Dijja;)
csendes tag
Nah most már csa ketten maradtunk...meg még egy páran XD
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #19387 üzenetére
akárhányszor ránézke a képre elkap a röhgőgörcs...most volt bent faterom h mindenoké?
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #19386 üzenetére
csakis őszintén bence....
nokia is megérdemlé, hogy nyiltan és őszintén utáljam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
:'DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ez nagyonadjaaaaaaaa
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19383 üzenetére
óóó, bazz....
hajrá. járj sikerrel....
vigyé pumpát de ne wc-pumpát, ha lehet. azzal nem érsz sokat sztemUI: tőled nem lehet felépülni, csak leépülni...
385: a szokásos, tőlem megszokott minőség. ennyi ...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
sétálni? én nem járok gyalog, hova gondolsz, talán wcre.. de ha lehet akkoda is a szamárral
zk: remélem felépülsz, jobbulástnah én meg mek, megkeresem a galambomat, bár akereke is lyukas , majd re, páá
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19380 üzenetére
másik.
ne a szamaradat hurcolászd, hanem diát.
de nehogy porfestőhöz sétálni...381: hát ez biza benne van a pakliban.
a labda a magasban van. kérdés, melyik térfélre csapja le.. .383: Epic Fail...ahoyg mondják...dehogyis. Critical fatal error....nemis
képen mutatom, milyen lettem ez után a hszed után...[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Látom elvagytok.
Nem baj az, mind mindig az a lényeg, hogy jól érzitek magatok. Bár No-kia kicsit felbaszta az agyát, igaz megértem miért.
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19375 üzenetére
én szeretnék egyet majda bringára airbrushal lehet festetek egyet
tényleg, nem ismersz eg yjó porfestőt, akihez vihetném a szamaraT?
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19377 üzenetére
nah az hadd ne én legyek. legyél Te az aki pátyolgatja...
next: maradsz te is? jaj köszi....cukikák vagytok ....
376: Te perverz állat !
örülj, h csak a füledet baszom380: de ismerek, itt lakik tőlem nem messze. csak már a neve és címe a feledésbe merült nálam
aprón nézz utánna ilyeneknek..vannak páran. vagy airbrush topikban. ennyi...varoz: mint mindíg
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19375 üzenetére
én is itt maradok veled
úgy vagy ? Jó akkor maradj is úgy :L
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19372 üzenetére
Uhhhh XD
Ne oltogasd most pátyolgatni kell a lelkét
-
No-kia
addikt
válasz Dijja;) #19374 üzenetére
úgyvagyok
Zk, tudod h én sosem hagylak magadra (L) miről beszéljünk?
dijja: zk oltogathat, ha őt hllom, olyan mintha kis madarak csiscegnének a fülembe, már igényli a szervezetem, am is olyan szexuális a hangja...
...folyton bassza a fülem[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19374 üzenetére
persze, hagyjatok itt
376: Hello Kittys hátizsákokról
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Dijja;) #19371 üzenetére
ez az, ez a másik dolog... am meg amúgy sincs láncom, bár ez nem gond, hátafelé így jó menni , lánc nélkül leflexeltem, meg a féktüskéket is, vagy 20 grammal könnyeb lett a canga zk:
csak h tudd fél eger a broadban van, alig férsz el, pia kurva drága, nem azt hallgatod mint itt, nincsenek ott ahaverok akiért ezt az egészet cisnáltad.. ezért akarok maradni
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19370 üzenetére
fél leked a buliba, vagy fél lélekkel lennél inkább diával?
371. Dia: még jó hoyg nem mondtad
373: No Comment!.....
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Dijja;) #19368 üzenetére
nem tudom, elméletilg nem hagynak ki, mert csak 2en vannak a 6 ból, faszom, majdnem a legtöbbet költönm az egészre meg mr a gépet is én vinném, erre mivel ferencel öszevesztem ő nem az h velem beszélné meg h mivan ha szerveszkedik nélkülem, és még a bringám sincs, hát mindenki basszameg a jó ku.... kivétel persze ti
kész nem idegeskedek, mert nem éskész szúúszá
mivaa? mit ne fogjak vissza?
jah h az, a fél lelkem benne van a buliban, szval nem oylan egyszerű az..
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19365 üzenetére
de répa vagy. ki mondta, h jelentkezz be?...én nem
nem, az a 3.
most a hűtőszekrénybe mentem. szószerint
szerk: dia előtt meg ne fogd vissza magad. énsem teszemszerk:
bodé. hallod? kérd el a 10esed és menj diával. ha megtudom, h nem mentél, megerőszakollak a vasútállomáson .....
engem hívna egy csaj, kamcsatkára leutaznék[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19364 üzenetére
ah felmentem msnre , mert megkéne keresnem a bmxemet h merre van,
erre a gyere szilvesztert szerbezni van, amiről én semmit nem tudok, fuck, tényleg visszakérem a 10k-mat és bemegyek broadba már tényleg, ezért megérte bejelentkezni mártényleg szétbasz az idegfuck
zk: szarsz? bocsánat, lányok is vannak, kakcsi?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19363 üzenetére
nah bumm. kiborult a bili?....
pill. mek a második otthonomba
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19360 üzenetére
tudom, már mondtad, ne is hozd fel
pntek meg szombat nem? nah meg kb 4 szó az előtt, hűha...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19359 üzenetére
több ez, mint egyszerű Láb Sztori
de azt tudnod kell rólam! a szívem WesTM-észerk: mmmmivan? 2 napja ismered diát?...nebassz
én tudom mivolt az 58
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #19356 üzenetére
mi volt az 58?? lemaaradtam
láwoljuk egymást, igaz papi?
am dija: a termünk tényleg szemben van? még jóhogy csak kb 1 napja ismerjük egymástxd, vagy 2
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19355 üzenetére
had ne mondjam, én miről beszélgetnék szívesebben
juj az de jó...képzeld, anyám a szobaszomszédomwestC: kiket?...nokiát és engem?
358: erősen nem nyert. mentő kérdés?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Megnéznélek már titeket élőben mit művelnétek egymással
357
ja[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
xD
Nah jó mindegy ezt inkább hadjuk...
Most hogy Nokia így itt hagyott minekt ...beszéljünk aaaa lábgombárólXDDe egy suliba járunk -.-" és a termetek a miénkel van szembe ...és a te legjobb havaaerod az én egyik haverom stb...stb... (nyelvnyújtogatós szmájli)
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19353 üzenetére
tulajdonképen nem tudom, de biztos nem lakunk közel egymáshoz
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19352 üzenetére
gyááááh!
ne csámcsogj. ide látom, hogy hogy eszel. Tamááás. tessék szépen enni. elveszem, ha nem figyelsz magadramennyi az annyi?
354: jujj de elverem azt a hoki fejedet ne a kifogást keresd, hanem repülj rá a Thémára, vaze[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19351 üzenetére
menekül? alónak a faszát, én nem futok senki elől, inkk itt eszem a somlóit, csak h nemondhasd ezt
am tulajdonképe..áá mindegy
nem lakunk közel
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #19349 üzenetére
látod? menekül előlem a bódé
nokia: am énis imádom a somlóit. céges bulin egy egész vödörrel vittem az asztalunkhoz csak lestek rám....
ád1: hajadat?...mivan veled?
ád2: lehet rejtve is beszélgetni, nem?...
de ha meg közel laktok egymáshoz, mi a rákért nem találkoztok valahol?...azt meg sem kérdezem, kapok-e belőle. az előzőből sem adtál
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #19349 üzenetére
dijja: temeg kabbeahajam
én ost itt hagyom, eszek somlóit
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nem érdemes itt hagynom a ph-t mer nembírom elolvasni ezt a sok mindent
-
No-kia
addikt
válasz Dijja;) #19346 üzenetére
én ilyet nem mondtam itt olvass csak vissza...
am meg ahogy kedves krisztián barátom szavaival éljek: "még a vak is meg...."
...beszélne vele párdolgot
(#19347: ha akarok tudok vele beszélni msnen, ehhez nem kell fórum
szerk: mert nincs kedvem felmenni oda, jelenleg nincs miért felmenjek, felqúrták az agyam, most pihi
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19346 üzenetére
szted mért cibált fel ide?...gondolkodj.
348: akkor miért hoztad fel? csak hoyg beköszönöjön? ezért regeltetted szegénykét?
Tamáááááás! a topik (sztem)legidősebb tagja vok, ne próbálj átqrniszerk: mégis itt vagytok, vaze! akkor mértnem mentek msnezni? ..
vagy ennyire szeretitek ZK-t ?....[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19344 üzenetére
elóeló Bejön? ^.- Hoppá Tomi
Hmm...
Nokia: Kapd be szilveszteri kisvukk lompos farkát
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19344 üzenetére
jah télleg, ha én boldog vagyok akkor te is? vagy wtf? OMG hol tartunk
zk a bemutatkozásodban a madmax2 ről tudsz linket adni? az intro, vagy traileR?
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19342 üzenetére
szted mekkora öröm, hoyg egy tini csaj rám ír. pláne, úgy hogy a Fórumtársamnak bejön, sőt ismeri is a csajt?
szerk: elképesztő pali vagy. csak dia végett nem "verlek" itt helyben ketté....
dia:nos, akkor köszi, hogy beköszöntél. egy élmény volt.
a negatív élmény is élmény345: ZK NEM BOLDOG, MIKOR NOKIA IS BOLDOG
[ Szerkesztve ]
-
-
Dijja;)
csendes tag
válasz - = Zk = - #19337 üzenetére
Ahha
Szőke ... hm... 1 vonóval lehet ,hogy van bennem
Egyébként meg mit vártok? Csaj vagyok és most vagyok ezen 2.jára
Magamat is csak ma találtam meg ...azt se tudom miez (vmi informatikai oldal az leset) Tomi monddta ,hogy ide írogassak -.-" -
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19339 üzenetére
ok, akkor nem szóltam
341:no para, Kiccsaj. senki sem profin kezdte...ezért segítünk, mert nekünk is segítettek annó. jópár éve ....
a festéket nem azért akartam hozni, mert ezt vagy azt nem tudsz erről az oldalról
hanem amit feljebb írtál pár sort ....ezzel a VONÓ dologga előttem okosan...
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19337 üzenetére
5 perc,
újévkor , sztem jan1.én 11 kor már leszek, bár attól függ meddig tart a rókavadászat ,mert ugye az épületet neküknk visszakell adni makulátlan állapotban
zk: tulajdonképen de, független kutatóintézetek kísérletei alapján: így is hülyén halsz meg
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19332 üzenetére
büszke vagyok rád
újévkor leszel topikban?....
(de szépen elmutogattad neki)dia: amikor megirsz egy hsz-t van olyan, hoyg szerkesztés. azzal meg tudod szerkeszteni 7(?) percig amit leírtál. de ez arra is jó, hogy egy hsz-en belül több muksinak válaszolj..menni fog? vagy hozzak szőke festéket?
szerk: asszem jobb, ha hozombence:
bár én úgyemlékeztem, több ideig mint 5 perec...hmm. mostmár nem halok meg hüJén[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz Dijja;) #19333 üzenetére
cica, van egy válasz gomb ........................................itt vagy.......itt, e felett
használd azt h tudjuk mire válaszolszsőt, van olyan h szerkesztés a hszedben, arra rákattintasz, akkor nem kell mindig újat írni, mert tudod szerkeszteni a hozzászólásodat
ügyes
36:most próbáld meg a szerkesztés gombot, bízok benned, tudom hogy megtudod csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
cöcö
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19331 üzenetére
hányásig, húsvétot meséltem, este party, maradjunk az erdőben éjszakára, igaz holnap megyek vezetni , de hamar hazamegyünk...........................eltelt félóra és már indult a buszom egerbe én meg otthon fekszek, mondom wtf, telportálás megvotl, útszélén,árokban találtak ránk ferencel, bringát elhagytam, N93-at elghagytam, majdnem a rendőrséget hívta ferenc h hazavigyenek, és büszke voltam rá h nem hánytam...nem a gecit, csak nem emlkéeztem rá, azt mondta ferec, bár benne is volt rendesen,
és a vezetés.. hátt khmkhm érdekes volt
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #19329 üzenetére
" Ami a legrosszabb, rá akartam mászni egy csajra, de halvány emlékekből arra emlékszek, hogy a közös hányásig jutottunk csak el. "
ha a romantika személy lenne, forogna a sírjába.de a sztori szép...csak gratulálni tudok hozzá..inni hányásig kell, igaz...dehogy igaz!
nokia: nah, szééép. csalódjak még benned/tek
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #19324 üzenetére
Megérkeztem, 2kör vodkával kínált a csaj, aztán 2kör tekila, majd kimentünk kocsmába ott fizettem 2kör mézes-barackot, majd visszaérve pezsgőztünk meg még valamit rövideltünk.
Hát, edzőtársammal, osztálytársammal, nagyon jó barátommal így néztünk ki éjjelre.
Ami a legrosszabb, rá akartam mászni egy csajra, de halvány emlékekből arra emlékszek, hogy a közös hányásig jutottunk csak el. -
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19327 üzenetére
mi a honlapjuk, már régebben néztem de elfelejtettem
megvan, kurva jó szerk: kösz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19325 üzenetére
szívesen. rám számíthatsz
nah ez jó. fasza gépezet.
a film is jó volt sztemszerk: google-> mnu-> első találat....szerk: ügyes....
326: nem ismerem őket. a honlapjuk sem segített ebben
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19322 üzenetére
próbáld meg spajszerrel. az sikeres szokott lenni többségében....
pck: aki engem itat, annak basszus fizetnem is kell
ez a személy a kocsmai csapos nő[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
én aztán nem, meg holnap ha nekem kell vinnem a gépem akk holnapsem iszom, többet ér ez nekem..lol, még ramom se lesz mert holnap azt is eladom, csak egy 1Gb-s modul
ha server gép a suliban bekapcsolva maradt és van wifi, akkor én talán, de sztem levan kódolva és nem tom mivel törjem fel 5 óra alatt
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19319 üzenetére
ha megfizeted, még az arcodnak is emelvényt csinálok
szerk: akkor otthagynak
aludtam már pályaudvaron, padon stb.
pesti éjszakában.....és mindenem megvolt. seggbe sem b..sztak,...szóval ne félts
a cipelés meg legyen a házigazda dolga .....szerk: ki figyeli a topikot szilveszter éjjelén?
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #19319 üzenetére
Szerintem igyál még.
Akkor elég érdekesen zárul az éved.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19318 üzenetére
nálunk csinálni kellene egy garázst, megcsinálod? ha a kivitelezés jó akkorminden jó
mikor kezded?vgay félre értettem amondatodat?
jajne zk te ne rúgjáál be, összehasonlítottam aképeidet, 10 évvel ezelőtt fele ekkora voltál, ninc az az ember aki téged hazavisz/felállít
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
bármit, de sztem nem az igazság lenne
312: elképesztően humánus vagy néha
te nokia? a kiccsajnak bejössz együtt léptek az új évbe?...Kiccsaj:
én szeretnék nagyon berúgni. rég voltam bulizni. valamint az év utolsó hetei nagyon gázul telnek....
te? bebaszcsizol?[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Dijja;) #19315 üzenetére
Nem tervezem, de viszont piálás lesz ezerrel.
-
Dijja;)
csendes tag
Holnap ugye mindenki jól befog baszni ?*-*
-
Dijja;)
csendes tag
Nem csajozik ...
Jólvanna (a) de lekelett baszni *-*
Most már rátok is figyelek <3 XD -
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #19305 üzenetére
Most erre bármit írhatnék.
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19309 üzenetére
logout, írt a blogjába, lesarkalta gput, mert a Hr03-ról tesztet akart csinálni és túlhúzta a csavart
Szociális, most hallottam aTv-ben és jól hangzik
zk: most mondom h antiszociális lettem, ilyenkor nem avgyok se szaporodóképes se semmi, max jóllakok és akk szaporodok osztódással,sokat eszek= kettéosztódok.ennyi
hogyjárt bárány?
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
ha innen is lelépsz akkor úgy jársz mint a bárány *-*
-
Dijja;)
csendes tag
nem baj ... legalább itt itt vagy -.-"
-
- = Zk = -
félisten
válasz Dijja;) #19307 üzenetére
bemutatom neked Nokiát. kerékBár és PH fan....
nokia: nem olvastam. merre látod?
írt neked? sms? vagy hívott?szerk: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
anti mi vagy? ....nokiaaaaaa310. Dia. nekünk nem örülsz? magatokra hagyjunk? semmi gáz. nyitunk egy "amíg nokia csajozik, addig itt tessék pihenni" topikot
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
itt meg itt vagy? Fákkk
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #19305 üzenetére
jólvan,ezt nem hagyhattam ki
lol bocaa kicsinálta a 4770-ét, olvastátok? pedig z elég jól ment
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #19300 üzenetére
én mindenre jó vagyok. legfőképp a kivételezésben
szia Kiccsaj....
Varoz: ott ültél a gépelőtt és vártad, mikor jelenik meg? valld be
[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
Én ?!?!
-
No-kia
addikt
nah gondolom megitn megindul atopik
[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz Dijja;) #19301 üzenetére
Hoppá, ki jött vissza.
Jaja, mindjárt vérszemet kap a topik.
Dijja: Hát ki más.[ Szerkesztve ]
-
Dijja;)
csendes tag
üdv újra
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Projektor topic
- Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
- Gamesir Nova Light Space Purple Bluetooth Kontroller
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB használt videókártya, 12 hó garancia, Áfá-s számla
- Samsung Galaxy A72 eladó
- Asrock Radeon RX 6700 XT Challanger D 12GB újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest