Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
félisten
-
Zselééé
csendes tag
Hali!
Nem tudom, hogy jó helyen járok-e de 10.000 ft-ig milyen ATI VGA-t kellene vennem? Valaki segítene? Találtam egy jónak tűnő MSI Radeon 3650 Videókártyát! Ez jó lenne?
-Chipset : Radeon HD 3650
-Fizikai Memória : 512MB
-VGA kimenet : Dual DVI
-Memória típusa : GDDR2
-Memória sávszélessége : 256bit
-Hűtés : Aktív
-Egyéb : DirectX10.1
-Csatolófelület : PCI expresszÚj vagyok és ez jó?
Bocsánat ha hülyeséget írtam! Boldog karácsonyt!
-
nixx-21
őstag
válasz Bluegene #18481 üzenetére
meglehet....én sem tudom....de hatalmasan szép az ASOT 436 : DDDD
aztán lehet h pont egy oan időben kapott el és hát ugye alkohol hatása alatt könyebben megnyílik az ember xDXDAti VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #18496 üzenetére
Én beérném az árával is
Na lassan indulunk rokonokhoz. Holnap re, szevasztok
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz adamssss #18492 üzenetére
igen, ez jó 5let.
csak van egy országunk, akiknek irányítója mindíg keresztbehúzzák mások céljait
lsd pl az enyémet is[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
-
törölt tag
-
- = Zk = -
félisten
-
subaruwrc
félisten
-
- = Zk = -
félisten
válasz Bluegene #18481 üzenetére
hová lett a szép avatarod Blue?
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18462 üzenetére
akkor csak annyit mondanék, hogy csinos, takaros!
-
No-kia
addikt
nah jó8
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
nah faszom, asszem váltok E5200-ra unom ezt a procit
-
No-kia
addikt
asot link jöhet, már kezdem unni a zenéimet, napi 10 órán áát hallgatom őket, átlagban
[ Szerkesztve ]
-
nixx-21
őstag
srácok hazaértem...
hát ez most aki itt ül a gép előtt ez nagyon nem én vagyok
el sem hiszem...
ez nem én vagyok.hozzáteszem hg az ASOT-n kétszer sírtam el magam Píít nagy a baj
de nem jellemző ez rám áhh :S:S[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18473 üzenetére
ok
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18469 üzenetére
Nem tudom, lehet, bár nekem csak virágbolti van.
Amúgy most nézem az A-csapatot.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
-
Varoz
addikt
válasz westcoastog #18467 üzenetére
Én Cod 4-ben tapasztaltam ugyan ezt. Komolyan unom már őket, ha véletlenül gyenge vagy akkor láma, ha meg erős akkor meg cheater.
No-kia: Na a képen csak nem az a csaj van aki a kicsin is.(Dia)
[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
törölt tag
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18463 üzenetére
nem elég h 5770-e van még egy aimos köcsög is, fújj
-
westcoastog
veterán
váá sok csicska a sourcebaXD
lelőttem egymás után 4et headsottal ak-val oszt kibannoltak -
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18461 üzenetére
egy szóval sem mmondtam h szeretnék közelebbi kapcsolatba kerülni vele..... de igen , az én ismerősöm, miért? csúnya? vagy vmi baj van vele?
a csaj a kertjükben volt a barátnője volt a vállán aképen, de azt levágtam a gecibe és került egy másik háttér
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18460 üzenetére
mielőtt fatálisat tévedek, kérdezek.
a a képen látható lány a Te ismerősőd? netán az, akivel szeretnél közelebbi kapcsolatba kerülni az idők folyamán?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
nah, egykkis photoshop gyakorlás, a fénynel már nem volt kedvem babrálni
-
No-kia
addikt
nah a héten lehet tulajdonosa leszek 4*1GB OCZ Reapernek remélem minden összejön
-
westcoastog
veterán
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18455 üzenetére
sztem inkább majd várj, sés egyszer vedd meg, oylan dolog ez mint a táp, csak egyszer kell jót venni, bár én most leakarom cserélni egy FSP zen-re
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #18453 üzenetére
haverom 2,5k ért vette
ez is jóü: Koss KEB20 DVD fülhallgató, fehér-zöld
[ Szerkesztve ]
-
-
No-kia
addikt
-
westcoastog
veterán
Valaki mondjon már egy jó agyba dugós headsetet, 8k-ból kell kigazdálkodnom egy 4gigás microsd-t, egy lg-s csatlakozót 3,5mm jack-re átalakítót, meg egy normális headsetet.
-
No-kia
addikt
nah re, szilveszteri megbesz volt aköltségvetést 70Kból 35 re szűkítettük, hang van, de csajok nem nagyon, érzem h ebből Egri Broad lesz, de az nem olyan mint a házi buli, de legalább van jány
-
-
WesTM
őstag
Na fasza 39.2 a lázam, megyek lezuhanyzok, aztán alvás.
Jóéjt srácok!
-
WesTM
őstag
válasz #19617792 #18443 üzenetére
Én is kezdek eljutni arra az állapotra, hogy nem nem nem bírok többet enni...
Holnap még pesti rokonok, holnapután jönnek hozzánk, nincs megállás.Ideért a vihar, óriási szél van, villámlik dörög, szakad az eső, még a net is elment előbb egy 2-3 percre... Nyáron nem szokott ilyen idő lenni, nem még a tél kellős közepén. meg van bolondulva a természet nincs mese...
Mondták is itt ne arra készüljünk a felmelegedéssel kapcsolatban, hogy sivatag lesz, ezek a szélsőségek lesznek egyre gyakoribbak. Bár én személy szerinte el tudnám viselni a 25 fokos telet, 28-29 fokos nyárral.
-
WesTM
őstag
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #18440 üzenetére
Gyümiből lesz a védőital egy fajtája. Van is itthon áfonyás, mézes-barackos és vilmoskörtés is, utóbbi kettő csattos üvegben.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz #19617792 #18439 üzenetére
én gyümi helyett védőitalozom sör + becher .....
mikor melyik. ha nagyon gyógyulhatnékom van, akkor egyszerre a kettő, nagy mennyiségben" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #18435 üzenetére
Most is azt ajánlanám!!! Mint minden másból a gépedben!
#437: (L)
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
picit kezdenék veled együtt érezni, elgyengülni, erre előjössz mindíg valami olyannal, amitől elkap a nevetés " jobb kitámasztó "... elképesztő vagy péterem
jah. időjárás:
nálunk viharos szél fúj ,esik az eső, és dörög-villámlik......decemberben. karácsony másnapján[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Nagyon beteg idő van országszerte srácok...
[link] Jön felén is a vihar...december 25.-én. Dunántúlon volt olyan hely ahol 21 fok volt, simán rövidgatyás idő...
Be is lázasodtam Farmoson, de algopirint benyomtam, most már egész tűrhetően vagyok.
Érdekes hogy mondták a műtét után majd a térdembe érezni fogom a forintváltásokat stb. Hát marhára nem a térdemben érzem azóta sem, hanem kegyetlen fejfájások törnek rám. Mondjuk az se jobb mikoűr lent fáj a jobb kitámasztó...
-
- = Zk = -
félisten
te ajánlottad a ramokat, vazz .....
más:
hamár megy az asot meg minden, így linkelek az én kedvenceim közül
Dj Champion - No Heaven
pár jó muff van benne, akikre azt mondom, hogy gyere te ülj bele 'jaz ölembe433: klafa!
434: tenksz
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #18430 üzenetére
Olyan pozisünt? Oda photoshoppoljuk!
Jaja, egészen jó RAM-ok, gyakorlatilag majdnem ugyanolyanok, mint a 800-as GeIL Ultrak. Value röhögve megy a 800-as Ultra értékein, 2.0V, 800 MHz, 4-4-4-12.
-
Killing
addikt
Hozuk a fémvagot tezsvír!
mod: Ne sünnyőgjé'![ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
WesTM
őstag
Earl:Érdekes módon a régi 2 modul jobban megy, az újak közül gázos valamelyik. Bár tudva levő, hogy a p5b rühelli a 4X1gb memóriát, 2X2-vel sokkal jobban megy. De egyelőre ez van, ezt kell szeretni. Legalább ez megy még 500+fsb-t.
Nekem kiír mindent, csak a feature teszteket nem futtatom le, mert azok feleslegesek.
Papi az ASOT 436 brutálisan jó!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem mennek a RAM-ok? Pedig az 1 GB-sek ált jobbak, mint 2GB-sek. Nekem a 2x2 GB GeIL Value 2.0V-on, CL5-ön zokszó nélkül ment 920 MHz-en. Azt mondják ezek mennek 1 GHz-en is. Gondolom FSB-RAM szinkronban megy, akkor mehet 2.0-2.1V a RAM-oknak és 4-4-4-12. Nekem most lightos beállítás van, alapfesz, 10x350, FSB-RAM szinkronban (RAM 700-on), 5-5-5-15. Amikor tesztelek, proci alapfeszen, 10x360-on, RAM 2.0V, 5-5-5-15 és 864 Mhz, vagy proci alapfeszen, 9x380, RAM így 912 MHz.
Nekem Vantage csak a GPU és CPU scoret írta ki Lehet, nem kellett volna felbontáson állítani?Jah én Feature teszteket is nyomattam...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
látod ezért futok hozzád, ha vmi gondom van a gépemmel
fingom nincs miről hadoválsz cimborám...te tudod, az a lényeg429: nekem voltaképp mind1.
de én olyan pozisÜnt szeretnék a képen, ahol épp elvágni készülök a bádogsrác nyakát431: ugyanolyan ramjaim vannak. hm. akkor elméletileg jó ramok.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #18427 üzenetére
Szia papi!!!
Megnéztem mit szalad a recsege a Vantage-ban, de a cpu scoret keveslem. Aztán rájöttem a memoriákánál van a gond, de sajnos nem tudom 870-en járatni őket, behibázik valamelyik modul, így kénytelen vagyok 700körül nyomatni. Viszont most szűkebbre vettem az időzítéseket, egyből jobb eredmény lett, 5514 cpu score-t bírtam összehozni. 2 kingmaxom megy 890-et, majd ha unatkozok, megküldöm úgy a gépet. Tuti sokat fog jelenteni, bár gyakorlatban, kevés haszna van.
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18422 üzenetére
kicsit elléptem kamionozni.......18 wheels of steel.......
akik meg a Comedy műsorra jöttek, foglaljanak helyet. csak tessék tessék
bár, mostmeg Bádogfaszi lépett le...sebaj. a lényeg, hoyg én ittvagyok, így nem maradtatok ész nélkül
Péterem: te mit tuningolgatsz?
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
Szépjónagyot!!!
Hazaértünk családdal, mamánál voltunk, megint betegre ettem magam, és holnap folytatjuk.
Pestre vezetek holnap.
MAI ZENE: Armin van Buuren feat. Jaren - Unforgivable (Stoneface & Terminal Remix)
Sokkolóan jó zene! Legyen már 28.a szeretnék kicsit zenélni.
Earl papi:Na meghajtom mindjárt kicsit vantage-al a gépet, megnézem mit szól.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit ügyeskedtem és beizzítottam az ATT-t, most tesztelgettem, idle 160/250 helyett: 100/125 @ 0.930V-on jár a kari, tuning pedig egylőre ennyi: 725/1000 @ 1.158V. Nem rossz, alakul ez. Jó ez a 4830.
-
No-kia
addikt
nah lépek ride, csináljato 20 hszt
-
No-kia
addikt
nah látom már van közönség, de ZK meg sehol
kinek van olyan smileyja msnen amu egy ufo és lehet vele a kecske seggében turkálni? bármáelehet kérdeztem
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz - = Zk = - #18416 üzenetére
asszem kicsit sűrűbben fogok benézni. vicces a műsor
-
Varoz
addikt
Jól elvagytok.
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18416 üzenetére
Seggbe csúrlak a csavarfúróval!
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18415 üzenetére
Lehapcizom a fejedet bazmeg!......
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18414 üzenetére
hát lehet h nem, főleg az én tepsi éppségemre...
Én vagyok fenn te meg lent leszarni lehet felszarni nem!
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18413 üzenetére
nem. aznapos....
de jó hoyg mondtad, nekifekszem a maradék bechernek... .nem mellesleg hiányolom a többieket, mert igen csak nem egészséges számunkra, hoyg ketten vagyunk a topikban
" Aki a telet nem szereti, hóember nem lehet! "
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18412 üzenetére
mivan megint másnapos vag y vagy mi?
Addig hugyozlak, míg be nem csikálsz
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18411 üzenetére
jah, hogy fenyíteni próbáltál Obama gyermekkori képével? bocs, de nem jött át
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18409 üzenetére
ez most mi? hogy jön ide ez a feka?
de milyen szigorú nézése van
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18407 üzenetére
egyéb ilyen frappáns ötlet? .....
-
No-kia
addikt
amúgy a 20K hszhez lehetne csinálni egy fotómontázst is magunkról
-
Varoz
addikt
Na itt egy pár film amiben volt: Air America/ Gothika/ Durr, Durr és Csók/ Életre-halálra/
Ebből az Air America és az Életre-halálra nagyon jó film, a másik kettő meg lehet, hogy csak nekem tetszett.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
válasz No-kia #18402 üzenetére
Nagyon jó filmnek ígérkezik, Robert Downey Jr.-ban még nem csalódtam.
Hát többek között volt a Zodiákusban is.
Most így hirtelen nem tudok filmeket sorolni. De majd utána keresek.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #18401 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #18399 üzenetére
nah ez tetszett
nem vagyunk lusták, csak ilyen "gyerekes" dolgokkal NEM foglalkozunk,sry
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest