Hirdetés
Aktív témák
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17350 üzenetére
jaj, mnden volt, dmár nem tom hol vannaka pípírjai
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
- = Zk = -
félisten
-
WesTM
őstag
Jó reggelt!
Sikerült észhez térni.
Hajnalban teleportáltam, valahogy nagyon csúnyán elszakadt a fonal.
Haverokkal megállapítottuk hogy sikeresen bepótoltam a 4hét kihagyást.
-
WesTM
őstag
válasz No-kia #17354 üzenetére
Meg hát!
volt 1-2-3-4-5....
Facebookon jönnek is a jelölések!Jah meg mikor a görbe pályáim, is görbékkel volt tarkított, elfikáztam, szememet meg megtoszta egy galy. Úgy néz most ki mintha bevertek volna...
Ki is verhette volna a szememet, de NYÁR VAN VAZZE, NYÁÁÁR! volt tegnap.[ Szerkesztve ]
-
Varoz
addikt
Üdv.!
Á felbaszta az agyamat a Saboteur. Felrakom minden fasza, elindítom és szanaszét fagy az egész. Na mondom fasza, nézek róla neten infót, hát mit látok Ati (+ több magos proci) kártyákon nem megy. Na mondom anyád. Komolyan mondom, ha ez az nvidia művé én az első kártyájukat amit meglátok ketté töröm.
Valaki nem tud erre valami megoldást, kivéve az egy magosítást mert azt ismerem?
Ha nem akkor marad az egy magosítás.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
nálam az se működik
várok "megoldásra" a játékom utólagos készítőjétőlPéterem: nah, ilyenkor szoktam irigykedni ezerrel ....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #17361 üzenetére
Nálam működik, csak kegyetlenül tud tölteni, bár a játék annyira nem fagy ha vissza veszem a megjelenítést.
Szerintem hanyagolom én is egy darabig, hátha lesz javítás és esetleg magyarítás.
Addig is előveszem a Batmant vagy a DAO-t. Bár levezetésnek lehet megyek egy kicsit szadizni a klónkatonákat a SWFU-ban.[ Szerkesztve ]
hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
DAO-hoz nem értek. gyönyörű, és játszanék vele, de witcher után bonyolult számomra.
Mióta láttam a Batmant fizikával, azóta nem merem előszedni. elképeszt, miféle különbségek vannak benne physx-el
SWFU-ról hallottam ,de nem látam vidát. lehet keresek, bár most a dirt 2-re vok kiváncsi. igaz, sztem 4-5 pályát ha végigtudok csinálni, és csókolom. az elsővel is ez volt....4 pálya, és delete..ez van. a rally nem nekem való
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17363 üzenetére
ilyen durva lenne batman? még nem néztem utána
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
-
Varoz
addikt
válasz - = Zk = - #17363 üzenetére
Hát engem a Force Unleashed kegyetlenül megfogott, bár rólam azt kell tudni, rohadt nagy Star Wars buzi vagyok. És kezdek felvidulni mert lesz belőle második rész.
Csak remélem nem szívatnak meg és csak konzolon lesz vagy csak vagy egy év csúszással adják ki.
Hát nekem a Batman így is tetszik.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
- = Zk = -
félisten
én rühellem az SW sorozatokat....
mindent, ami SW, azt utálom...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Varoz
addikt
válasz pckownz #17369 üzenetére
Akkor üdvözöllek.
Én meg merem kockáztatni, hogy van olyan jó. Bár ez szubjektív vélemény, igaz öcsém is ezen a véleményen van.
#17373: Hát én gyanakvó vagyok.- = Zk = - : Hitetlen.
Nem baj, én elnézem neked.[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17365 üzenetére
msotmár énsem akarok játszani a simával
de sztem sok mindent megtudtakvolna oldani az atival is
zk:csatlakozom
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Kajak ennyire jó a pissx vagy csak lepénzelte őket az nv, és ezért van ekkora különbség?
-
Varoz
addikt
Megnéztem én is, hát tényleg fasza, de erősen kétlem, hogy ezt csak nv-vel lehetett volna megcsinálni. Ugyanezt biztos tudná egy Ati is.
Én is azt tudom elmondani amit a Saboteur-os topikban is írt valaki. Érdekes, hogy csak az nv csinál ilyeneket az Ati nem, pedig megtehette volna. PL Dirt 2 (DX11 ugye)[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
köszi köszi
372: hát igen. ezidáig én is ki akartam próbálni. a demóval játszottam is, fel sem tünt. csak lestem, mint hal a szatyorban, hogy milyen jó az atimon. de most meg, áááh...
egyetértesz? velem?.....nokia, mit ittál?..te vagy az?373: állítólag ennyire jó. a biztonság kedvéért én a jövőhéten elkérem kolegámtól. ha valóban ekkora különbség lesz benne, akkor nem kell....
374:perszehogy megtudták volna csinálni. lsd pl Wolfenstein by havok.
de ugyebár az nV "pénze" mindenhova elér...t. mert mostmár fordult a kocka. nemis kicsit.[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz pckownz #17373 üzenetére
Ez annyira semmi. Ezt sima fizikával is röhögve meg lehetne csinálni, itt csupán arról van szó, mivel az NV pénzelte a játékot, így a phissx végzi el ezeket az effekteket...
Ezt egy sima havok, vagy bármi más fizikával is röhögve meg lehetne csinálni.
De hát valahogy el kell adni az nv kártyákat is.Zk: Majd jösz te még ilyen berényi builba, aztán lesznek lánykák 1000el.
-
- = Zk = -
félisten
megyek bizony....
szerk: már megint egyre gondoltunk havok
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #17375 üzenetére
én avgyok az, bár lehet volt vmi a hússal
-
westcoastog
veterán
lehet csak silent efficiency 4870 lesz 1 gigás, anyám volt ma mamáméknál, és az én pénzemet is elküldte, de anyám hogy inkább elrakja nekem hogy legyen tőke, mert sosem tudni mikor kell..
zk neked is ilyen van, gamek hogy mennek vele? alap hűtése auras előtt milyen hangú volt?
nem tudom megvegyem e, mondjuk a 3850 nem kell senkinek szóval 5770 esélytelen már..[ Szerkesztve ]
-
lostprophet
aktív tag
Asszem én is jövő héten váltok az 5 éves 9600pro-mról, AGP-s 3850re
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
Varoz
addikt
Egyébként ha már fizika akkor Star Wars Force Unleashed (powered by Havok).
Abban azért komolyabb a fizika, mint amit a physx ad a Batman-hez.hTC Quietly Brilliant // „Nem értek egyet azzal, hogy a szerénység fontos erény. A logikus elme mindent olyannak kell hogy lásson, amilyen. És ha lebecsüli magát, éppúgy eltér az igazságtól, mintha eltúlozta volna.” (OO=[][]=OO)
-
No-kia
addikt
válasz westcoastog #17379 üzenetére
10K ért sem tudod elpasszolni?
-
westcoastog
veterán
válasz No-kia #17382 üzenetére
annyiért adom, csak nem találok potenciális vevőt, akinek esetleg kéne, most van 36,5 k-m, sikerült egy haver 9550-es atiját eladnom 4k-ért (még nem fizették ki) és azt mondta a fele az enyém, akkor lenne 38,5k-m de elég olcsó 5770-et nem találtam itt az aprón
vagyis de lehet megérné ez? utánvétes postával..[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz westcoastog #17383 üzenetére
600 nap alatt ennyi hirdetéssel ha gond lett volna a júzerrel, az kiderül.
Szerintem vágj bele! -
törölt tag
válasz westcoastog #17383 üzenetére
Ez V2-es verzió, tehát olyasmi hűtője van, mint az 5750-nek.
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #17379 üzenetére
csak jót tudok róla mondani
ha meg nagyon zavaró a hangja, leszabályzod. ennyi. sztem megéri rá beruházni.szerk: jah. 5770. ok. tetudod
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #17388 üzenetére
végül is megtaláltam w.daywalker hirdetését, szal így egész jól kijövök
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #17389 üzenetére
te tudod....
én várok a "jóárasított" 5870-reszerk:te? nem lesz kevéske az a kétmagos proci az alá a kártya alá?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #17390 üzenetére
szerintem biztos kevéske lesz, de ennyire futja, anyám már ígyis hogy tegyem el a pénzem gyűjtsek, de mire.. és akkor még szeretnék venni egy olcsó cm gépházat, meg egy új procit még majd maximum megadom neki azt a 300mhz-s emelést az 1,4v feletti feszültségért, csak elég lesz..
ha már gyűjtök valamire akkor minimum erre, 1milka körül "dobálják"nah ha a héten meglesz a kari, meg megkapom nővéreméktől a telót akkor én hihetetlenül jókedvű leszek
[ Szerkesztve ]
-
Brae
őstag
Ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném!
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #17391 üzenetére
hát, én előbb lakásra gyűjtök majd, ha....rem jövőre sikerül e felé indulnom...
másik: szép e39....m5 dizájn-al pláne. de csakis manuális 530D-t vennék.
valamint.
én a helyedben procit váltanék előbb, aztán a többit. de persze ez a te döntésed mindenképpszerk: milyen telót?
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #17393 üzenetére
lg kp500, nővérem férjének vodánál most járt le a szerződése, és most ha megújítja akkor vehet olcsón csak készüléket, szal megkapom 15k-ért karácsonyra a mostani sonym teljesen halott, ma úgy telefonáltam vele hogy vakon bepötyögtem a számokat és headsetről beszéltem
am a kártyára feladtam a rendelést a w.daywalkernek, keddre már a gépben figyel
am én is csak manuális váltóval venném, legyen itt szó bármilyen kocsiról[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz westcoastog #17391 üzenetére
Én nem szeretem a BMW-t, bár tény hogy ezeknek a "régebbi" daraboknak van valami varázsa, és a sor6 os gyönyörűen szól. nagyon régóta opel fan vagyok, életem álma egy ilyen:
Astra OPCÉn rájöttem nem veszek vga-t. Olyan játk nincs ami ne szaladna ezen a kombón, úgyhogy inkább full hd moncsi lesz, azon is lehet 1650-ben játszani, arra meg még elég lesz a kártya.
Játszani már úgy is ritkán játszok, de ez a 17-es lőrés már kicsit kicsi.Nézegettem, találtam pár jó monitort, acernek is van most tetszetős darabja, de szerintem itt berénybe a samsung gyárba majd jóárasítva szerzek valami 22es full hd cuccot, termelői áron. Apu vetette fel ezt az opciót.
Ha összejön a pénz természetesen...
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #17394 üzenetére
áhh, értem.
lg?..hm. max monitort vennék abból .....aztán kituddja, ők is hova fejlődtek a ranglétrán. lehet kicsit maradi és retro-s vagyokmanuálisról annyit, hoyg egy 7es bömbit nem vennék azzal. azért a luxus az mégiscsak kihat a luxus váltására is ....
én nem vettem volna még meg azt a kártyát
395: 17-es lőőőőrés, aszongya xDDDDDDDDDDDD
397: igen, platformot irtam véletlenül. de korrigáltam már
elég lenne egy 4 magos proci oda sztem.aztán jöhet a többinekem Péter segített sokat ilyen dolgokban. vakon meg bízom benne e téren is...
meg a Deák Téren is...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz - = Zk = - #17393 üzenetére
Én meg egy V8-ast, kompival.
westcoastog: "és akkor még szeretnék venni egy olcsó cm gépházat, meg egy új procit még"
Én inkább a CM házra valót rááldoznám a procira, pl Athlon II X4 620, remek proci. Nekem is egy ilyen kellene, csak ahhoz még kellene lap, hűtő, így nekem nem volna a legjobb befektetés, ahhoz nagyon jó áron kellene elpasszolnom a jelenlegi cuccokat.
Zk: Egy 3850-ről 5770-re váltani nagy lépés.
Nem érdemes platformot váltania, az LGA 775 kifutóban van, AM3-hoz meg még drága a DDR3. LGA 1156, 1366-ról fölösleges is beszélni, drááága...
Esetleg egy jobb AM2+ lap, pl. Gigabyte MA770-UD3 rev2.0, vagy MA785G-UD3H, MA790X-UD3P, vagy MSI-ből, 770T-C45, 785GT-E63, 790XT-G45. Nekem a 785G-s és 790X-es MSI nagyon tetszik, Asust márcsak azért sem, mert egyrészt drágább, másrészt legalább 10-15W-tal többet fogyaszt a teljes rendszer Asus lappal, plusz szutyok VIA hangkártyákat tesznek rá, nem keveset szívtam az ilyennel és uncsitesóm nap, mint nap szív vele, mert bár XP-n működik, 7-re hiába telepíti fel a drivert, nincs hang reboot után. Szóval csak Gigabyte és MSI, ha alaplapról van szó.A VGA-val fölösleges várni, meg úgy általában a géppel, akármikoris veszed, egy-két hét múlva úgyis jóval olcsóbb lesz. Mire megvárod, hogy jó ára legyen, addigra meg már az újabb kell... Ez az átka a PC építésnek...
Pííít: Láttam élőben az új Opel Astrat, iszonyatosan szép! Mint egy luxusautó.
17-es lőrés, áááá. Pláne, hogy az valójában 15"-os lőrés, mert annyi a használható felület.
[ Szerkesztve ]
-
WesTM
őstag
válasz - = Zk = - #17396 üzenetére
Imádlak papikám!EarL 007: Hát igen Astra I már más kategória lesz. hihetetlen nagyot fejlődött az aopel az elmúlt pár év során, élő példa az insignia. Az új astra meg parádés lett az előzetes tesztek alapján, csak hát az ára is nagyon borsos lesz.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
pssszt. meghallják, és kitudódik(L)
lőrés, hát ezen beszartam a nevetéstől Péterem. még most is...
opelből amit vennék, az az F astra sedan. ennyi. a többi valahogy nem gyerebe
de mondjon rá bmit a sajtó, egy Phaeton-ba is át tenném a kufferemet.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
ez volt az első kcosi amit virtuál tuningoltam
(#17396) - = Zk = -
jók azok az lg cuccok a teló is tetszett plecsnit kapott a mobilarénán, az az oldal aminek a véleményére is még sokat adok, nekem tetszik
(#17397) EarL 007
főleg 256 megás 3850ről..
a platform váltáson már gondolkodtam,de még nincs itt az ideje, ahhoz elkéne adnom a mostani lapom, a 4x1 gb ramot, procit, és akkor még kéne hozzá dobnom hogy meglegyen mindenből az új, na meg drága még a ddr3, annyival gyorsabbnak nem látom havernak az am3 mas gépet ddr3-malaz 528as bmw-től jobban már csak ezt kívánom: Shelby gt500 super snake
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest