Hirdetés
Aktív témák
-
No-kia
addikt
tényleg, amikor kiráz a hideg( nem a film miatt) az mitől van? mi történik ekkor?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
még 6 perc van hátra, eddig nem estem hanyat tőle..
-
nixx-21
őstag
válasz No-kia #16602 üzenetére
hát akkor vagy nem hiszel az ien túl világi dogokban vagy nem tudom... engem eléggé megfogott
azért a végére nem mondhatod azt h nem durva.....na msot nem spoilerezek egm nem idézek fel semmi emléket a filmből ma nyugodtan akarok aludni
na megyek is....további szép estét srácok[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
No-kia
addikt
hát nem tom, mást vártam, belegondolva tényyleg durva, de ilyenekre eddig is lehetett gondolni, nah mindegy egy 6,5-est kap nálam
-
No-kia
addikt
nah mek aludni jó8
-
No-kia
addikt
nah még van 20% a dirtből, de nagyon lassú
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16607 üzenetére
nemtom, van egy csomó link, 10kb-al jön
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16608 üzenetére
az jó!
én még egyet sem találtam" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16609 üzenetére
nézz már át a másik topikba de nekem lassan 1 órája megy, és 80 ról 82%-ig jutott
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16610 üzenetére
átnéztem, megbántam ink "máshonnan" szedem
200-650kB/s azért már élvezhetőbb szvsz..ingadozik ugyan, de 1-3óra és lentvan[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #16611 üzenetére
virágbolt ^^
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #16612 üzenetére
igen az
már telepítem isnokia:
blablabla...bay.org....615: szted felgyorsul? nyilt szeró, mki onnan tölti
pedig a "másik" oldal sokkal ésszerűbb, csakhát[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16614 üzenetére
lehet onnan kéne, mg mindig 2 óra van hátra, de csak 100mega
nem tom mi tévő legyek:s hátha felgyorsulNokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16614 üzenetére
jó de mivan ha felgyorsul, műár alig 80 mega van hátra, ha most elkedeném torrentel és maxon jöne akkor is kéne neki 2 óra...
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16616 üzenetére
te tod
én már kipróbáltam
fullhd-ban nálam 2x simítással átlag 50fps de sztem 30-40 alá nem nagyon ment
tiszta grid kezelőfelülete van a gémenk, ez tök buli. visszapörgetés stb.
AMD logo (is) befigyel[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
még mindig 1,5 óra, pedig csak 50 mega van hátra
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16618 üzenetére
én már le is töröltem
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16619 üzenetére
ennyire sazr? lol még mindig 2 óra
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16620 üzenetére
nem.
csak van benne 2 pálya és kalap kabát
többre nincs értelme fenthagyniy szvsz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
már csa 40MB és 45 perc, ha lejön akk jól döntöttem, mert hamarabb leír, mintha újra kezdtem volna
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16622 üzenetére
igen. ha megvan a 45 perc, akkor igen
de ellenkező esetben nem hiszem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
nixx-21
őstag
válasz nixx-21 #16623 üzenetére
kiváncsi leszek hány FPS-t köhög ki magából a P4
nocsak nocsak iet se láttam még hogy elkezdek tötleni valamit nCore-ról és letörlik a torrentet 36,8%-nál bukta van no minegy elindítom máshonnan
[ Szerkesztve ]
Ati VGA tulajok baráti klubja topik. Dєsιɢnєd ву Λρρʟє ιn Cαʟιғoяnια.(*) powered by: Nvidia
-
pckownz
őstag
RIP napiszar.com
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #16626 üzenetére
bővebben?
szerk:
megvan...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16627 üzenetére
kiderült ki a főszerkesztő,
lent van
-
No-kia
addikt
vélemény? orchid s&m
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #16627 üzenetére
Szerettem pedig azt a blogot. Bemutatta, hogy mennyire is egy elkúrt országba élünk.
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #16630 üzenetére
énis pont ezért kedveltem
nokia: ha neked tetszik, vedd
nekem van egy puma cipő, régi régi
csak sehol nem kapni már[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
bakker, szaggat a men ümint a szar, aztán kékhalál
-
- = Zk = -
félisten
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16635 üzenetére
gondolom drivered friss, ahogy illik!...
de jóvolna látni, mit ír ki hibának a bluescreen!..mert ugyebár abban bennevan...[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16636 üzenetére
már megoldotam irányítása nehéz billel nekem, de majd hozzászokok, minden highon, 4xaa és 40-50 fps
-
- = Zk = -
félisten
-
pckownz
őstag
válasz - = Zk = - #16638 üzenetére
160*120
-
No-kia
addikt
-
- = Zk = -
félisten
válasz pckownz #16639 üzenetére
jujde gonyosz
nokia: ahoz képest igenis szép az az eredmény.
-
nixx-21
őstag
na fent is van megnézem mennyit produkál a P4
-
No-kia
addikt
válasz - = Zk = - #16641 üzenetére
sztem is, ati jó tartós karikat csinál 1680 ra meg a 4870 lesz elég sok ideig
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16643 üzenetére
1920-ban ezidáig elegendőnek bizonyult bárhová
de ha majd visszagyüvök Englandból, egy 5870 beficcen. de sztem azt kint veszem meg, mert idehaza picit rabló dolgokat művelnek645: csakis W7, nem?
[ Szerkesztve ]
-
No-kia
addikt
nah őjra húzom a wint az új winyóra
de, de azt hittem ez egyértelmű
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz No-kia #16645 üzenetére
nem mindenkinek, és nem mindenhol...ugyebár
mert pl én megveszem mindenképp. nem pénz az a 25k érte" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
nah bence, hol jársz a demóval?
-
nixx-21
őstag
válasz - = Zk = - #16647 üzenetére
botrányos ez a CPU...komolyan mondom....
egyetlen játszható FPS-t(40FPS+) akkor produkálja mikor a graff-ot ultra low-ba kapcsolom....
kipróbáltam minden max-on, 4*AA = 20FPS volt és még ott sem a GPU limitált -.-"le is törlöm a picsába x) amugy maga a gém egész fain meg szép fullmax-on
majd még visszatérek rá egy jobb CPU-valpróbáltam kisilavizálni h mi eszi nagyon a CPU-t de nem jött össze inkább lemondtam róla
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz nixx-21 #16648 üzenetére
bah...
öcsém hogy örülne neki, hidd el pláne amilyen gépet összevarázsoltam neki
P4 1,5G, fx5200 128ddr!, 768 sd, és compaq alaplap
úgyhogy egy szavad nem lehet vaze" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
No-kia
addikt
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs