- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
pckownz
őstag
Végre normálisnak érzem magam. Vasárnap este 10kor Floyd algoritmust bogarászok
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9696 üzenetére
nekem is van néhány IQ negatív ismerősöm, és szerencsére még nem kezdték el, de már most tudom kik lesznek/lehetnek, aki megosztják majd. jó is lenne elküldeni őket a jófrancba, csak törölnék a kommentet, ami meg annyira szánalmas dolog, hogy kínomban röhögnék rajtuk.
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #9696 üzenetére
Ja nekem is sok ilyen friedrich von iqbetyár van.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #9692 üzenetére
basszák meg, az én IQ-lájtos ismerőseim is elkezdték.
tiszta annoying facebook girl szinten van az ismerőseim ijesztően nagy százaléka. -
törölt tag
válasz
már csak azért is hülyeség, mert ilyenkor mindenkiből folyik a nyál, meg az értelmetlen düh, plusz attól, hogy dühöngenek és sírnak-rínak, attól annak a kutyának, meg úgy az állatvédelemnek nem lesz jobb. és valóban, kit érdekel?
-
pckownz
őstag
válasz
Az is hasonlóan undorító, hogy végre megdugták Susan Boyle-t, mégsem mutogatják...
-
westcoastog
veterán
ó hogy ennék meg a faszomat, most meg egy petárdával szétdurrantott fejű kutyát linkelget mindenki fb-n, komolyan, szar dolog az állatkínzás, de ne mutogassák már, rohadt életbe, kit érdekel, el kell ásni az olyat nem mutogatni. Á rohadt életbe, undortól meg hányok.
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #9619 üzenetére
jaja
-
pckownz
őstag
válasz
FireKeeper #9688 üzenetére
A szar tápegység ki lett zárva?
-
FireKeeper
nagyúr
na, asszem ezt a 4890 projektet lelövöm
úgy néz ki nem igazán van rá esély házilag megbütykölni.
írtam az egyik hardveraprós, javítással foglalkozó "kollégának" is, hogy van-e tippje mi lehet, ennyire méltatott:
"valami meghalt rajta
nem tipikus hiba.
nemtudom mi a baja neki." -
pckownz
őstag
FB PH! group aranyköpése:
Richárd Ratku
Akkor szerintetek egy Bibliai idézet megoldaná a gondom?
Azt az iPhone jobban kezelné?:/Móci A Sörös
Szerintem dobd ki a picsába azt a szart.Richárd Ratku
A Bibliát?
Észnél vagy te?Móci A Sörös
A szarfónt, te. -
westcoastog
veterán
22:55 totalcar, csak felírom ne felejtsem el.
-
F34R
nagyúr
ezzel az after effectel lehet faszántos dolgoakt csinálni.
-
westcoastog
veterán
kakasok ne kezdjétek megint.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #9678 üzenetére
Nekem egyből megvolt, használtam is.
F34R
Nem, a baj ott kezdődik, hogy EarL megint a másik dolgába .gat bele. -
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9674 üzenetére
igen az a VRM jó hűtést igénylő része. amúgy a Zalmannak van kifejezetten 4870/4890-re való VRM bordája. hogy elfér S1 alatt jó kérdés, max hajlítgatni kell a VRM bordát.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#19617792 #9672 üzenetére
pl ezen a képen lévő alkatrészek közül a két hosszú IC és az SMD ellenállások között lévő kis pasztás-tetejű IC-kről van szó? mármint csak azt az egy sort kell úgy rendesen hűteni? van erre valami apróban fellelhető borda, vagy muszáj leszek farigcsálni? a RAM-okat majd csak megoldom valahogy.
mod: azért úgy látom ennek jóval bikább PCB-je van
#9675:
csak jönnének már meg a képek. bár lehet az alapján nem fogok tudni semmit leszűrni. mennyire nehéz kiszúrni egyébként a rossz forrasztást? fényképen nyilván bonyás, de ha kézben a kártya, akkor gondolom azért észre lehet venni.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9670 üzenetére
na, ugyanez kell a 4890-re is, csavarozva. hővezető paszta + ragasztó komponenses paszták, amikkel a sünik rögzülnek nem a legjobbak erre a célre, mert a ragasztó komponensük némileg hőt szigetel, gyengíti a hőátadást, ezért kell csavarozni, hogy tisztán hővezető pasztával tudd kenni.
F34R: hmm, ez jónak tűnik. meg is lesem.
-
F34R
nagyúr
válasz
westcoastog #9668 üzenetére
aham én is kukáztam win-en mert maxon pörgette ki a lemezt , Burnaware sokkal jobb csekkold le.
20 lemezt írtam vele egymás után és nem volt vele baj.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9667 üzenetére
lehűthető a 4890, csak dolgozni kell vele. a GPU sima ügy, a RAM sem nehéz, a VRM a rafkós. egyszerű aluborda megdarabolva, átfúrva, felcsavarva jó lesz, gány powa
(#9668) westcoastog: infrarecorder, imgburn (ez nagyon ajánlott), esetleg Nero Free Lite, vagy minek hívják... Kwik, baze
én meg rászoktam a LAN-ról telepítésre
ami a 100-as LAN-on, csövön kifér, települnek a dolgok.
-
westcoastog
veterán
cdburnerxp helyett mondjatok már valamit amiben lehet állítani írási sebességet, most is megírtam egy win7-et a saját eredeti lemezemről és haver nem tudja fölrakni mert hiányoznak fileok, hátha ez kavart be neki.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9664 üzenetére
S1 nem teljesen elég a 4890-re, magára a GPU-ra igen, de a RAM-okhoz a mellékelt sünik kicsit kevesek, amit nagyon nehéz hűteni, az a VRM, sima RAM-sünivel nem lehet őket hűteni, külön csavarozott borda kell hozzá.
Nightwish - Ghost Love Score (End of an Era Live), a legeslegepicebb Nightwish. egyszerűen imádom.
a kórus refrén hangzása nagyon adja.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
westcoastog #9661 üzenetére
aaaa, gyönyörű!
-
Még két óra de már tűkön ülök. Valaki üssön le.
-
westcoastog
veterán
-
pckownz
őstag
válasz
FireKeeper #9659 üzenetére
Ha szerencséd van, akkor csak a csati forrasztása gázos.
-
FireKeeper
nagyúr
apróban láttam egy 4890-et (hibás), ami azt produkálja, hogy nem érzékeli a tápcsati (azt írja hogy nincs bedugva). ez vajon valami olyan hibától lehet, amit földi halandó ki is tud javítani, vagy felejtős a dolog?
a sráctól kértem képeket a NYÁK-ról. -
Varoz
addikt
-
#hpq
aktív tag
-
-
Varoz
addikt
Látom felélénkült a topik.
-
Varoz
addikt
-
F34R
nagyúr
-
Holnap este szurkoljatok
-
F34R
nagyúr
válasz
FireKeeper #9639 üzenetére
az a baj más is kofolyna és nem a szememből
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9639 üzenetére
vállaljuk ezt a kockázatot
-
válasz
FireKeeper #9633 üzenetére
Hölgyről képet kérünk, utána majd eldöntjük, hogy segítünk-e
-
F34R
nagyúr
válasz
nekem is volna iylen igéynel 10" 1,6 ghz atom , 1gb ram 32 ssd , 50 alatt legyen és már viszem is
-
törölt tag
válasz
HP Renew programon belül keress notit (refurbished cucc, kiváló állapot), notebookstore.hu-n. HP Pavilion dm4, dv6 pl. esetleg G56, G62.
sajnos ezek egyike se matt kijelző, ha az kell, akkor HP NC6400, NC6900, Dell D620, Dell D630
-
FireKeeper
nagyúr
új kérdés
egy hölgyismerősöm akar venni használt lapost. ki is néztem neki egy probookot, de azt elhappolták az orra elől, érdekelne más alternatíva is.
ami kell neki:
15 colos kijelző (szerintem az, hogy 16:10-es, vagy 16:9-es, mindegy)
legalább 1,5-2 órás akku
max 80ezeramit én még hozzáadnék:
nem lenne rossz alu burkolat, de ha műanyag, az legyen strapabíró
minőségi billentyűzet
matt kijelző -
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9630 üzenetére
mellé....ugyanis én nem szoktam bütykölni a CCC-t. max az erőltetett vsync-et kapcsolom be, oszt csá. még anno a 4870-et tuningoltam, de CCC-ből. évekig elvolt. szal nekem nem volt soha gondom a CCC-vel (kop kop)
MSI AB-vel leszabályoztam a ventit ahogy illik (igaz, a Sapphire Trixx is elég lett volna), és még pár infót kiírattam képernyőre. plusz, képlopónak is jó. tehát Trixx + Fraps kiiktatva...
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9630 üzenetére
is-is. használhatod CCC-vel együtt is (de nem igazán ajánlott, mert a CCC öntörvényű a Hotkey poller miatt), de helyette érdemes használni és lehet is. nekem BIOS firka óta CCC ritkán látott vendég, feltettem, de le is szedtem
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9629 üzenetére
és ez az Afterburner amolyan rivatuner féle segédprogi a CCC mellé, vagy pedig helyette?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9624 üzenetére
az Afterburner is tud külön-külön alkalmazásokhoz profilokat rendelni, mint az ATT?
igen...
-
törölt tag
valahogy meg tudom érteni.
látom, ez is egy túlnyomásra kitalált ház, sehol rács, csak ahol kell, oda venti, minden más szigetelve. elég hatékony tud lenni, nem tud megrekedni az ajer. én az SS-ek közül a régi TJ07-be, a monolitikus góliátba. igaz, sajnos annyira zárt, hogy befülledős, hátulról előre kell szellőztetni.
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9624 üzenetére
asszem ja. tedd fő és nézd meg. én lusta vagyok
no ezért kell nekem is S1, fix(!) 400 rpm-es ventivel, akár a 4830-ra, akár másra.
mondjuk neked ott van a 692 is, amiben aztán tud mozogni a levegő rendesen, mindenhonnan szellőzik. én megkockáztatom, hogy alulfeszelt 4830-at még passzívan is vinne egy S1
-
FireKeeper
nagyúr
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9622 üzenetére
CPU-nál annyi van, hogy alsó és felső órajelkapu határt lehet állítani
HD5000-hez és HD6000-hez nem tudom hogyan használható, changelogot kellene meglesni. rég használtam, mert nálam okozott néhány bugot. azokhoz tuti biztosan jó a Rivatuner alapú Afterburner, sokat tud szintén. én BIOS-firkára esküszök, van előnye egy-kettő. nem is tudom már hányszor basztattam a VGA BIOS-át, háromszor volt is már élőhalott, azóta is töretlen stabilitással csinálja (amennyire a driver engedi, mert a Minecraft képes akár 5 perc alatt kicsinálni a drivert
OpenGL azmiaz?), amit csinál. ami poénos volt, mondom, hogy akkor a VGA ne Sapphire legyen, hanem sima BBA ATI, nem komálta a driver, azt se tudta miez
FireGL-lé maszkolást kellene még megnézni mit szól hozzá
-
FireKeeper
nagyúr
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9608 üzenetére
a CCC ugyanolyan, mint volt. csak más lett a GUI, bekerült némi CPU szabályzás és slussz. tuningnál Overdrive van és ami abban limit, az limit. emellett még ugyanúgy lomha is. és ami a vicces, nálam még butult is, eddig lehetett ventit szabályozni benne, mostmár azt se. ATT-t nehogy lecseréld. mondjuk én megfirkáltam a BIOS-t, szóval még tuning se kell (mert alulfeszelek
gyári 1.158V 3D profil max fesz helyett 1.006V, 2D alapból 1.046V-ot kapott, na ez lett 0.930V), ventit belőttem, 60 fokig kuss a neve (már amit a szutyok venti kiad minimum zajt*), utána komótosan fel 100%-ra 90 fokig.
* itt a PWM vezérlést kell még megnéznem, mert egy érdekes jelenség fordul elő egy bizonyos beállítás-sorozatra. az eseményre, ami kiváltja nem emlékszem, de BIOS-ból lehúzva a ventit, vagy szoftverből 1800 rpm a legalja (alsó határ lehet a vezérlésnél), viszont valami trükkel (talán GPUTool CTP1-el) le tudtam időnként 1200 rpm-re, láthatóan lassabb és picit halkabb is, viszont nem stabil állapot (fixálni nem tudtam), mert ha megemeli automatikusan, akkor elszáll az 1200 rpm vissza 1800-ra.
-
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9619 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
ilyened van Bence?
-
nixx-21
őstag
válasz
ittakary #9590 üzenetére
hát mondhatjuk de konkrétn elég régóta gyűjtöttem és volt a "számlámon" azaz apáméknál megtakarított pénzem amit nem szándékoztam visszakapni erre bejelentették h megkapom..
ez 200K
tehát végülis mondhatjuk h megszaladt a fizumellesleg csak előrébb hozta mert hálisten pörögnek a zenés dolgok...
8 fellépésem van összesen decemberben mindegyik elég jól fizet hozzám képest...januárba is már van 3 biztosan de még alakulóban van 5 darabés most h megvan a mac nagyon rá fogok állni a zeneírásra eddis sem tétlenkedtem most menet közbe is ezzel fogok baszakodni!!: D
persze ezért tudtam megvenni a monitor hangfalakat 30ért a MIDI-s cuccot harmincértmeg persze zene mellett dolgzom is minden vasárnap akrobatika edzést tartok
grafikus melók photoshoppal néha beugrik ez az ebből töltöm a telefonom veszek bérletet ésatöbbi önfentartásos dologpróbálok már inkább itthonra segíteni nem itthonról kérni, ideje már lassan 19 évesen ezzel is foglalkozni
-
- = Zk = -
félisten
WesTM
<3 Te vagy az én mindenem -
WesTM
őstag
Mivel betévedtem ide, hát úgy gondolom illik a régi stílusban írni egy pár sort. Ma újra szalagavató volt, ahonnan talán már kicsit kilógunk,de újra találkoztam Flórával. Mit ad isten, sokadszor megmozdult bennem valami. Most vagy én vagyok teljesen hülye, amire van matematikailag kimutatható esély, vagy nem tudom. Ha szeretsz valakiit elméletileg soha nincs értelme feladni a küzdelmet. Én 2 vagy 3 éve feladtam. Akkor én vagyok a szar? Nem tudom. Vagy feladtam? Ezt sem tudom. Sok szaron kellett átrágnom magam, az elmúlt időszakban. De valahogy ő egy stabil? pont. Tudja fene. De mindenesetre jól esett ma váltani vele pár szót. Miért érzem hogy ez a lány az életem értelme? lehet részeg vagyok, de akkor is kell hogy legyen valami értelme a dolognak. Véletlen ilyen nem történik.
Peti voltam, szeretlek titeket, legyetek jók!
-
WesTM
őstag
Én meg rájöttem egy sok pár átbaszás után, hogy az 2105 kocka vfts-nél nincs szebb autó kerek e világon. Még soha nem baszott át, és nem is fog.
És WesTM voltam pár hónap erejéig...
Üdvözlet, harcosok!
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #9570 üzenetére
Szvsz az eredeti menü zene jobb.
De ha már menü zene. Itt egy klasszikus.mármint a nem Oblivion Lost-os?....
igen. Nekem az jobban tetszik. Az OL-os egyáltalán nem tetszik. -
FireKeeper
nagyúr
tényleg srácok, érdekelne, hogy ti a CCC-t használjátok? vagy már nem is ez a neve? nekem Ati Tray Tools van fenn, de ha a gyári megoldás már jobb, akkor lehet vissza kéne váltanom rá (jövő héten újra kell pakolni a wint, szóval kb mindegy hogy mit rakok fel).
a ATT-ben az tetszett, hogy a tuningnál sok mindent be lehet állítani, kíváncsi vagyok a gyárinál is jó-e a helyzet. -
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9606 üzenetére
én az Auras-omra esküszöm 2db 120-as Kúúlinkkel
... dehát izlések és pofonyok
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9605 üzenetére
különösebben én sem szándékozom megválni tőle, bár ha viszonylag kis ráfordítással be tudnék újítani egy 5850/6850 szintű kártyát, abba persze belemennék
egyébként állítom, hogy a vizeseket leszámítva az én 4850-emen van a legjobb hűtés a PH!-nminden melegedő alkatrész felbordázva, S1 rev2, a venti vezérlése pedig a kártyára van kötve
full load alatt sem megy a venit 300rpm fölé
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9604 üzenetére
oké, felírom, köszi
....
de én csak 5870/6950 vonalon keresgélek magamnak, sry
...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9603 üzenetére
ha találsz überbrutál olcsób egy 6850/5850-et, akkor nekem van egy nagyon sépci 4850-em
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9601 üzenetére
igen, egy spéci 4580-esen én is töröm a fejemet!....
(#9602) ittakary
elisszuk, nah...
téényleg, tudsz valami kis frankó beűlős iszoldát? kultúrált, viszonylag olcsó, ahol eltudunk kommunikálni, orditozás, és fülbeköpködés nélkül? -
Azért a flexes poénért még kapsz ZK
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9599 üzenetére
mondjuk azt olvastam, hogy a rosszabb hűtéssel ellátott hd4800-asok is kezdegetik megadni magukat, bár az enyém nem panaszkodhat a 100% load alatti <50fokos hőmérsékletével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest