- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz
ittakary #9590 üzenetére
hát mondhatjuk de konkrétn elég régóta gyűjtöttem és volt a "számlámon" azaz apáméknál megtakarított pénzem amit nem szándékoztam visszakapni erre bejelentették h megkapom..
ez 200K
tehát végülis mondhatjuk h megszaladt a fizumellesleg csak előrébb hozta mert hálisten pörögnek a zenés dolgok...
8 fellépésem van összesen decemberben mindegyik elég jól fizet hozzám képest...januárba is már van 3 biztosan de még alakulóban van 5 darabés most h megvan a mac nagyon rá fogok állni a zeneírásra eddis sem tétlenkedtem most menet közbe is ezzel fogok baszakodni!!: D
persze ezért tudtam megvenni a monitor hangfalakat 30ért a MIDI-s cuccot harmincértmeg persze zene mellett dolgzom is minden vasárnap akrobatika edzést tartok
grafikus melók photoshoppal néha beugrik ez az ebből töltöm a telefonom veszek bérletet ésatöbbi önfentartásos dologpróbálok már inkább itthonra segíteni nem itthonról kérni, ideje már lassan 19 évesen ezzel is foglalkozni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mini PC
- Nők, nőügyek (18+)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest