Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
- = Zk = -
félisten
" Miért nem tudjuk elviselni a másik hülyeségeit? "
el tudjuk, csak van már az a határ, hogy... ezt beláthatod te is.(#186) westcoastog
van olyan hasznos, mint egy csipkés női tangamaffia 2-t megéri elkezdeni? bár a GTA4 is tetszett, csak a felénél meguntam
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
-
törölt tag
Why?
(#301) Zk: Nem csoda, hogy a Brazos elkente az Atom + Ion száját rendesen. GPU-ban a Brazos alapból lefőzi az Ion G310M kaliberű GPU-ját, alaposan. CPU részt meg felesleges tárgyalni, mert az Atomot bármi csúnyán elveri. Papíron néhány tesztben jobbnak tűnik az Atom a HT miatt (főleg a kétmagos, in-order architektúra jól ki tudja használni a HT-t az in-order felépítés okozta gyengesége ellen), de amint élesben használnád bármire is, az Atom egyből lefő... Brazos meg megcsapja.
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Figyelj, szerintem ez sokmindentől függ. Hogy áll hozzá a barátnőd, kibírjátok-e azt az időt amíg távolvagy. A barátok itt lesznek amikor visszajösz. Persze hogy szeretné hogy maradjál, ugyanakkor ha bíztat hogy menyjél, az jó jel. Új embereket ismerhetsz meg, új környezetben próbálhatod ki magad, új tapasztalatok/élmények várhatnak rád. Persze nem lesz könnyű, de az életben semmi sem az.
Beszéljétek át alaposan, hátha jutottok valami jóra.
Sok sikert!"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
- = Zk = -
félisten
-
koshmar
addikt
Miközben fürödtünk, elborult az idő, de nem foglalkoztunk vele.
Néha kisütött a nap, szóval jó volt.Amikor elindultunk haza, kegyetlenül megindult a szél, dörgött is, de csak néhány csepp esett.
Jó volt ez a fürdés, jövő héten is megyünk.Csak elég érdekes, hogy hiába 4 méter a víz, amikor beleugrasz, akkor is leérsz az aljára.
Mondjuk az is igaz, hogy mi nem 40 centiről ugrunk bele...Egy medvével nehéz beszélgetni, mert gyakran félbeszakit..
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
westcoastog
veterán
Angol 4-es, magyar 3-as, töri 2, infó 3-as, matekkal meg majd októberben szolgálhatok.
Ha jól számoltuk, de ez reálisabb, mint a bolond rajztanár féle kiszámolás, azzal 5-ös angol, 4-es infó jött ki, szóval, istenem az a nő, beforgatott...
#630) F34R
lazítás? büszke vagyok magamra ilyen eredmények mellett...xD[ Szerkesztve ]
-
-
westcoastog
veterán
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ha meg részeg volt, akkor no komment. Részegen mért kell autóbaülni? Főleg úgy hogy vezet?
És mért engedték neki? Elvettem volna a kulcsot és kész.A biztonsági övről meg ennyit. Fordítva is hallottam már hogy ha nincs bekapcsolva kirepült volna egyenesen a villanyoszlopnak. Szal ez egy érdekes kérdés.
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Ezt így nem mondanám. Itt is több emberen állt a vásár. A többiek felelőtlenek voltak, mert hagyták, hogy vezessen, a srác szintén hibás, mert részegen nem vezetünk. (már aki).
Ha meg olyan részegre itta magát, hogy indulatos, az sem más hibája, minek ivott annyit.
Én biztos pofán küldtem volna, aztán másnap lehet megköszönni, hogy érte tettem.No-kia: ezt te mondod aki 3 sör után még kocsiba ül
szíved joga, de pl ha jön veled szembe egy állat, és lehet józanul ki tudod kerülni, de részegen nem, mert lassabban reagálsz, akkor mivan?
lehet hogy az életedet mentené meg, (bár ne kerüljön ilyenre alkalom!)
most jöhetsz azzal hogy ha gyalog jössz akkor is elüthetnek, ez is nyilvánvaló.
ne érts félre, én nem beleugatni akarok, szimplán megtörtént dolgokra alapozok.[ Szerkesztve ]
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
No-kia
addikt
pedig általános iskolában matekból voltam a legjobb, de középsuliban meg azt az órát szartam le legjobban, még füzetem se volt 10% al jobb lenne már madarat lehetne fogatni velem a próbaéretségim 22% os lett, utána se gyakoroltam semmi, jelentős javulás lett a vége pedig
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OTP Bank topic
- Renault, Dacia topik
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest