- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
De jó dolgozat lesz mindenből, csak azt tudnám ezt az érthetetlen projektet hogy tanulom meg dogára, meg az adatbázist kell megtanulni 12 darab több tíz oldalas diavetítésről.
-
Varoz
addikt
-
No-kia
addikt
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #8686 üzenetére
-
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #8686 üzenetére
Ennek kultúrája van
igen, tudom
-
westcoastog
veterán
Ennek kultúrája van.
De ez jobb.
Környezetbarát megoldások ezek is. -
No-kia
addikt
"figyelj má Sanyi, a gyújtást beállítottad rendesen?"
Mai video:
-
F34R
nagyúr
Kihagyott játékok ebben az évben:
L.A Noire
Call of Duty Modern Warfare 3
Battlefield 3
Deus Ex Human Revolution +dlc
Dead Rising 2 Off The Record
Red Faction Armageddon + dlc
Rage (csak belekezdve volt. )
Red Orchestra 2 Heroes of Stalingrad
Dead Island
Assassins Creed Revelations
Assassins Creed Brotherhoodés nincs xbox360-m amin megint csak egy rakás lenne.
-
Varoz
addikt
Kárpátia - Nyakas a parasztgazda "A" "E" "I" "O"
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8661 üzenetére
Tuti, már csak több fanatikust kéne találni akivel lehet erről beszélgetni.
Bár ha úgy veszem ac wikin minden le van írva, nem tudom mit lehetne beszélni
Mondjuk ja, bármiről lehetne találgatni. -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #8664 üzenetére
Á.
ittakary
Az sose jó. -
Gyerekek, ezt a családon belüli pereskedést nem kívánom senkinek... Fos az egész.
-
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #8659 üzenetére
nem semmi
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #8660 üzenetére
én benne lennék, mert baromi sok ötletem/teóriám/kérdésem van, csak kéne egy jó első hsz. azt megszerkeszteni meg nem kis munka lenne
No-kia: mindenképp adj egy esélyt a sorozatnak ha bírod az ilyen történelmi sztorikat.
westcoastog: Assassin's Creed rajongók találgatós topikja név jó lenne?
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8659 üzenetére
Kéne egy általános ac-s társalgós teóriakifejtegetős topik.
-
FireKeeper
nagyúr
bezony. az AC2-ben, és a Brotherhoodban vannak minijátékok, "Truth" néven. kölönböző puzzle-ök, amik háttérinformációkat tartalmaznak az AC-féle univerzumról, és ha megcsinálod mindet akkor szájtátós videót kapsz eredményül
Nagyon sok történelmi személyt és eseményt belevettek, tényleg érdemes beleásnia magát a sztoriba mindenkinek, aki szereti az összeesküvés-elméleteket vagy úgy általában a történelmet."És ő küldte el Hitlernek" akit aztán az Assassinok vadásztak le
egyébként ez már lassan AC topik lesz így
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #8653 üzenetére
Milyen levonót akarsz rá?
igen, az a tálcakivágás jelen esetben halottnak a csók
...
Igen én is ezt vettem észre. -
westcoastog
veterán
Ford használta a 4. almát. És ő küldte el Hitlernek.
Szóval ezért szeretem az ac-t, mert zseniálisan bele vannak szőve a történelmi események, és emberek. -
No-kia
addikt
válasz
westcoastog #8654 üzenetére
ford? tesla???
-
törölt tag
válasz
westcoastog #8654 üzenetére
na igen, kevés az ilyen játék. és ez igazi játék, nagyon sok tartalommal, nem egy olyan izé, mint a BF3, COD, amiben nincs kb. semmi...
graf mindegy milyen, ha mögötte a játék nagyon le tud kötni. Skyrim is, 2011, nincs DX11, meg csilivili grafika, mégis mióta megjelent, azóta nyomom. többszáz órám lesz ebben is.
mert ma kb. megállás nélkül nyomtam.
ennyire komplex története talán a StarCraftnak, Warhammer szériának, WarCraftoknak, és a TES sorozatnak van. a Fallouté sem kicsi, hmm, minek lehet még ilyen kerettörténete.
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8652 üzenetére
Én az ac2-t tudtam megvenni 2k-ért használtan. De a többi is meglesz valamikor.
Komolyan ac wikin annyi minden olvasnivaló van hogy 1 év alatt nem érek a végére. Lábat csókolnék annak aki kiötlötte ezt az egészet.Hány játékban van még ennyire bonyolult, és mindenféle kacsolódású története? Pl henry ford is templomos volt, nikola teslánál is járt a piece of eden, stb.
-
- = Zk = -
félisten
már nem. legelső vásárlási érából való, javában nincs már rá gari. a lap, és a táp + a hűtő maradt a leelső konfigból
... mindegy, csere modulárisra mindenképp. sok a kábel ezen az Enermaxon. amúgy hibátlan a kicsike...
festés: nem festetni gondoltam, hanem "matricáztatni." van itt apróban negy pösti srác, vállalja lazán. lézeres vágással, illesztve, profin. néztem képeket oké lenne a dolog. csak hát én kissé háklis lennék ezzel szembengyári matricákat láthatónak hagyni, ahol lehet.
igen, az a tálcakivágás jelen esetben halottnak a csók
...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #8651 üzenetére
leszedtem külön 720p-ben.
igen, engem egy játék a sztorival tud nagyon megfogni. lehet akár szar grafikájú játék is, ha magával ragadó, akkor nem érdekel. még a mai napig előfordul hogy előkapok olyan régi címeket, mint a PoP Sands of Time, (vagy akár az Iperium Galactica 2
). persze az AC all-time mindent visz
mindenképp megtisztelem azzal a fejlesztőket, hogy beszerzem őket eredetiben is, csak annyira nem vet fel a pénz, hogy mindig rögtön a megjelenés után tegyem ezt
-
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8649 üzenetére
Hol? Na majd ha kivégzem a játékot meglesem.
Na így kell játszani, hogy átérezd a történetet, és ebben jó az ac.
Holnap nekiállok elolvasni altair kódexét. -
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #8647 üzenetére
megnéztem
nem álltam messze a hullatástól sem
Vittori agli assassini
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #8643 üzenetére
Nézegetem itt a képeket. Látom az alaplap tálcán a kivágás sokat ér nálad.
Az enermaxod garis még? Mert ha nem akkor adjál neki a feketéből. -
westcoastog
veterán
válasz
FireKeeper #8641 üzenetére
Te is a testvériségbe tartozol látom.
Hát ha még megnézed az embers-t is akkor lesz itt könnyhullatás.
Remélem valahogy majd megtudjuk tekinteni. -
törölt tag
válasz
FireKeeper #8636 üzenetére
szöveges előbb-utóbb lesz vagy már van is. igazán jó fordításokhoz általában nem keveset kell várni, mert sok munka az.
úgy néz ki, akkor megint elő kell vennem az AC-t, és az egész sorozatot, hogy végig toljam.
"mondjuk jó lenne csinálni hozzá valami kick-ass magyarítást mint anno volt az UT-hoz vagy a blizzard játékokhoz."
hát, iszonyat sok meló lenne. egy barátom egy kis(?) csapattal szinkronizálta a Doom 3-at, de sokat dolgoztak vele, pedig home-made a cucc. illetve készülőben van a Doom 3 ROE is, aminél - ha jól tudom - a hangokat már stúdión belül csinálnak. és adalék. a Doom 3 magyar szinkronjában részt vett freddyD is, a Rossz PC Játékos.
mondjuk érdekelne más játék esetén is.
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #8640 üzenetére
Nem tudom, most kezdtem. Kérdezd westcoastog-t.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #8638 üzenetére
hát a főszálat, még úton-útfélen néhány mellékküldetést is. total sync 82%, ebben mondjuk benne van hogy max 5-10 olyan eset volt, hogy egy küldetésnél nem lett meg a 100%, és ahol úgy éreztem hogy túl nehéz, ott nem is ugrottam neki sokszor. az egyetlen dolog, amit sajnálok, hogy a templarok városát nem "pucoltam ki" (memory fragmentek, kincsesládák), na azon tényleg csak végigrohantam, szerintem oda már nem is lehet visszamenni. iiletve a desmondos küldiket sem toltam végig mert az ebben a release-ben valamiért nem működik.
lehet majd később megpróbálok kihozni egy 100%-os syncet de szigorúan csakis a vizsgaidőszak után
illetve gondolkozom azon hogy az 1-2-t (esetleg a brotherhoodot) megveszem eredetiben, először inkább azokat kéne
- = Zk = -: a 2-ben és a brotherhoodban is van reszelés, de csak átvezető videóban. nem egy nőt próbált fel tisztelt Ezio
a revelationsben meg komoly szerelmi szál van. -
Varoz
addikt
Beszarok még dugnak is benne.
Zk
Gondoltam, hogy ezzel idecsallak.
Az AC II-ben. -
westcoastog
veterán
válasz
Már végig is toltad?
Gondolom csak a fő szálon rohantál végig. -
Varoz
addikt
válasz
Valami fordítás nincs hozzájuk?
Nekem egy sima felirat elég. Szeretném én is érteni a történetet. -
FireKeeper
nagyúr
tegnap kifújt a Revelations. a végét megint majdnem tátott szájjal néztem
egyszerűen nincs jobb szó erre az egész sztorira, az egész AC univerzumra, mint az, hogy zseniális. hiányozni fog Ezio, és Altair is, remélem az új főhős is kellően szimpatikus lesz. nem tudom hogy fogom kivárni azt az (elméletileg) egy évet, mire kijön a folytatás
Varoz: fordítás? mmint magyarításra gondolsz? teljes nem hiszem. szöveges talán, de azt is kétlem. viszont egyéb lokalizációk lehetnek (olasz pl tuti van).
mondjuk jó lenne csinálni hozzá valami kick-ass magyarítást mint anno volt az UT-hoz vagy a blizzard játékokhoz.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #8629 üzenetére
Kal shaka mel!
-
törölt tag
válasz
trolololoooo
(#8630) Varoz: kaptál is. NEFÜRGYÉLE! tessék megelégedni vele.
-
Varoz
addikt
válasz
A 2nek mi köze egymáshoz?
Különben is ki a f.sz kérdezte?Zk
Én egy számító dög vagyok, csak akkor örülök ha kapok érte valamit. -
westcoastog
veterán
De fossátok most a szót.
Mit kérdezett kiafasz, nem is írtam semmit.
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #8627 üzenetére
akkor ez még bőven hangos...
azt a 20 fokot még a vizesek se nagyon tudják produkálni.
gyááá, ránéztem a wp7.hu fórumra, egyből felordítottam, hogy phpBB engine.
-
- = Zk = -
félisten
[link]
hát, ha azt nézzük, ez mennyire szellős, és szó szerint kussba van, akkor sztem nem gáz.
főleg, hogy nem "sikítanak" a ventik...
ha pöckölnék a ventiken, biztos menne lejjebb, tehát ez vsz betudható a ventik sebességének...majd megnézem, mi a szitu errefelé ezekkel a dolgokkal -
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #8618 üzenetére
Csak annyival hűvösebb? Én többet vártam. Annyival a Fractal-om is hűvösebb, pedig ez hangszigetelt.
A múltkor lemértem a Fractalt, kerek 1 milliméteres lemezből van. Szóval van benne anyag rendesen.
No-kia
Az enyémben is történt hasonló, ott haverom volt a sofőr. -
törölt tag
válasz
- = Zk = - #8618 üzenetére
talán egy 12-es és két-három 23-as ventivel még jóhogy hűvösebb.
"és hangtalan az előzőhőz képest."
akkor ez még hangos.
-
válasz
- = Zk = - #8605 üzenetére
Aha, kussolnak rendesen
Mondjuk ugye így nincsenek légáramban és +5°C a hőmérsékletük, de azthiszem ez belefér még
- = Zk = - Egyszer muszaj lesz eloben lecsekkolnom
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #8605 üzenetére
gyakorlatilag teljesen megszűnik a HDD okozta rezonancia. nekem az alaplap dobozában lévő szivacson fekszik a vinyó, elektronikával felfele.
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #8614 üzenetére
WTF is animus?
Jóvan rájöttem.
Csak a sok gyaloglás elvette a kedvemet az egésztől.No-kia
H.lye.
Mit gondoltál, hogy telórol írok miközben gubbasztok egy kocsi csomagtartójában, Desmond haverommal? -
F34R
nagyúr
Zk
nem kicsit jótt tett neki a festés , alumínium eredeti színe elég gáz egy ilyen értékű kuckónál.
táp is mehetne feketére + harisnyázás sem lenne rossz de nem szólunk bele így is + 1 mert legalább a belseje jól néz ki.
-
I'm Jocc
tag
válasz
#19617792 #8604 üzenetére
Egyik barátom most vett Skate-t.
Rohadtul tetszik, de nekem már az a méret aminél nagyobb nem kell. Viszont nagyon tetszik. Szerintem jó kis telókat csinál a ZTE.
Egyszer bevittem, hogy frissítsék droid 2.2-re, aztán ja. Nem csináltam vele semmit, mindent szervízbe alkottak!
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #8608 üzenetére
Mit tudom én. Desmondal vagyok, most szöktünk el a kocsival, amikor a csomagtartóban kellett lennem.
Mindig is csak idáig jutottam, mert meguntam és delete. -
törölt tag
válasz
I'm Jocc #8601 üzenetére
nem érdemes a Blade OC-ni, mert az öreg ARMv6-os procinak édesmindegy mekkora órajelen jár, kb. semmivel sem lesz gyorsabb, mert nem az órajel kevés, hanem az architektúra ereje.
OC-hoz két dolog kell:
- custom kernel OC supporttal
- root az apphoz
az OC-s kernel által maximum 864MHz állítható be, de mivel rendkívül nagy mértékű a szórás, ezért semmi biztos nincs. eddig 1 db Bladeről tudok, ami 800MHz-en stabil, a többinél csoda ha 700MHz-et elérték/átlépték. az előző Blademnél megnéztem mit tud, az 614MHz-től is rebootolt.a downclockot érdemes kipróbálni, az gyári kernellel is támogatva van, 122MHz állítható be minimumnak, stabilitást nem igazán befolyásolja. a governorokkal is lehet próbálkozni, kinek mi válik be, de nagy különbségek nincsenek akkuidőben, ellenben sebességérzetre igen.
pl. a ZTE Skate prociját (MSM7227-T) akár 1GHz fölé is lehetne húzni, de annál se sok haszna van.
minap meg is néztem T-nél, frenetikusan jó a 4.3" kijelzőméret, állati jó!
ez után a Blade/iPhone/stb. 3.5"-ja kicsi.
csak a fényes hátlap ne lenne, de láttam, hogy valaki moddolt egyet és homokfúvatta azt és full matt lett a hátlap, úgy már elég okés.
-
Varoz
addikt
-
I'm Jocc
tag
válasz
- = Zk = - #8598 üzenetére
Earl, SetCPU for Root Users v2.2.4 programmal mennyire érdemes szórakozni? Meg mi a lélektani órajel határa a Blade-nek?
Nem akarom kifingatni, csak kipróbálnám!
szerk: Ahogy néztem, downclock is mehet vele, esetleg készenlétnövelésnek az is mehetne. Vaccsú fink?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest