- KISDUCK: Lamax NoiseComfort ANC párna csere
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon R6 II vs 5D II színösszehasonlítás
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nixx-21
őstag
válasz
Pttypang #41153 üzenetére
Bizony, az egyik legfrankobb dolog telefon viszonylatban az iPhone, persze bánna hátrányai a zárt rendszer miatt de manapság egyre kevesebb, cserébe olyan szintű rendszer integrációt vannak amik vitathatatlanul könnyebbé teszik az ember életét.
"There's an App for that" - volt régen az egyik szöveg, én excel helyett a MoneyWiz 2 progi használom "könyvelésre" nagyon hasznos kütyü, sokmindent észre tud venni az ember ha írja hogy mire költi(#41143) westcoastog Na látod, nekem nincs autó ami eleméssze a pénzem
mondjuk néha szopás másfél órát utazgatni BKVval es fizetni havi 9500at a berletert de valami valamiert. Ha nagyon kellene az autó akkor ott a family egyik tagja vagy Uber, valahogy mindig meg lehet oldani
-
nixx-21
őstag
válasz
FireKeeper #41141 üzenetére
23 éves viszonylag friss diplomás vagyok, nem vagyok én sem különb és nincs aranytojásos tyúkom se
össze lehet hozni sépen aprólékosan
Igaz a gépem árából vehettem volna egy rendes autót is
But you know....priorities -
nixx-21
őstag
válasz
pckownz #41133 üzenetére
Ez a helyes megoldás, sőt ha évente-kétevente kisebb ráfizettéssel a következő generációra váltasz úgy viszonylag nem kerül sokba, mégis mindig a legfrissebb és legoptimalizáltabb mobil OS van alattad.
Nekem szépen lépcsőzetesen alakult ki.
1. iPhone 4S - új részletre - Tmobile
2. iPhone 5 - használt
3. iPhone 6 - új részletre - Tmobile
4. iPhone 6S - új egyben - USA Apple Store
A USA-ból származásnak köszönhetem az AppleCare+ szolgáltatást, ami biztosítás és garikiterjesztés egyben így független is és vész esetére is van megoldásom.Így mindig költöttem rá de egy idő alatt utolértem a legutolsó modelt és most önfeledten használom. Meg hát ha az ember egyszer belekerül ebbe a "zökoszisztémába" akkor nincs kiszállás
Ékes példa erre a Macbook + eGPU, nem akartam kiszállni a macbook-ból új gépet meg nem akartam csak játékra építeni, így maradt az eGPU de az legalább volt annyi mint egy új gépLehet egyszerűbb lett volna egy XONE vagy egy PS4, tekintve, hogy legújabb mániám, hogy megveszem az összes játékot
így támogatva a fejlesztőket meg legalább kétszer is meggondolom mivel csapom el az időm+pénzem
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #41115 üzenetére
Élek virulok nem kell aggódni
silent killerben azért itt vagyok olvasgatok, most árulok Aprón így a megszokott havi 3-4-nél aktívabban vagyok fent
-
nixx-21
őstag
Skacok!
Valakinek nem kell egy Assassin's Creed III Liberation HD?
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #40676 üzenetére
jelenleg én is Intel+Nv-n kóborlok
Intel Core i7 4870HQ dübörög a gépbe, GT750M-el, de nem sokára érkezik a külső thunderbolt dokkoló aminek segítségével (meg egy kis kódolással) GTX960 fog landolni a gép mellett
-
nixx-21
őstag
nem,
-Telekom-os net az kábelen jön, Dinamikus IP itt nincs PPPOE ez jön Eth0-án
-Diginek a PPPOE jelszava és felhasználó neve pedig a szerverre van beírva és az csatlakozik Eth1-en keresztül az DIGI ONT-jéreAlapvetően automatikus felcsatlakozik a DIGI-re bekapcsolás után de a Telekom-os netet veszi alapnak
-
nixx-21
őstag
nem automatikus persze, gnome van rajta hála isten, annyira nem vagyok HC hogy parancssorozzak folyamatosan, amikor lehet ragaszkodom a GUI-hoz mindenesetre a helyzet a következő:
Bekapcsol a gép, DHCP szerver (Telekomos router) ad neki címet, illetve felmegy a Digi pppoe-re, viszont ahogy betölt a Debian, alapvetően a telekomos neten kommunkál minden ahhoz, hogy elérjem a DIGI-t nyomnom kell egy poff dsl-provider és pon dsl-provider-t. Ekkor kapcsolatban marad a Telekomos routerrel, tehát LAN-on keresztül látom, tudok is benne kutatni de netre a DIGI-n keresztül megy, ami a dinamikus IP-jéből kifolyolag nem a legkedvezőbb, bár most van teamviewer-em be tudok lépni és root terminal-ból ifconfig-al meg tudom nézni az IP-t de macerás, jobb lenne ha a Telekomos net lenne a failover net ami akkor is megy ha bármi van és azon az IP-n be tudok jönni és adott esetben újra csatlakoztatni a DIGI-t
-
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
Ahoy skacok
rég voltam de egy egész komoly problémába sikerült belefutni, bedobom a sztorit hátha valaki tud rá megoldást:
"Üdvözletem!
viszonylag friss linux felhazsnáló vagyok, de eléggé sikerült beleásnom magam a dolgoba, helyzet a következő:
Adott 2 internetszolgáltató:
-Telekom 120/10
-Digi 1000/200
Adott egy Debian alapú szerver, több funkcióval, Plex, Apache miegymás. Amire viszont nem sikerült rájönnöm, hogy miként fogom tudni kikerülni az, hogy Load balancing routert kelljen venni a két internet egy idejű használatához.
Elméletileg van rá mód, jóbarátom google ezt a megoldást dobta ki viszont ez is máshogy közelíti meg de talán ez hasonlít legjobban a kívánt állapothoz, ami az alábbi módon nézne ki:
Legfontosabb szempont a szerver redundáns internetének kialakítása, hogy szolgáltató kiesés estén ne legyen kimaradás, jelenleg azonban vagy az eth0-t használom (Telekom router által adott internet) vagy ppp0-t használom (Digi ONT által adott internet). Amint felmegyek a DIGI pppoe-re a telekomos netet képtelen kezelni, pedig LAN-on keresztül nyugodtan tudok benne kutatni. A közös használata lenne ugye a cél de, ha az otthoni hálozatra is tovább lenne küldve a DIGI-s net az maga lenne a tökély, ez eméletileg csak routing, azonban napok óta kutatom a megoldást és már nem látok tisztán
Ha valaki tudna segíteni az ügyben, hálás lennék"
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39928 üzenetére
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39914 üzenetére
pedig élek és virulok, bár néha beszippant a stúdió
de nem baj az, addig jó ameddig jön az ihlet
nem nagyon fogja vissza, legalábbis a procit biztosan nem Core i7 4870HQ duruzsol a MacBook Pro belsejében, 16 GB RAM társaságában, GT750M 2GB RAM-al meg már nem nagyon elég a gémek futtatásához..
Thunderbolt porton keresztül elméletileg 20Gbit szávszélességem van ami ha jól számolok PCI-E 3.0 x2-re elegendő, itt nem jelentős a visszaesés addig ameddig nem dugok a másik TB portba egy másik GTX 960-at és SLI
van is egy teszt a szávszélesség kihasználásról, illetve annak hiányának teljesítményre kivetülő eredményéről.Már csak egy Akitio Thunder 2 PCI-E hiányzik a családból, addigis a régi gépben landolt a GTX960 és mit ad isten a Steam In-home streaming tökéletes működik vele, természetes hiába a 4 mag és a 3,2GHz 100%-on pörög a CPU és a 6GB ram sem elég már manapság de hát ahhoz a géphez isten se tudja mikor nyúltam utoljára
U.I.:
külső dokkolóhoz ez
a kicsike fogja szolgáltatni az áramot, ami
EKKORA egy billentyűzethez képest -
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39896 üzenetére
én is most neveztem be egy nvidia-ra, nem rég egy Asus GTX 960 STRIX ugrott a gépecskébe
MacBook Pro-ra tervezem majd rádugni Thunderbolt-on keresztül, kicsit modolni kell, meg nem olcsó multaság, de valamit valamiért. így néz ki a "videókártya dokkoló"
és ezt bizony később is tudom majd használni, így mobilis maradok, mert melóhoz nem árt az erős gép és azt folyamatosan viszem ide-oda, viszont játszani meg csak otthon játszom, konzol meg nem téma FPS játéknál -
nixx-21
őstag
válasz
FireKeeper #39816 üzenetére
Most akkor hivatalosan is stréber vagyok ?
-
nixx-21
őstag
válasz
FireKeeper #39809 üzenetére
Én meg emberkép-ből
magyarán szociálpszihilogia
3ast akart adni de kérdezett es behúztam a négyest es a félévi 4,5os átlagot -
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39798 üzenetére
akkor én nem szólalok meg
-
nixx-21
őstag
válasz
FireKeeper #39794 üzenetére
Elektronikus Képi Ábrázolás, BKF - Művészeti kar
gyakorlatilag Grafikus leszek
(#39796) westcoastog: most így röviden tömören elmondva nagyon kevésnek tűnik de utóbbi éveim csak arról szóltak, hogy gürizzek ezekért
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39792 üzenetére
hála isten promozni nem nagyon kell már a zenéimet, sokminden történt azóta mióta eltűntem (talán pont ezért tűntem el)
3+2 éves zenei szerződést kaptam, Pest legnívósabb klubjában kaptam most rezidenciát (GRAND), jönnek ki a zenéim folyamatosan szóval úgy mond sínen vagyok.
Kivételesen nem iKütyüre kell, abból most jól el vagyok látva, iPhone 6 64GB + kimaxolt CTO Macbook Pro 15"
köszönhető mindez annak, hogy polgári állásom bolti eladó & grafikus a Styleboltbanszerk: R7 260X-re pályázok most de erősen gondolkozom, hogy lemondok a gép építéséről tekintve, hogy nagyon laptop párti lettem a hordozhatóság miatt és JÓVAL többet költöttem arra az utóbbi időben mint a gépre eddig valaha
-
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #39790 üzenetére
most sűrűn fogom figyelni a szitut mert kénytelen vagyok eladni a 5770-et
amugy meg holnap vizsga
Emberkép, 5. félév utolsó vizsga baszki és NEM TUDOM rávenni magam az átolvasására semeddig ebben az évben 5-5-5-3-5 lehet hagyom is f*szba
-
nixx-21
őstag
Tiszteletem mindeninek!
a régelfeledett kolléga visszatért egy poszt erejéig
ha báriknek kéne a kis kütyü, just le me know! -
nixx-21
őstag
-
nixx-21
őstag
skacok!
tud valaki valami jóféle tápot olcsón? esetleg bukkant valaki valami jó tápra mostanság?
-
nixx-21
őstag
ilyeneket nyomok
vannak mixek és sajátok is
de általában Progressive-house/house, de elmegyek szívesen a dubstep világába is és előferdül,hogy rnb-t is jtászom van hogy egy este alatt, ettől van a set-jeimben valami speciálispl egy young & wild & free-re rárakni egy hardrock sofa - quasar-t, na az ki szokta baszni a biztosítékot
-
nixx-21
őstag
komplete audio 6 egy külső interface apukám!
magyarán hangkártya, bőven elegendő nekem, DJ-ként nyomulni mint megélhetés lehetséges ha jó ismerőseid vannak és tudz már magad mögött ezt-azt és van egy stílusod, hálisten nekem tavaly volt egy bulim ami nagyot lendített a karieremen, annak a bulinak köszönhetem a mostani fellépéseim 70%-át.egy szalagavató afterparty volt (első egyedüli, egészestés bulim volt, megvallom őszintén féltem tőle nem is akartam elmenni
) ami annyira jól sikerült, hogy aznap este még a buli végén már 6 dátumra lefoglaltak, nem csalódtak bennem
következő bulijaim:
Nov.9 - Club Dominium
Nov.11 - Kashmir Club
Nov.16 - Club Dominium
Nov.16 - Spirit Club
Nov.17 - Barba Negra
Nov.23 - Club Dominium
Nov.23 - Symbol
Nov.24 - Barba Negra
Nov.25 - 4Bro
(itt ahogy látod 4 buli egy hétvégén)
Nov.30 - Club Dominium
Nov.30 - SunnyDec.1 - GlobRoyal
Dec.7 - Club Dominium
Dec.7 - Barba Negra
Dec.8 - Barba Negra
Dec.14 - Club Dominium
Dec.14 - GlobRoyal
Dec.15 - Sunny
Dec.16 - 4Bro
Dec.17 - Symbol
(itt 5 buli egy hétvégén)
Dec.21 - Club Dominium
Dec.28 - Club DominiumJan.4 - Club dominium
Jan.4 - Barba Negra
Jan.11- Club Dominium
Jan.18 - Club Dominium
Jan.25 - Club Dominium
Jan.25 - Kashmir Clubés még van 3 labilis fellépés ami nincs a listában
-
nixx-21
őstag
és mikor le tudom nyúlni egyik tesóm 32"-os TV-jét:
[link] -
nixx-21
őstag
that's my fuckin' life style! ^^
bár még csak az alját kapizsgálom mindezekből de imádom minden percétévekig eltudnám nézni a klippet
így szoktam nyomni:
mac mögött ott a MPK mini -
nixx-21
őstag
hát igen, én jelenleg két épített passzív mély-közép (reflexcső nélküli) hangfallal arra kötött erősítővel és két Akai RPM3-ommal nyomom meg egy Akai MPK mini 25 billentyűs MIDI bill, meg persze a mac, ezzel a konfiggal sikerült eljutni oda h értékelhető zenét tudok írni ami valószinűleg mindenhol kellően szépen fog szólni vagy nem fog annyira eltérni az elképzeléstől.
persze ezt bőven lehet fokozni, idén tervezem egy nagyobb, legalább 49 bill-es MIDI, egy Native Instruments Komplete audio 6 beszerzését meg egy 23"-as cinemadisplay beszerzését ( utóbbi jó lesz grafikára is)
meg akkor már egy Moog!!
-
nixx-21
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #35335 üzenetére
hit'n'run-olunk...
töltés után amikor betelik a hely törlünk, ezért fognak korlátozni nMag-on 3 napra novemberben sztem -
nixx-21
őstag
megjött a 120/10-es net
igaz Wifi-n csak 50/10 jön át
de ha kábellel rádugjuk akkor filmletöltés tud annyival jönnikábeles:
-
nixx-21
őstag
megjött a 120/10-es net
igaz Wifi-n csak 50/10 jön át
de ha kábellel rádugjuk akkor filmletöltés tud annyival jönni -
nixx-21
őstag
válasz
westcoastog #35247 üzenetére
valami COD féle pörgésre vágyom
cutscene-ek, futások, lövések, valami eksön!
de tőlem aztán lehet ilyen Limbo féle puzzle-solving is -
nixx-21
őstag
skacok!
löktök nekem pár játékcímet, amit mindenképpen érdemes lenne próbálni?
lehet ez az elmúlt 1-2évből bármi, AC 2 az mölyen? 1-el játszottam nem igazán fogott meg, de most nézem a 3-at lehet finom lesz, blackops2 is várós -
nixx-21
őstag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #35120 üzenetére
cáfolnom kell!!
mióta ideköltöztünk azzal nyomjuk (2009, 18.ker) és semmi problémám nincs vele, pont most váltunk bátyámmal (igen, igen, mi fizetjük itthonra a netet és a TV-t
) 25/5-ről 120/10-re, egyetlen kivetnivalóm a szolgáltatással az annyi, hogy még nem építették ki az Optinet-et idáig, de üsse kő elvagyok nélküle
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #35026 üzenetére
deeee tudtam, csak kemény volt vissazolvasni, meg ezzel indokolni apám
-
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #35004 üzenetére
az off-től majdnem kiköptem a tea-t!
te állatwestcoastog: baszki azért sose lehetsz hibás mert jóba vagy valakivel!
bírnak téged te is bírod őket, hülyültök ez jólvan így, mellesleg mindenki számára ismert a friendzone, nem sok csaj válogat onnan magának partner-t mondván "elrontaná a barátságot", ha meg onnan választ annak egy idő után ígyis, úgyis be kell következnie! -
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #34994 üzenetére
hát igen, ha egyszer beszippant az AMD malom akkor onnan nehezen van kiút
-
nixx-21
őstag
na utánna jártam, időbe telt de megvan!
valamiért mindenki a Gigabyte-ra fejleszti a hackintoshokat, fene se érti miért, lehet azon van a legideálisabb hang és egyéb chipset.a helyzet a következő:
a jobb sarokban kékben, az intel versenyzője:
Intel Core i3 3225 34K
Gigabyte GA-Z77-DS3H 24K
Corsair 1600/CL10 16GB 20K
OCZ Agility 4 128 GB 24K
PSU N/A - 15K
------------------------------------------
117Kelőny: simán futtatható hackintosh, natív müködésekkel
hátrány: HD4000 "gyengesége", Crossfire opció csak 16/4x-es rendszerben futhat, kevés csatlakozó az alaplap puritánsága miatt (a övetkező alaplap lépcső 50K környékén mozog, felesleges), azaz nincs eSATA, csak 2 USB3.0, nincs optikai hang, bár ezutóbbi talán HDMI-vel kikerülhető, nincs jön több CPU a foglalatbaa bal sarokban PIROSban, az AMD versenyzője:
AMD A10 5800K - 30K
Gigabyte GA-F2A85X-UP4 - 33K
Corsair 1600/CL10 16GB 20K
OCZ Agility 4 128 GB 24K
PSU N/A - 15K
--------------------------------------------
122Kelőny: Crossfire 16/8 módban, 10 USB (abból 6 3.0), 5.1-es hangkari, optikai hang, DP, HDMI, DVI, D-Sub, eSATA, 7 SATAIII csati, erős IGP, biztosan érkezik még CPU a foglalatba
hátrány: nincs OSX, ezáltal se Logic Pro, se Final Cut Pro és gördülékeny OS ()
na most válasszon az ember...
u.i.: már utánna néztem egy Apple Mac G5-ös háznak, átalakítással együtt 25-30 környékéből kijöhet, ha elvetemült az ember, bár ez a kisebbik ház tehát nem a Mac Pro de feeling és a hatás ugyanaz)
-
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #34978 üzenetére
mellesleg virtualizációhoz jelenleg még síkhülye vagyok
használja hát, grafikus a srác, bár én inkább bízom az eredeti apple-bende drága dolog egy 27-es imac
vissaztérve a Trinity-hez még GPU-ban mindig erősebb mint bármelyik Intel, ami nem elhanyagolható tény mondjuk egy VGA vásárlás/cserénél, a 785GT-ben lévő sem jön/jött rosszul
-
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #34976 üzenetére
de a virtualizációval veszít a teljesítményből nem?
egy fullos rendszer mindig jobb nemde?
manapság már sziten hibátlanok a hackint-ek, ismerősöm évek óta használja és nincs vele bajanem izmosabb de a AM3-ba már nem fog jönni CPU vagy igen? olyan foglalatra szeretnék váltani amit nem feltétlen kell egy CPU cserénél egyből váltani
-
nixx-21
őstag
én is a Trinity-ben gondolkodtam mégiscsak az a legfinomabb megoldás, VGA-ban maradok még a HD5770-emmel
tudom, hogy nagyon kell válogatni a hardver-t de nagyon hozzánőttem a Final Cut Pro-hoz a mac-en..
nem szivesen cserélném le
westcoastog: összeget még nem tudom de szerintem nem lesz baj vele, novembertől minden héten péntek-szombat van fellépés, van hogy csüt-péntek-szombat-hétfő zenélek, minden pénteken meg két helyen úgy kell majd átmennem egyik helyről a másikra, ja régen jártam itt azóta siokminden történt, BKF-re járok művészeti szakra, Elektronikus ábrázolást tanulok (paraszt nyelven grafikus), egyzserűen imádom az fősulis életet
-
nixx-21
őstag
skacok!
olyan rég jártam errefele, hogy kiestem a CPU világból
FM1-2, meg minden, bevallom hirtelen a sok teszt miatt nem is tudom mi a helyzet és mit érdemes venni.kérdés következő lenne:
milyen AMD-s lapot, Procit érdemes manapság venni?
lassan ideje átállni DDR2-es ramokról, az meg ugye húzna mindent magával, mert miért is vennék egy olyan alaplapot aminek már nincs sok jövője, szóval valami kompromisszumkész lapot kéne találni.tipp?
mellesleg jöhet Intel konfig is, ezesetben hackintosh lesz a vége
, bár lehet ennek jobban is örülnék, december óta csak 2 havonta egyszer ülök windows elé játszani
előre is köszönöm a segítséget!
(u.i: igények: természetesen játék, videóvágás és egyéb finom nyalkság ha már művészetisuli)
(u.i. 2.0: ja igen igen és még! mennyiért tudnám elsuvasztani a X3 435-öt lappal és memóriákkal együtt?) -
nixx-21
őstag
válasz
KIRA\/NOVA #28606 üzenetére
ha microsoft driverrel fut akkor az AMD-vel is kell, próbálgasd tuning nélkül, win alól meg szoftverrel felejtsd el a tuningot sztem
legalábbis nekem anno aztmondták csak is BIOS-ból tessék húzni a CPU-t, VGA-nál már a tészta de azt is csak akkor ha rendesen kitesztelve csinálod, stabil környezetben különben be fogja adni az unalmast.
Driver törlés után MINDIG ujraindítás.
Driver telepítés után szinténremélem segítettem
juteszembe tápegység milyen márkájú? lehet ez is egy gond
pl ha Codegen vagy más hasonló hulladék
-
nixx-21
őstag
hááát skacok nagyban zajlik az érettségi
második napon vagyunk túl, eddig adomja és tegnapi szervezmény:
[link]nagyonimádom <3
kezdek átmenni csak Apple termékkel rendelkezőbe -
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #14855 üzenetére
húzással nincsenek bajok ki van tesztelve minden egyesével hol vannak a határai a gépnek amivel tisztában is vagyok kétségtelen h a kodegány lesz a hiba forrása de annyira hozzám nőtt már ezalatt a 5 év alatt ez a táp
<3
mondjuk tényleg nem ártana egy normális csak nem akarok már sokat őlni a nagy gépemre alig ülök előtt mióta megvan a pici MBP
-
nixx-21
őstag
gyerekek falnak futok a windows-os géptől
kékhalálokat dobál full stabil beállításokon na mondom megnézem BIOS-ban mi a szitu...nem viccelek 1,5 órát kerestem mi volt a baj, nem találtam. kezdtem feladni belőttem emlékezet szerint a helyes beállításokat és üzemel ahogy kell hibátlanul...botránymondjuk lehet a codegen táp helyett már kéne venni valamit
azóta is azzal nyomom -
nixx-21
őstag
válasz
FireKeeper #13163 üzenetére
zenéhez lesz használva, tekintve h táskában lesz meg nagyrészt Pioneer-okból fog kiállni nem tudomm mennyi kell strapabírónak lennie
(#13164) ittakary: úúúúúúúú, igenkemény nyári emlékeket hoztál most fel bennem
-
-
nixx-21
őstag
tyumityőőő skacok! ujra van netem normális !!
25/5 in da háuz ismétha már idekeveredtem kellene egy kis tanács, 8-16 gigás pendrive-t szándékozom venni melyik fajta éri meg a legjobban? néztem itt PH aprón párat de azért bekérdezem
-
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #10260 üzenetére
tudod mire fogom használni?
-Studio falak meghajtására (adatot közvetít csak, ugye hangot mert külső tápegységből húzza az áramot hangfal létére)
-MIDI bill (ez nem hiszem h olyan ultrasokat fogyasztana...koknrétan 10 világító gomb van rajta max)
-iPhone (azt fogja maximum tölteni, de a töltés sebességéből veszít itthon, hűha: D ha azt akarom h gyorsabban töltsön rádobom a töltőre és ksézen is vagyunk vagy maximum a nem megosztott USB-re kötöm)aztán annyi!
-
nixx-21
őstag
Januárban első dologom, egy ilyen vétele lesz:
3400 ért dobálják itt aprón -
nixx-21
őstag
válasz
- = Zk = - #9619 üzenetére
jaja
-
nixx-21
őstag
válasz
ittakary #9590 üzenetére
hát mondhatjuk de konkrétn elég régóta gyűjtöttem és volt a "számlámon" azaz apáméknál megtakarított pénzem amit nem szándékoztam visszakapni erre bejelentették h megkapom..
ez 200K
tehát végülis mondhatjuk h megszaladt a fizumellesleg csak előrébb hozta mert hálisten pörögnek a zenés dolgok...
8 fellépésem van összesen decemberben mindegyik elég jól fizet hozzám képest...januárba is már van 3 biztosan de még alakulóban van 5 darabés most h megvan a mac nagyon rá fogok állni a zeneírásra eddis sem tétlenkedtem most menet közbe is ezzel fogok baszakodni!!: D
persze ezért tudtam megvenni a monitor hangfalakat 30ért a MIDI-s cuccot harmincértmeg persze zene mellett dolgzom is minden vasárnap akrobatika edzést tartok
grafikus melók photoshoppal néha beugrik ez az ebből töltöm a telefonom veszek bérletet ésatöbbi önfentartásos dologpróbálok már inkább itthonra segíteni nem itthonról kérni, ideje már lassan 19 évesen ezzel is foglalkozni
-
nixx-21
őstag
srácok-lányok megérkezett ittvan és egy csoda.... ^^
kezdek ráállni a mac-es kezelésre modnjuk azért még vannak gondok néha amikor Alt Q helyett CMD Q-t nyomok és kilép xDDD (Alt Q kell a kukachoz) -
-
nixx-21
őstag
durva de egyenlőre mindenre abletont hazsnalok mármint zene írásra reason a társamnak kell ő azon érzi kényelmesen magát en teljes mértékben elvagyok az abletonnal majd ha januárban meg jönnek a studio monitorjaim körbe nézek a NI haza táján ,
nyomattam még nem rég a jo öreg Maschine-el de akkor meg semmi komoly melós
Nem volt szinte alig használtam , néha traktorhoz midi eszközként azt slussz pedig ennél jóval többet ér
Cubaset talán egyszer raktam fel az elején de annyira nem tűnt egyszerűnek h nem is használtam sokat azóta meg nem került fel ujra -
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #9413 üzenetére
nem feltétlen az OS a para Wiener egyszerűen nem kondíciókkal a progikat néha..
Pl egy traktornál fogom es ki húzom a pendriveot ami benne van es netán játszottam róla előfordulhat h befagy stb stb macen kevésbé...viszont a Mac előnye ha befagy Akkoris végigmegy a zene ha netán laptoprol futna a zene ami azért elég nagy fegyverteny... Van idom elindítani /ütemre illesszteni a cds lejátszót vagy telefont
-
-
nixx-21
őstag
egyenlőre meg kicsibe tolom
Akai MPK Mini , ezt vettem most nagyon jo h már nem csak bepotyogessel tudok zenet irni hanem mar le is tudom játszani , milliószor könyebb melodyt irnijelenleg remixversenyekkel külföldi piacokat "támadom" azt minél több kiadott zeném van meg környékének a nagyobb elektronikus kiadokat is aztán majd lesz ami lesz
nem regota csinálom az egészet viszont nagyon sokat fejlodtem, es bármi lehet meg belol ha sikerül kitörni itthonról akkor jóság van!! -
nixx-21
őstag
válasz
ittakary #9388 üzenetére
neeeem, 7.1es verzió még a 2010-es modell 2*2 giga DDR3, Intel P8400, nvidia 320M
nem játékra kell majd egyelőre ott lesz arra az asztali gép aztán később egy komolyabb 15" MacBook pro de ez meg a jövő zenéje de akkor mindenre egy gépem lesz egyenlőre komolyabb studio melohoz meg videovagashoz meg játékhoz ott a nagy gép kis gép mg a menetközbeni melohoz zenéléshez kisebb zenei ötletek menet közbeni rogziteshezhat Ja Ja egész jol mennek a dolgok hál'isten minden saját pénzből megy kezdek nagyon a talpamra állni bérlet telefon minden egyéb költség ruha tech kütyü ebből megy pénzt nem nagyon kerek sőt ha mar tudok segítek otthon
-
nixx-21
őstag
na tyőtyő népség!
benéztem a napokban PHra, ha minden igaz es jol alakulnak a dolgok heten érkezik a 13"os macbook pro!
amugy nagyon pörögnek a dolgok, decemberben összesen 8 buliban játszom suli is jol megy, elég komoly barátnőt is beujitottam
ideje már Beatporton is felütöttem a fejem, kiadták az egyik remixemet, azóta indultam pár remix versenyen persze a MacBook is már szigorúan üzleti célra kell, zenéléshez, menet közbeni grafika melóhoz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Google Chromecast topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Dell Precision 3541 - i7-9850H I 16GB I 256SSD I HDMI I Nvidia P620 4GB I Cam I W11 I Gar
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest