- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
PÜben megmondom hogy ki volt, ha valakit érdekel
-
válasz
- = Zk = - #9493 üzenetére
Ezt a témán kívül is támogatom
Lassan újra feltüzelhetnénk ezt az indítványomat.
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
westcoastog #9495 üzenetére
emberek, történelmi pillanat: átmentem valószínűségszámításból
pedig mikor megláttam a zh-t az első gondolatom az volt asian papa tuti ki fog tagadni, de aztán csak legyűrtem. egyébként ez egy négy kredites szutyok-szar tantárgy, és a legtöbb ember simán átmegy belőle, én meg már harmadszorra vettem fel, hát mit ne mondjak, örülök, hogy negyedszerre nem kell.
ha még a pénteki méréstech is meglesz, akkor aztán lesz nemulass... -
törölt tag
válasz
westcoastog #9488 üzenetére
awwwyeeeaaah, érzem a menetszelet
bár ez már kicsikét sok volt nekem
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #9491 üzenetére
baszki nemazzal van a gond amitírsz,azt értem,bár nemtudok velemitkezdeni,mert az van ami...
ha8 lábam lenne meg az lenne ésnemérdekelne,hogy mivan akkor ha 17 lábamlenne.
a gond az hogy ez nemtudom,mitkeres az apple árazási rendszerrőlírt hszem válasza ként (amiráadásul egy eszméletlenül sarkítottpélda)
-
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #9489 üzenetére
most ezt 10000000%nemértem,hogy hogy kapcsolódik ahhoz amiről írtam?
mert nálam egycseppnyi hasonlóság sincsakétmondandóközött
szerintem te meg nemássz fára, mert a krokodil vettem tegnap december.
kb ennyi összefüggést éreztemakettőnk hsz-e között
-
- = Zk = -
félisten
Tomi, nem akarok trollkodni, de amíg nem a saját keresetedbl fedezed az autó ÖSSSZES költségét, addig sztem nincs miről beszélni!... ahogy én sem papolhatok, holott csak egy autóm volt, ami ráadásul dízel volt. (und elsőkerekes
)
...
vagy melózól valahol, fixen, az autó fenntartása miatt?... ha igen, akkor bocsánatot kérek!....
de tény, egyetértek veled, hisz tapasztalatból írod, amit írsz!...
-
westcoastog
veterán
Equilibrium - Widars Hallen
nesztek. -
No-kia
addikt
válasz
- = Zk = - #9485 üzenetére
tudom,aminemúgy vanahogy ti gondoljátok,azmindbaromság
énsevennékilyencuccot,denemvagyok vak
-
törölt tag
válasz
nixx-21 #9482 üzenetére
mióta mondom én sokaknak, hogy a teljesítmény az lófüle egy erősítőnél, a kérdés az elektronika osztálya és építésének minősége. mikor jönnek a 500-as mélynyomóval, meg stb-vel röhögök egy karikát.
2x10W-osat is lehet olyat építeni, amitől maga alá hugyoz az ember, íme a példa. Dani barátom is összerakott egy kezdetleges D-osztályú erősítőt, nagyjából 2x10W lehet az is, de mikor meghajtott vele egy öreg Orion hangfalat, egészen jól szólt.
-
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #9480 üzenetére
ezolyan mint hogy miért vesznekazemberek 2millióért újsuzukit mikor pl az én kocsim ismajdnem mindenben jobb...
de nekikpontvanolyan (hülye
) igényükhogy nekik az kell ésnekem ilyenpont nincs(mint ahogy neked sincs ilyenre)
-
-
No-kia
addikt
válasz
FireKeeper #9474 üzenetére
nemtudom te most mirőlbezsélsz
xd de ez pont hogyolcsó,800Królvanleárazva
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9475 üzenetére
és a 2070 eredeti? mert ha igen, később lecsekkolhatnánk a multit.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9466 üzenetére
...und 1404!
-
válasz
westcoastog #9467 üzenetére
Csupa fos. Az egész világ a HL2EP3-ra vár (ez tuti előbb lesz mint a HL3) és ők meg itt húzzák az időt
Más: 2012-ben lesz MacBookPro 2880 x 1800-as kijelzővel. Na ez a nem mindegy
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9464 üzenetére
2070?
-
Na srácok, egy sörbe valaki, hogy nem EP3 és nem HL3 lesz amint bejelentenek Szelepék?
-
- = Zk = -
félisten
válasz
FireKeeper #9463 üzenetére
én is Anno-zom
...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
#19617792 #9462 üzenetére
az 1404 nagyon pöpec, mind grafikailag, mind játékmenetre, bár az achivement-ek egy része ilyen level:asian. illetve annyira nem nehezek, csak kurva sok időt kell beléjük feccölni. a 2070 nekem egyelőre még jobban tetszik, mint a 1404, bár az achivementekről még nem tudok nyilatkozni, mert azok a törtben nem mennek (hopika
), viszont karácsonyra szándékozom megvenni eredetiben (most jött ki, és csak 8k, annyit nekem megér), akkor majd többet tudok mondani.
openTTD örök favorit, az anno-ban meg az jött be, hogy az impressions-féle városépítőket (pharaoh, rome, zeus, emperor) összegyúrták a transport tycoon szállítmányozásával, és nyakonöntötték ezzel a hajós/tengerpartos/szigetvilágos hangulattal. az eredmény meg epic succes
-
törölt tag
válasz
FireKeeper #9460 üzenetére
a stratégiás gamek engem is nagyon le tudnak kötni, meg az RPG-k a többi nem...
OpenTTD nagy favorit, vagy az Anno (bár az újat még nem próbáltam ki)
-
koshmar
addikt
válasz
westcoastog #9457 üzenetére
Ilyen beteg részt még nem láttam a South Parkból.
De Steve a végére csak megenyhült.
-
FireKeeper
nagyúr
Már azt hittem megmenekültem idénre a jó játékoktól (bár bevallom, a skyrim-re, az új Batman-re és a BF3-ra még nem szakítottam időt), erre BUMM megláttam hogy már kijött az új Anno, leszedtem, el is b*sztam vele a hétvégét.
nem tudom ki hogy van vele, de az ilyen szöszmötölős gazdasági stratégiák engem baromira le tudnak kötni. AC óta nem játszottam ilyen sokat ugyanazzal a játékkal (a MW... hát most mit mondjaknem vagyok egy pro, de az nem bírta sokáig
legalábbis a kampány).
-
F34R
nagyúr
-
törölt tag
válasz
westcoastog #9455 üzenetére
jönnek a spanyol inkvizítorok, mint Hadházi és Vida
-
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #9455 üzenetére
Víz jegyű vagyok, szóval jöhet.
Vagy inkább eloltom.Á, Cartman mekkora f.sz.
De a százlábú iPad mindent visz.
Cartman-t megk.rták. -
törölt tag
válasz
westcoastog #9451 üzenetére
HBB-t nem szeretni eretnekség.
-
westcoastog
veterán
MIindenki comedy central! Steve jobsot figurázó south park XD
Csoro ember. -
Varoz
addikt
válasz
westcoastog #9451 üzenetére
Hobo-t mindig is utáltam, sajnálom. Vidd innen.
-
westcoastog
veterán
zene.
Hobo Blues Band-Oly sokáig voltunk lenn...(#9452) Varoz
Jóvan te repper niga vagy. -
törölt tag
hát úgy, hogy ha firmware szinten piszkálod ("hard flash"), akkor ha egy szektorhibába fut a NAND-on, vagy éppen a firmware fájl sérült, az pont elég ahhoz, hogy működésképtelen legyen. esetleg egy rossz minőségű USB kábel is gondot okozhat, érzékeny cucc. mivel a flasher progik mélyebb szinten piszkálják a firmwaret, ezért attól képesek lehalni. de mivel már lett haxolva egy "soft flash" firmware update csomag is, ezért már könnyebb flashelni a telefont és nagyságrendekkel kisebb az esélye az elrontásnak. utóbbi esetben gép se kell hozzá, telefon elintézi saját magán. nálam azért halt le, mert módosított a flasher csomagot nem tolerálta.
-
törölt tag
a zárt bootloader jó, mert nem tudod vele féltéglásítani vele a telefont, ha a ROM le is hal, kernel szinten (bootloader mód), adb-vel, vagy valamilyen recoveryből fel lehet tolni ROM-ot. viszont a gyári kernel buta, mint a kő, esetleg lassú is, szóval nyitni kell azt.
úgy könnyebb lehalasztani, de mivel messze nem firmware szintű a dolog, könnyebb feléleszteni a telefont. ez a mostani Bladem is átesett már néhány hard és soft-flashen
crossflasheltem is már, de előnye nem sok volt, valamelyest nőtt a hangerő és hangminőség. ellenben crossflashelve nincs CM7, ami nélkül Androidon nincs élet
-
törölt tag
20-23k között van. a kiemelten jó darabok, vagy, ami AMOLED-es (korai Orange San Franciscok) 25-27k.
(#9436) - = Zk = -: simán, de alternatíva: 8800GT, 9600GT, 9800GT, GTS250, GTS450. G80-asok BGA hibával hullanak, mint a legyek mostanság, főleg a húzott/feszelt darabok. azok az urban legendek, mely szerint NV chipsetes lap összeakad ATI-val, nettó baromság. amúgy van 4db 1GB-s Kingston DDR1/400-as RAM-om, ha kell, abból 2-3-at odaadok occón, ha kell. jó darabok, csak mivel anyám gépében a RAM-nak nem lehet feszt adni, ezért kifagynak, mert 2.6V-ot igényelnek, a lap meg defaultot (2.5V) ad...
(#9434) F34R: és ami finomság, hogy elképzelhető (sőt van) már ICS is rá. illetve abszolút nyitott a bootloadere, és a firmware is kikerült, szóval jócskán és könnyen lehet moddolni.
nem kell pöcsölni bootloader nyitással, nem mintha nehéz művelet lenne.
-
Varoz
addikt
válasz
- = Zk = - #9440 üzenetére
Most mééé? Ne mondd, hogy egy 10-est nem ér meg?
Ráadásul Stalkeros.sok hónapot rohangáltam MŰKÖDŐ 2900XT-ért, főleg stalkeres miatt. végül vettem egy hibásat. erre ideb.szod ezt. hát b+ akkor is
Szerinted miért b.sztam ide? -
F34R
nagyúr
válasz
- = Zk = - #9436 üzenetére
ahhoz elég a gf 240 is
amúgy mihez kell ? játékra max 4-5 éves játékokkal
-
Varoz
addikt
válasz
-
westcoastog
veterán
válasz
Azt inkább ne vegyél, dögledező széria a gf8-as már.
Egy 4670/5670? -
- = Zk = -
félisten
elég ma/jövőre 1440*900-ig egy 3800+ X2 mellé, 2gb DDR1-hez, W7 32bit alá egy 8800GTS? (a 640megás)
(#9437) westcoastog
maradnék nV vonalon!...
nekszt alternatíva: GTS450/240/250?.... -
No-kia
addikt
nah blade eladva.aprópénzért,delegalábbelment
-
válasz
westcoastog #9421 üzenetére
30"-os Thunderbolt Cinema Displayt sehol nem fogsz kapni, mivel ilyen nincs. 27"-os van csak (2560*1440)
Ne haragudj, ha elszomorítalak
-
törölt tag
válasz
westcoastog #9421 üzenetére
én is, hogy eladjam és vegyek belőle mást
-
-
törölt tag
még jóhogy van Blade, ráadásul official is
nem a stable ág a lényeg, hanem ez: nightly, a stable gyakorlatilag ugyanaz, mint egy nightly, csak átkeresztelve, esetleg annyi, hogy azt az megelőző nightlyba még beletoltak néhány patchet... az újabb nightlyk még jobbak is, mint a stable. nem beszélve a KANG verziókról, ami sej a MoDaCon csinál, vagy amit itthoni ROM-főzők csinálnak...
pckownz: ha nem volnék lusta, már neki fogtam volna.
kooperálni meg jó lenne, bár ott van még Dani barátom is, prog master
-
nixx-21
őstag
durva de egyenlőre mindenre abletont hazsnalok mármint zene írásra reason a társamnak kell ő azon érzi kényelmesen magát en teljes mértékben elvagyok az abletonnal majd ha januárban meg jönnek a studio monitorjaim körbe nézek a NI haza táján ,
nyomattam még nem rég a jo öreg Maschine-el de akkor meg semmi komoly melós
Nem volt szinte alig használtam , néha traktorhoz midi eszközként azt slussz pedig ennél jóval többet ér
Cubaset talán egyszer raktam fel az elején de annyira nem tűnt egyszerűnek h nem is használtam sokat azóta meg nem került fel ujra -
nixx-21
őstag
válasz
#19617792 #9413 üzenetére
nem feltétlen az OS a para Wiener egyszerűen nem kondíciókkal a progikat néha..
Pl egy traktornál fogom es ki húzom a pendriveot ami benne van es netán játszottam róla előfordulhat h befagy stb stb macen kevésbé...viszont a Mac előnye ha befagy Akkoris végigmegy a zene ha netán laptoprol futna a zene ami azért elég nagy fegyverteny... Van idom elindítani /ütemre illesszteni a cds lejátszót vagy telefont
-
F34R
nagyúr
-
F34R
nagyúr
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
Logic Pro kiváltva Cubase-el van olyan professzionális, olyat is láttam aki Mac-en is ezt használta , After Effect + Premiere Pro meg az egyik legjobb szvsz a win vonal sem szarabb média terén .
Reasont használtam de nem éri meg a hostot a Cubase-el , monjuk nagyon jó effektjei és eq-je stb van de akkor bloatware lesz az egész helyette Native Instruments Komplete és Reaktorban csinálsz olyat amiylet akarsz. Battery és Kontakt meg kiváló sampleresek.
Ableton Live ----->>> emiatt csak liveset/dj-zéshez használtam anno, de DAW-ként is megállja a helyét. Traktor Dj és társai bujdoshatnak mellette.
-
törölt tag
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
jó kext kell és stabil
amúgy centivel se stabilabb egy Mac, mint egy Wines, vagy jól konfolt Linuxos. ezt nekem nyugodtan elhiheted. láttam én már kernel panicet Mac gépeken, nem is egyszer... az a ciki.
suliban páran rohangálnak Macbookokkal és azokon láttam. olyan hardveren, ami a Macekben van (kutyaközönséges x86 cucc) még jóhogy jól fut az OSX (ami meg amúgyse saját találmány, mert egy BSD-rendszer kicsit haxolva), de azon a Win is remekül fut, Win7 is, pláne a WinDP. ha a Win fagy, az kérem user error.
-
-
F34R
nagyúr
válasz
nixx-21 #9409 üzenetére
nekem is volt midim de eladtam mert évek óta nem használtam , és halottnak éreztem az egész dolgot. Ki lehet törni de nagyon nehéz remix content-el én sosem törtem volna, illetve van egy két kiadó ahova lehet demózni , de ott nagy a követelmény. Egyébként Cubase-el jóság volt de szerettem is
fúú de sokat legeltettem a szemem az iylen dolgokon ,Korg Kaoss Pad <3
-
nixx-21
őstag
egyenlőre meg kicsibe tolom
Akai MPK Mini , ezt vettem most nagyon jo h már nem csak bepotyogessel tudok zenet irni hanem mar le is tudom játszani , milliószor könyebb melodyt irnijelenleg remixversenyekkel külföldi piacokat "támadom" azt minél több kiadott zeném van meg környékének a nagyobb elektronikus kiadokat is aztán majd lesz ami lesz
nem regota csinálom az egészet viszont nagyon sokat fejlodtem, es bármi lehet meg belol ha sikerül kitörni itthonról akkor jóság van!! -
törölt tag
válasz
ittakary #9405 üzenetére
azt szimplán egy feltűnési viszketegségben szenvedő hülye (bocs), ilyenek miatt tudom rühellni az Apple-ös tábor egy részét... az az Angry Birdsös plüss marha nagy
szerintem főbé lőné magát, ha tudná, hogy Mac Pro árából jóval erősebb gépet is lehet építeni és OSX ugyanúgy felvakarható rá
-
-
törölt tag
most nézem, hogy faék egyszerű egy akármilyen Android telóhoz CM7 ROM dev környezetet beüzemelni... talán, esetleg kedvet kapok hozzá, mert ötletek vannak
csak kurva lusta vagyok hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ford topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi 12T Pro 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB CM CMP 510 Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest