- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Mivel betévedtem ide, hát úgy gondolom illik a régi stílusban írni egy pár sort. Ma újra szalagavató volt, ahonnan talán már kicsit kilógunk,de újra találkoztam Flórával. Mit ad isten, sokadszor megmozdult bennem valami. Most vagy én vagyok teljesen hülye, amire van matematikailag kimutatható esély, vagy nem tudom. Ha szeretsz valakiit elméletileg soha nincs értelme feladni a küzdelmet. Én 2 vagy 3 éve feladtam. Akkor én vagyok a szar? Nem tudom. Vagy feladtam? Ezt sem tudom. Sok szaron kellett átrágnom magam, az elmúlt időszakban. De valahogy ő egy stabil? pont. Tudja fene. De mindenesetre jól esett ma váltani vele pár szót. Miért érzem hogy ez a lány az életem értelme? lehet részeg vagyok, de akkor is kell hogy legyen valami értelme a dolognak. Véletlen ilyen nem történik.
Peti voltam, szeretlek titeket, legyetek jók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- ASUS ROG STRIX G15 // 15,6" WQHD IPS 165Hz // Ryzen 9 5900HX // RX6800M 12GB // GARANCIA // AJÁNDÉK
- Lenovo T460s i5-6200u / IPS Full HD / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / szép állapot
- Intel i5-8500 OEM cpu
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged