- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Victoryus: Except in Hungarian :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
Mivel betévedtem ide, hát úgy gondolom illik a régi stílusban írni egy pár sort. Ma újra szalagavató volt, ahonnan talán már kicsit kilógunk,de újra találkoztam Flórával. Mit ad isten, sokadszor megmozdult bennem valami. Most vagy én vagyok teljesen hülye, amire van matematikailag kimutatható esély, vagy nem tudom. Ha szeretsz valakiit elméletileg soha nincs értelme feladni a küzdelmet. Én 2 vagy 3 éve feladtam. Akkor én vagyok a szar? Nem tudom. Vagy feladtam? Ezt sem tudom. Sok szaron kellett átrágnom magam, az elmúlt időszakban. De valahogy ő egy stabil? pont. Tudja fene. De mindenesetre jól esett ma váltani vele pár szót. Miért érzem hogy ez a lány az életem értelme? lehet részeg vagyok, de akkor is kell hogy legyen valami értelme a dolognak. Véletlen ilyen nem történik.
Peti voltam, szeretlek titeket, legyetek jók!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVDRW I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest