- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- kraftxld: Untappd lista
- ZolaMan: Nincsen bírás! Avagy sérülés a 3. rétegben. Javítsuk meg!
- Thome: Dune 2000
Új hozzászólás Aktív témák
-
F34R
nagyúr
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
Logic Pro kiváltva Cubase-el van olyan professzionális, olyat is láttam aki Mac-en is ezt használta , After Effect + Premiere Pro meg az egyik legjobb szvsz a win vonal sem szarabb média terén .
Reasont használtam de nem éri meg a hostot a Cubase-el , monjuk nagyon jó effektjei és eq-je stb van de akkor bloatware lesz az egész helyette Native Instruments Komplete és Reaktorban csinálsz olyat amiylet akarsz. Battery és Kontakt meg kiváló sampleresek.
Ableton Live ----->>> emiatt csak liveset/dj-zéshez használtam anno, de DAW-ként is megállja a helyét. Traktor Dj és társai bujdoshatnak mellette.
-
törölt tag
válasz
nixx-21 #9411 üzenetére
jó kext kell és stabil
amúgy centivel se stabilabb egy Mac, mint egy Wines, vagy jól konfolt Linuxos. ezt nekem nyugodtan elhiheted. láttam én már kernel panicet Mac gépeken, nem is egyszer... az a ciki.
suliban páran rohangálnak Macbookokkal és azokon láttam. olyan hardveren, ami a Macekben van (kutyaközönséges x86 cucc) még jóhogy jól fut az OSX (ami meg amúgyse saját találmány, mert egy BSD-rendszer kicsit haxolva), de azon a Win is remekül fut, Win7 is, pláne a WinDP. ha a Win fagy, az kérem user error.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- PlayStation 5 kontroller analóg cseréje HALL érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!!
- Csere-Beszámítás! Inno3D Twin Edge RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B360M i7 8700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 6GB Zalman S2 TG Be quiet! 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest