Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz nixx-21 #9411 üzenetére
jó kext kell és stabil amúgy centivel se stabilabb egy Mac, mint egy Wines, vagy jól konfolt Linuxos. ezt nekem nyugodtan elhiheted. láttam én már kernel panicet Mac gépeken, nem is egyszer... az a ciki. suliban páran rohangálnak Macbookokkal és azokon láttam. olyan hardveren, ami a Macekben van (kutyaközönséges x86 cucc) még jóhogy jól fut az OSX (ami meg amúgyse saját találmány, mert egy BSD-rendszer kicsit haxolva), de azon a Win is remekül fut, Win7 is, pláne a WinDP. ha a Win fagy, az kérem user error.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
válasz nixx-21 #9411 üzenetére
Logic Pro kiváltva Cubase-el van olyan professzionális, olyat is láttam aki Mac-en is ezt használta , After Effect + Premiere Pro meg az egyik legjobb szvsz a win vonal sem szarabb média terén .
Reasont használtam de nem éri meg a hostot a Cubase-el , monjuk nagyon jó effektjei és eq-je stb van de akkor bloatware lesz az egész helyette Native Instruments Komplete és Reaktorban csinálsz olyat amiylet akarsz. Battery és Kontakt meg kiváló sampleresek.
Ableton Live ----->>> emiatt csak liveset/dj-zéshez használtam anno, de DAW-ként is megállja a helyét. Traktor Dj és társai bujdoshatnak mellette.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest