Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
izriot
tag
válasz Viktor77 #41300 üzenetére
Hogyne, fentebb írtam is, hogy nagy valószínűséggel a régi NF2 chipsettel nem kompatibilis. Egy másik threadben két másik tag is ugyanezzel a problémával küzdött, és arról is írtak, hogy a külföldi fórumokon is ugyanígy szív vele, akinek ez az összeállítása. Az ati driverei régóta problémásak hd2000 és 3000 széria frontján agp csatoló esetén, ezért is vannak az úgynevezett AGP hotfixek, amik vagy segítenek vagy nem. Többnyire nem, ahogy olvasom. Szar a szoftvertámogatottság, evvan. Csak ezt mondjuk illene ráírni a manualra, vagy akárhova, hogy "barom, meg ne vedd, mert ezzel nem fog működni!"...
-
bach22
tag
hali all! gépet szeretnék újítani, és kinéztem a HD3870-es vidikarit a konfigba, szerintetek érdemes még venni ilyet? vagy inkább akkor 4xxx szériából már? am a proci E5200 lenne majd, meg 2gb ram.
-
bach22
tag
válasz birozoli7800 #41303 üzenetére
oksa köszi
-
westcoastog
veterán
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx
catalyst 9.3
-
dugomc
tag
Üdv. Gainward 3870 vgam van elég hangos alapjáraton valaki valami ötlet a hűtőcserén kívül? Radeon Editor nem engedi berakni a biosát.
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #41305 üzenetére
lol hogy hogy ilyen hamar kijött újabb ati driver?
amúgy nekem a 9.2nem igazán tetszik.. kevesebb fps van játékokban isCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
én is csodálkoztam mikor ma megláttam a linkedet
ez már gyanús hogy 9.2után jött szinte egyből a 9.3CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
scope2007
addikt
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- = Zk = -
félisten
-
scope2007
addikt
válasz westcoastog #41314 üzenetére
miért lol a 3.6?
most ennyin pörögCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kriszbon
őstag
válasz scope2007 #41316 üzenetére
A 3.6 az jó szerintem is, de ő gondolom arra gondolt hogy a 3600ghz a Lol
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
scope2007
addikt
válasz kriszbon #41317 üzenetére
ja igen sorry
tényleg nem írtam át.. mivel elsőnek 3.6ghzet írtam.. aztán átírtam 3600ra csak mhzt nem írtam odaZK ... neked 4 cpu mag hasít még pluszba alatta
ha cserélek még nem tudom hogy e8600 legyen vagy valami 4magos...CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #41318 üzenetére
ikgyvan. 4 kőkemény mag
amúgymegcsak linkeltem
de ha szabad javasolnom, szvsz megéri a 4mag. alapból is." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
9.3ast kipróbálom holnap aztán küldök arról is eredményt.. vagy több lesz vagy kevesebb
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #41320 üzenetére
nekem nem változott. csak játékok egy része alatt.
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz - = Zk = - #41321 üzenetére
Remélem bench markokba jobb lesz a cf support. (most se rossz)
De kéne még 10% -
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41322 üzenetére
áhh. szia kártya vivő cimbora.szombat tali
igen, jólenne még egykis gyorsulás, mert sztem ebbe na kariban még van kráft. jólenne ha élőre tudnák varázsolni a második VGA-t. (X2-es karira értem)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
csak nem partiba fogtok vágni két darab X2est?
-
- = Zk = -
félisten
válasz scope2007 #41324 üzenetére
én csak a kártyát adom.
de valószínűleg az lesz" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz - = Zk = - #41325 üzenetére
az lesz.
QX9650 @ szárazjég 5giga 3d stabil már
3870x2 cfx -
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41326 üzenetére
tudom
subaruval múlthéten konzultáltam drukkolok
ps. vga-t húzzátok?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz - = Zk = - #41327 üzenetére
vga-ban nincs sok a CCC limit miatt azt meg az összes 3870x2 tudja főleg 100% ventin. -
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41328 üzenetére
csak mert érdekelne, hogy mit hogyan mennyire lehetne picit felpiszkálni a VGA-mat.
(#41329) WesTM: juj, de boldog leszek ha ez sikerül a karimmal
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41331 üzenetére
hosszútávra én mindig is CF-X-et szerettem volna
lehet ez is megvalósul. PC-s álmom utolsó stádiuma lenne"Többre nem lenne időnk sok hw lesz egy rakáson" nem sértődöm meg, ha összecserélitek a VGA-mat, egy 4870X2-vel. közös titkunk lesz igérem
[ Szerkesztve ]
-
ADAM1337
nagyúr
válasz - = Zk = - #41332 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41333 üzenetére
holnap 11kor a megbeszélt helyen
jó8." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
ADAM1337
nagyúr
válasz - = Zk = - #41334 üzenetére
Jó8 -
scope2007
addikt
na én is kíváncsi vagyok mit produkálnak
jöhet majd minden eredmény.. sőt egy blogoutos írás is
-
- = Zk = -
félisten
visszakaptam a kártyámat
(bővebbet nemmerek mondani, subaru és ADAM fórumtárs beleegyezése nélkül. de maradjunk annyiban, hogy a cél a 4-5GHz-es quad intel +CF-X volt a többiről majd ők nyalatkoznak))
-
westcoastog
veterán
válasz - = Zk = - #41337 üzenetére
már tűkön ül(ünk)ök
-
- = Zk = -
félisten
válasz westcoastog #41338 üzenetére
énis, neaggódj!
-
baleee89
aktív tag
sziasztok! 3870x2 4850hez képest hol áll teljesitménybe méket éri meg jobban venni?
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
- = Zk = -
félisten
válasz baleee89 #41340 üzenetére
szia
nekem 3870 X2-m van, és sajnos egyet kell, hogy értsek lsc fórumtársammal.
néhány játékkal tudok full hd-ben nyomulni, de van ahol már az 1680*1050en is csak erölködik. énis az 50-est javasolnám.
bár ha picit jobban belegondolunk, egy 4870-es oldalán nem lenne sok gondod, az biztos. én ha cserélnék, csakis 4870-et vennék. de nem az X2-t!!üdv
ZK" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
scope2007
addikt
ilyen nem létezik AZ ÁLLAT
nemvgaképCUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
kriszbon
őstag
Sziasztok! Kérdésem hogy nincs véletlenül valakinek E2160-al vagy 2180-al párosítva egy 3850-es kártya Kíváncsi lennék egy 3DMart03 (default)tesztre alapórajelen, és esetleg meghúzva 3Ghz-re is, a kártyát meg 770/928-on mindkettő beállításnál! Még érdekelne egy E5200 alapórejeles és 3Ghz-es, a kártya ugyan úgy! Nem tudom hogy ebbe tud e segíteni valaki! Nagyon megköszönném
Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!
-
kriszbon
őstag
válasz Tomate #41347 üzenetére
Speciel engem pont nem ezek érdekelnek, és azért próbálkozok a kártyám topikjában, hátha van valakinek ilyen proci felállással, és tud segíteni! Vagy esetleg 03-al is van ilyen lista
-
kriszbon
őstag
válasz kriszbon #41348 üzenetére
Találtam hasonló összeállítással a 03 topikban, csak eddíg még keveset, úgyhogy tovább kutakodok! Eddíg az jött le hogy nem is rossz az eredményem a konfigommal ha jól látom a dolgot 30409 pötty
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest