Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
westcoastog
veterán
szeretnék egy kis segítséget kérni! olvasgattam itt fórumon hogy az Msi 3850 oc karija elég jó
és lehet beruháznék egyre, és azt szeretném kérdezni hogy ennek a karinak a pcb-je alap-e?
tehát megegyezik e teljesen a sima 3850 el? csak azért érdeklődöm mert néztem a schyte Musashit- és nagyon tetszik , hogyha összejönne ez a Radeon akkor lehet meg is venném rá...
"mellett bizonyos grafikus kártyákkal a Musashi nem használható, mert a felszerelés nem megoldható. Ezt a kondenzátorok, egyéb elektronikai alkatrészek és az egész kártya kialakítása okozhatja. Ezért érdemes figyelmesen megnézni a kompatibilitási listát! "
csak azért kérdem mert nembiztos hogy egy saját msi pcb re rámegy.. (már ha az van)
lehet kicsit értetlennek tünök de még csak másfél éve nyomom az ipart -
westcoastog
veterán
nemsokára belépek a hd3850-sek klubbjába
nyócezerhatgétét váltok
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
nah meglett az msi 3850 oc-m , csak lenne egy két dolog, nem találtam a dobozban crossfire hidat , és a 8.11 ben hotfix-el van telepítve de az overdrive kivan kapcsolva ez mért van? táp rávandugva
-
westcoastog
veterán
jah és hollehet ccc-ben ventit szabályozni? feltettem kiváncsiságból a crysist és az alatt elég szépen állítgatja a ventillátort...
-
westcoastog
veterán
de akkro msot mit tegyek vagy tegyem fel ati tray toolst? mert kicsit rosz hogy sze visza porgeti a ventijét pl azalat a fránya crysis alatt
-
westcoastog
veterán
válasz bazsa0007 #38860 üzenetére
nekem ccc csak 60 fokot mutat és nincs max fordulaton nade amikor felpergeti az kegyetlen... roszabb mint az alap amd-s proci hűtő 5000es fordulaton nyáron
jah valaki nemtud egy jó hűtőt az msi oc 3850re? merthogy nem referencia nyákos [vagy az nemszámít? ]mert nemtudom hogy pl egy scythe musashi vagy más el fér e rajta a kondik meg tekercsek miatt -
westcoastog
veterán
valaki segítsen a gta4 ojan ratyin megy hogy az nemigaz, alig enged valamit állítani a grafikán de még ugyis 800x600ba azt a 3 csuszkát maxra téve is alig megy 20fps-t városba még kevesebbet
configom: athlon x2 5000+ alap
asus m2m4sli deszka
2gb 800mhz cl5 geil value dual channel kit
msi 3850oc 256mb
seagate barracuda 200gb
sp3mas xp
de anyira ramatyul meg hogy élvezhetetlenjah és trt verzo a gta 4 bár nemhiszem hogy ennek sok kze lenne hozzá...
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
ezt nemhiszem el hogy enyire szarul mennyen... crysis jobban megy max beállításon...
-
westcoastog
veterán
ATT-ben az overclocking fület le nyitva dobott be egy ablakot a második fül a fan volt azthiszem és ott azt írta not found supported hardware vagy valami hasonló... vagy énvagyok hülye vagy itt kéne szabályozni a ventit csak nemengedi?
-
westcoastog
veterán
a venti beálítsok így jók? vagy hogy lenne optimális ha így nemjó?
http://kepfeltoltes.hu/081207/ventibe_ll_t_sok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz gooool #39781 üzenetére
jó kártya szerintem nemérdemes filózni azon hogy melyik hűtést veszed , a referenciával nincs tapasztalatom az msi-s hűtőről meg csak anyit hogy ATT-vel bekell szabályozni rendesen az automatikus ventillátor állítást mert egyszer felzúgatja a ventit aztán elhalkítja játékok alatt és az elég idegesítő, [minek kellett rá PWM ] jah és én ugyvoltam vele hogy referencia hűtőset néztem magamnak mert a bolt képén az volt és msi hűtőset küldtek... szerintem nemlehet tudni melyik van a dobozban
-
westcoastog
veterán
Boldogabb ujjévet mindenkinek
-
-
westcoastog
veterán
nah mien jó hogy Tomboy1986-ra halgattam hogy nemvettem meg a 790x-es giga lapot...
Helyette msi k9a2cf- lett remélem ezzel semmi gond -
westcoastog
veterán
Napos estét! Azt szeretném kérdezni hogy az Msi 3850oc-m en a két slotos msi hűtés van
és alap hőfok nagyobb terhelés nélkül felmegy akár 47°C fokra is , és még csak zenét halgattam (ugye képi megjelenítés a zöld sávok a win media playerben + kis youtube)
nah van itthon egy kis ezüstöt hővezető pasztám érdemes e le vakarni róla a gyári cementet?
jah és anyit ha igen akkor hogyan csináljam (mámint lesarkazható e a gpu stb...)
köszi a választ -
westcoastog
veterán
kosz a válaszokat, nálam olyan probléma van amióta fent van a 64bites vista ultimate sp1-el
hogy a racedriver gridben elég sokszor belassul olyan 20fps kornyékére és aztán a 6szorosára gyorsul a játék pár másodpercig, pl driftelni lehetetlen mert ott folyamatosan akad, nagyon idegesítő -
westcoastog
veterán
katt esetleg egy 64 bites vista - val is működő att -ról nemtudsz véletlenül? mert a megoldési módja hogy fusson nekem bonyolult..
-
westcoastog
veterán
időközben rátaláltam erre a ready driver + ra csak használni nem tudom
telepítésnél a pipákat othaggyam? -
westcoastog
veterán
nálam olyan probléma van amióta fent van a 64bites vista ultimate sp1-el
hogy a racedriver gridben elég sokszor belassul olyan 20fps kornyékére és aztán a 6szorosára gyorsul a játék pár másodpercig, pl driftelni lehetetlen mert ott folyamatosan akad, nagyon idegesítőerre valaki?
-
westcoastog
veterán
csak ez az egy vista-m van az sp3mas xp met benyelte az egyik haverom nemisltom többet... igaz már rég vistára akartam váltani
-
westcoastog
veterán
válasz gtasystem #40631 üzenetére
legutóbb AOD- vel próbáltam az auto tune- t, és egyszerűen csak újraindította a géped de nem indult be hanem elsőtétült a kép és a ventik lelassultak és csak pörögtek, egy áramtalanítás és vissza kapcsolás után ment flottul minden de az auto tune nem megy,
esetleg fesz emelés nélkül meddig mehetnék el? csak vigyázok a cuccra mert nincs pénz kapásból újjat venni ha elfüstöl
jártím így anno 2éve amikor full noob voltam a gépekhez , akkor még egy 6600gt-m volt inno, volt hozzá egy kis oc szoftver amit én szépen feltettem majd minden csúszkát maxra állítottam hát bírt kemény két napot a kari memória hibával el is halálozott -
westcoastog
veterán
én sem buzdítok warez-ra senkit szóval csak elmondtam amit tudni szerettek volna
téma off beszélgetés megsem történt -
westcoastog
veterán
1 kicsit még várok a húzással mert még nem tudom hogy számíthatok e 1kis bevételre szülinap kor ha lesz annyim akkor beruházok egy Phenomra
-
westcoastog
veterán
válasz Májsztró #40768 üzenetére
a konfigom nemírom le mert alul látod , ahogy fel patcheltem a gamet, meg feltettem 1280-ba az elején 30fps- megvolt (minden más beállítás majdnem a leg kisebb)
ahogy beértem forgalmasabb utakra leesett 20-25re, amikor kijöttem a házból kb 12fps volt a sok kocsi miatt.... szánalom..
látom neked 512-es 3850 van nem tudom az mennyit számít, nekem csak 256mb-s.[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz chegauvara #40775 üzenetére
hányat csipog? esetleg ha megmozgatnád ? mert kontakt hiba is lehet, igen tudom a 3850ed ment de egy próbát megér..
-
westcoastog
veterán
válasz chegauvara #40779 üzenetére
ha van rá lehetőséged , én a helyedben próbálnék szerezni 1 másik 3870-et,
hol vetted? -
westcoastog
veterán
fesz emelés nélkül a 3850oc-mennyit megy? mert ahogy olvasom húzva szűrőkkel is bőven elég.
-
westcoastog
veterán
próbálkozok, a 3d markomat nem találom leszedni meg már nincs kedvem, van fent stalker clear sky meg pop 4, feltegyem a kodot? , jah és ha elkezdené a képet szemetelni a kari az még nem a végét jelentené remélem,
6600gt-met annó hülye módjára meghúztam vagy 100mhz-cel mem gpu és szépen elhalálozott, ez történt mikor ismerkedtem a gépekkel[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
válasz Speeedfire #40849 üzenetére
hát erre csak azt tudom mondani hogy anti-tuningos na de azok a hőmérsékletek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest