Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz ADAM1337 #36908 üzenetére
most amíg katt-nak tesztelgettem, amikor gyorsan egymás után indítottam 2 gpu-z-t akkor a 2. ablaknál néha nekem is ez volt... aztán alul átváltottam másik magra, meg vissza, aztán jó is lett....
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
04ahgy
nagyúr
válasz ADAM1337 #37663 üzenetére
RBE-t köszi...
Én nem fogok Win alatt frissíteni, ott a jó öreg DOS, és az atiflash.exe, egyébként is otthon vagyok a parancssorban.
Valahogy nyugodtabb vagyok, ha nem win alatt frissül...HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
gtasystem
őstag
válasz ADAM1337 #37829 üzenetére
próbáld meg.
vezérlőpult >programok hozzáadása törlése>
ATI Software Uninstall Utility megkeres>eltávolítás.>újraindít>8,11 feltesz>újraindít.xp-n mondom.
Elvileg ez a menete.Lehet hogy ezért nincs overdrive-od.
http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
Májsztró
addikt
válasz ADAM1337 #37913 üzenetére
sztem a legtisztább :
programok telepítése/törlése--->ATI szoftver eltávolító, ezt leokézod , leszedi a cullangokat.--->újraindítod a gépet---> Driver Cleaner Pro-ba az összes ATI-hoz kapcsolódó cuccot beteszed a listába és lefuttatod--->újraindítod a gépet--->feltelepíted a catalystot vagy amit akarsz a vga-hoz... Nekem ez tökéletesen bevált -
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #37915 üzenetére
ATI-nál ha mindent pucolsz, akkor is lehet gebasz, hiába driver-sweeper, meg reg pucolás/fájl tisztítás akár kézzel. Sőt, méh ha az újabb driver fel is megy rendesen, akkor is előfordulhat teljesítmény-vesztés. Ezért ajánlott egy VGA drivertől mentes, full partíciómentést tartalékolni, és ezt visszatenni driver-frissítés előtt. Alig 5-10p, és garantáltan rendben lesz a gép.
Mondjuk 38xx szériára max 8.7-et tennék fel (az utolsó erre gyúrt driver), újabbat nem.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
Tristis
őstag
válasz ADAM1337 #37945 üzenetére
Magamnak vettem, mert szarráment a Galaxy 8600gt/oc-men a hűtő és csak zalman volt rá méretben 6.000Ft-ért. Na gondoltam, mindönki békaphassa a f....mat.
Ha azt nézzük, hogy a 4670 ára olyan 23.000Ft körül van vidéken, szerintem nagyon korrekt volt ez a kis MSI kártya 3 év garival 17-ért. Ismert márka, jó minőség, halk hűtés (pl. sapphire-hoz képest)
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #37943 üzenetére
Hát, nálam is esélyes, csak addig nem, amíg nem tudják a DX10.1-es grafikát, ami már nem kevés progiban elég húzós tud lenni. Értsd: szép ÉS gyors.
Most éppen egy 7900GT-m van, mert a HD4870 is meghalt. Semmi túlmelegedés, vagy szemetelés, esetleg más hiba, egyszerűen eltűnik a VGA a gépből, és csak a sípjelek maradnak utána. Baszki, ahány ATI kártyám volt, egy sem krepált be, de volt 2 Sapphire, az mind2. És nem ám tesztelés, ne adj isten túlhajtás alatt, francokat, sima munka meg netezés.
Mellesleg a Sap. 4870 most 24k-val kerül többe, mint amikor vettem (szóval pénzvisszafizetés nem játszik), ami nem semmi, a GTX260-asok meg 30-cal. Éljen a FORINT![ Szerkesztve ]
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
s1ru2
aktív tag
válasz ADAM1337 #38778 üzenetére
Whited: Azt elfelejtettem mondani hogy MSI 3870x2 OC kell több embernek is volt baja. MSN-en itt privátban nem 1 emberrel beszéltem akinek, eldobta magát a kari pár naposan. Szóval szerintem inkább Sapphire, vagy HIS.
ADAM1337: igen számomra érdekes volt megfigyelni, hogy a kezdetektől milyen folyamatosan javult a cucc a driverekkel, illetve játékok patchelésével. Viszont neked a 8.11 el felment az AVIVO pack ? Mert nekem nem hajlandó.
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
Gaboman
nagyúr
válasz ADAM1337 #39031 üzenetére
Köszi!
Chieftec 550W-os van nekem az akkor bőven elég neki.
És a 2db 6pines csatlakozó mindegyik végén 2db 4 tápcsati van,azoknál is mind a 4-et hozzá kell kötnöm a tápéhoz?[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #40010 üzenetére
Tudtommal csak a CCC, de ott is mindkét magnak meg kell adni külön a tuningot. Amikor CF-öm volt, ATT és RT is csak 1-1magot szabályozott. Azóta állítólag javítottak előbbiben a CF-támogatáson, érdemes lehet egy próbát tenni vele. Viszont monitorozni megint csak a kiválasztott magot tudta/tudja. Talán úgy nézheted meg, hogy RivaTuner monitorozását az 1. VGA-ra teszed, de nem állítasz semmit, ATT-ban meg a 2. magot húzod (ill. egymás után mind2t, ha úgy műxik, mint CCC-ben), és akkor elválik.
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #40013 üzenetére
Le kell szedned minden ATI szoftot, aztán újratelepíteni, akkor rendben lesz.
wid22: Igen, az ATI-k amúgy sem a nagy tuningpotenciáljukról közismertek (nV-val szemben). Azért dobál ki, mert a VPU-recover megóvja a karit a fagyásnak hitt szénné égéstől.
-
scope2007
addikt
válasz ADAM1337 #40037 üzenetére
de nem a gamer OSD nem indul el, hanem a Smart doctor!
vagy mivel érdemes próbálkozni? inkább tegyem fel a gyári cdn lévő összes drivert majd?
mert lesz format c: úgy is és akkor lehet csak a cdn lévő drivereket rakom fel..régi ati driver stb stb.. kíváncsi vagyok úgy mennyit ad a 3dmark! majd linkelem a képet hétvégén
[ Szerkesztve ]
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
katt777
félisten
válasz ADAM1337 #40066 üzenetére
Azt nem tudtam, én csak a saját VGA-imhoz szoktam megnézni őket. Mindenesetre egy újabb rossz pont a TPU-nak.
Hyper Z600 teszt, ha érdekel valakit.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41322 üzenetére
áhh. szia kártya vivő cimbora.szombat tali
igen, jólenne még egykis gyorsulás, mert sztem ebbe na kariban még van kráft. jólenne ha élőre tudnák varázsolni a második VGA-t. (X2-es karira értem)
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41326 üzenetére
tudom
subaruval múlthéten konzultáltam drukkolok
ps. vga-t húzzátok?" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41328 üzenetére
csak mert érdekelne, hogy mit hogyan mennyire lehetne picit felpiszkálni a VGA-mat.
(#41329) WesTM: juj, de boldog leszek ha ez sikerül a karimmal
[ Szerkesztve ]
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41331 üzenetére
hosszútávra én mindig is CF-X-et szerettem volna
lehet ez is megvalósul. PC-s álmom utolsó stádiuma lenne"Többre nem lenne időnk sok hw lesz egy rakáson" nem sértődöm meg, ha összecserélitek a VGA-mat, egy 4870X2-vel. közös titkunk lesz igérem
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz ADAM1337 #41333 üzenetére
holnap 11kor a megbeszélt helyen
jó8." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Molnárka007
tag
válasz ADAM1337 #42010 üzenetére
Am most azon gondolkozok h veszek egy s775-ös rampaget és bele veszek egy,majd később mégeggy Asus 4870x2-t....
Ez már szerintem elég erős önmagába is a GTA4 full graf full textúrához....
Főleg majd ha veszek mellé mégegy 4870x2-t....
Am ma megkérték a Gigabyte X48T-DQ6-os deszkám 30k-ba,de nemadtam...-.-"(ÚJ ÁRA 75-85K)Szerintetek jóltettem vagy elba**tam...[ Szerkesztve ]
Keresek megvételre Asus Strike 2 Extreme 790i Utra alapot és ThermalTake BigWater 780, 4x2gb 2Ghz cl8 OCZ3FXE20004GK-FLEX EX, 2db Asus GTX 260/275 55NM 216/240SP és 850-1000W-os minőségi tápot azonnali megvételre!!
-
Hurkaleves
őstag
válasz ADAM1337 #42010 üzenetére
ez így nem igaz!
tökéletesen kihasználja az X2-es karit a gta4!
a ramokat pedig azért látja csak 512-nek mert csak a master gpu-nak a ramjait látja!
a slave mag ramjait valamiért nem veszi figyelembe....
de használja mind a 2 gpu-t! ez fix! nálam tökéletesen fut full grafon! (már amennyit enged ugye az 512 ram..) -
monosz
őstag
válasz ADAM1337 #42801 üzenetére
Én szétszedtem az X2-es ventillátorát,teljesen lecsontoztam,levettem a takaró matricát,és a gumidugót,ez után a hasított műanyag gyűrűt,és kijött a ventilapát a tengellyel.
Telenyomtam olyan zsírral,amivel a finom mechanikai alkatrészeket szokták megkenni,és azóta teljesen csendes van.(egyébként nekem is morgott a venti)A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest