Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
-
tzsolesz
nagyúr
Gratula.

Készíthetnél róla képeket is. Megköszönném.

Egyébként nekem a VGA mellett van egy 12cm-es Yate Loon, amit 850rpm-em pörgetek a lapról vezérelve. Na már most mi lenne a jobb ha ráfújatom a levegőt, vagy ha elszívom onnan a meleg levegőt?
Jelenleg rá fújatom, de 2-3C°-nál többet nem jobb tőle semmi. baj az, hogy csak egy 8cm-es 1000rpm-en járatott ventivel húzatom kifelé a levegőt, ami elég szar helyen van, a táp alatti részen.

-
UdVi86
aktív tag
Hello!
Köszi a tesztet, ez akkor jó hír. Én 800rpm-es S-flexet tervezek, aminek a légszállítása 33.5CFM, tehát akkor azzal még jobb eredményt érhetek el. A kérdés már csak az, h a zalman elfér-e egy ninja 2 mellett

off
A házat is néztem azóta és valószínűleg egy CM Centurion 534-es lesz, ebben szerintem megfelelő légáramlat hozható létre.
-
Speed®
titán
Sapphire 4670 + Zalman VNF102 /VNF100 -1 hőcső, 2 van benne.. ;) kép
A házban 1-1 12es venti 700rpmen, egy a vinyók előtt, 1 a táp alatt-VGA felett.
36°Cról indulva 5 perc fánk után 75°Con maximalizálódott a kari hőmérséklete.
Után 5 perc terheletlen állapot, a lehűlés nyomonkövetéséért.Egy direkt ventit alkalmazva valószínűleg 10-15°Ct is lehetne nyerni, de nem volt kedvem barkácsolni, illetve az már nem passzív..lényeg: ez a 2600XTn helytálló 2 hőcsöves Zalmi is elbír a karival közepesen szellős házban, a 3 csöves VNF100 minden bizonnyal hatékonyabb, amint be tudok szerezni egyet, tesztelem is, hogy mennyivel.
-
Gh0sT
addikt
A második képen láthatod a GPU blokkot szétszedve. A lefogató lemez a blokk alja és teteje között foglal helyet, ezért is fontos a jó szigetelés.
-
Gh0sT
addikt
Vízhűtésről lenne szó, azért nem akartam itt nagyon belemenni a témába.
A blokkomon akarok lefogatót cserélni, de nem tudom, hogy milyenre lenne szükségem. Konkrétan nem találtam ehhez a kártyához lefogatást, ezért keresek alternatívákat.Egyébként erről lenne szó, de ez az alábbi kártyákkal kompatibilis:
Nvidia GF 6800/7800/7900/8800(G92)/9600/9800
ATI HD2900/HD38xx/HD48xx/X1800/X1900Persze elképzelhető, hogy a HD4670-el is, csak nem írtál oda, de szeretnék biztosra menni, mielőtt megrendelném.
-
A zabálás része annyira nem aggaszt, szerintem nem eszik sokkal többet azonos órajelenen egy E2xxx procinál. Egy kicsivel jobban melegszik, de amíg nem megy a GTA4 24 fps alá, addig ez nem zavar

10x400 nem fog menni, már csak azért sem, mert nem akarom szétfeszelni. Alapfesz körüli tuningot akarok.
-
-
-
Hát nem tudom, jellemzően azok állítják hogy nagy a gépigénye a Vista-nak, akik nem használták huzamosabb ideig.
Nekem csak 2 magos procim van, és 2GB rammal se fogta le a gépet, 4-el meg főleg nem. Látogasd meg a vgaspeed.hu oldalt, ott a napokban jelent meg egy ezzel foglalkozó írás. -
-
tzsolesz
nagyúr
Van rá még kb. egy egész napja, hogy meggondolja magát. Jó ha csütörtökre megkapja a cuccot. Ha akarja ezt visszamondja, és a másikat rendeli.
Most itt az lenne a lényeg, hogy mennyi hátránnyal jár a picit lassabb RAM. Állítólag egy mozdulattal 1Ghz-re lehet pöccinteni azt is. De hogy az 1Gb jelenleg maximum a GTA4-nél fog jól jönni az már más tészta. 2009-es játékok is lassan megmutatják magukat, itt az évvége, és ki tudja mit hoz a jövő. lehet Ő döntött jól, bár kétlem, mert ATI-nál eddig sem volt vészes ha kifogyott a Videókariból a RAM, mert elég könnyen, és gyorsan hozzáfér a rendszer-memóhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 14T Pro / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ez a kis Corsair gyakorlatilag hangtalan, nem halk, ára se vészes, még újan se. A Zen pedig nem a szuper minőségéről híres 

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ezexerint működik az is