Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
barnam_ #3047 üzenetére
Nem az XP igényét várják\om, de azért a Pista gyalázat, gondolom egyetértesz.
Amikor 4 mag meg 4GB memó röpköd HDgyorsítós VGAkkal, ne fojtsa le egy nyamvadt oprendszer az egész gépet. Amúgy én tökéletesen elvagyok XPvel a mai napig, és szerintem kibírom míg igazán befut a Win7 is.gyiku
Nem csak -512, mellé még az alkalmazásonként kiosztható memória mérete is megáll 2GBnál. De jellemzően nincs is baj ezzel, bőven elég.
x64 jó driverek és optimalizációk hiányában nálam abszolute kilőve. Ahhoz képest, hogy hány éve vannak 64bites procik desktop szinten, szégyen amit eddig villantott a kihasználásukhoz kedvenc picipuhánk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest