Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám! A héten kaptam meg ismerősömtől a Wheelman c. játékot pc-re, feltettem a játékot és a menü betöltésekor lefagy a játék de a zene megy tovább!
Jelenleg Win XP Pro-t használok ismerősőmnél kipróbáltam Wind Vista-n a 10.9-es driverrel és ott semmi gond nem volt. A neten utána néztem hogy van egy hotfix XP-s 9.12rc drivert le is töltöttem és telepítettem, de utána is kifagy! Ilyenkor mi a teendő?
Vagy lehet hogy rosszúl telepítettem volna a driver-t! Tudtok segíteni ez ügyben? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok! Végre megjelent egy olyan kari AGP-re amit álmaimban sem hittem hogy lesz AGP-ben! Megszeretnémn tőletek kérdezni, hogy mi a véleményetek erről a kariról: HD4650 512MB DDR2 AGP8X
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest