- Matteo005: 9800X3D
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Gurulunk, WAZE?!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazzz
őstag
Van benne valami... bár nekem is volt 7950gx2-m 2db is, nagyon jók voltak, de annyira azért nem, amennyire drágák voltak. Érdekes egyébként ez a fejlődés... akkoriban kuriózum volt a gx2, 2gpu, 1 giga ram, brutális volt. Viszont egyik játék sem igényelte az 1gb ramot, a 2 gpu körül eleinte problémák voltak, nem támogatták az alaplapok, nem használták ki a játékok, stb... Mire helyrerázódtak a dolgok, már elavult lett, jött a 8800 sorozat és lehetett kukába dobni a 2 gpu-s tudományt. Ma már jól jön az 1gb ram a vga-n, de mire ez az újabb 2 gpu-s megoldás kialakul, már lesz szimpla vga, ami többre képes. Nagyon ki van ez találva... sajna túl gyors ez a fejlődés, és tökre felesleges mindig a topon lenni, mert az ember gatyája rámegy. Én tudom, tapasztaltam, ezért lassítottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT PULSE 16GB
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest