Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- WireGuard VPN a mindennapokra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- ricshard444: Iphone 17 Pro Max - Kedves téglám
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
de az a baj h a gép leszarja h mien a felbontás
ugyan úgy viszi a game-t max felbontáson mint a legalacsonyb-on érted??
pl: pro street kezdtem a legalacsonyabb grafikán ami 480x640 nézemh tök gyorsan fut meg minden nah akkor feljebb huztam 800x600 ra itt is gyönyörüen fut... mondom h beszarok felhúztam maxra az egészet tehát grafika+csilogás+árnyék+stb+ccc-maxon
és csak a rajtnál szaggatott 1 picit utánna nemcryzis is tökre ugy megy mint maxon mint a legcsicskább grafikán... és ezt nem tom h mért...de nekem teccik
egyedűl nem tom már a gtasa-t nem viszi maxon... de azt leszaron
na ezt nem toom h mér nem érzékeli vagyis fogja meg a gépet a max grafika mikor a ( feljebb veszi a grafikát ténylegesen ) és nem lassítja be a gépet...
de ezt most csinájja csak a vista-val...de én ennek viszont örülök amit nem birna maxon azt is viszi tehát nah...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3354
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vadiúj AMD GAMER Setup! Kèszletről! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest