Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
A bazdmeget általánosan mondtam, és gondolom senki nem úgy értette mint azonalli cselekvésre buzdító szót, gondolom én. Asszem annyira nem volt az csúnya.
Nem szoktam soha trágár kifejezéseket használni, nem szemetel a topic-ot, mindíg az adott témában szólalok csak meg, tehát soha nem off-olok, és nem fogok a jövőben sem.De: Elnézést kérek tőled is 7600Gt, ha véletlenül ettől a kifejezéstől ennyire megrendültél volna, és tőled is Gyuri27, na meg mindekitől.
Egyszerűen lehidaltam, és nem találtam más szót az eszköztáramban.
Megszólni már tud mindenki, de válaszolni azt nem. Volt ám ott egy kérdés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- GARIS - GIGABYTE Radeon RX 6800 GAMING OC 16GB
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire PULSE RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest