Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee76
csendes tag
Hi mindenkinek!
Kis segítséget kérnék. 2600XT-n hogyan tudom elérni hogy, müködjön a hardveres gyorsítás mkv filmekkel? Az AVSforumuon találtam hozzá kis infót, de magyarúl könnyebben boldogulnék. Power dvd 7.3.2911 van, friss ccc fent van, de hiába van bejelölve a DxVA ugyan annyi procit használ a filmlejátszás mint nélküle. Mediaplayer classic-al játszanám a filmeket, természetesen külső szűrönek beállítottam a Cyberlink H264/AVC decodert. Lehet rossz helyen kérdezek, de nem találtam erre jobb topicot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 2042
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eladó eVGA RTX3080 XC3 Ultra 10GB szuper videókártya dobozában!
- Eladva,értékelésre vár !Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- 2x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC RTX 3070 8GB GDDR6 Twin Edge OC Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest