- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
válasz
Csokibácsi #6238 üzenetére
Én is így voltam, mikor a 9800 helyére megvettem az 1650PRO-t, oszt majdnem még lassabb is lett. Vettem helyette 2600XT-t, meg lecseréltem a 3700sandit egy X2-re. Procicserével kb semennyit nem vettem észre, mert ugyan úgy ment a 2600 a sandival is mint X2-vel a 3DMark kamuratyiszar, meg nálam nem mértékadó. SZal szerintem ne költs AGP-re 1 forintal se többet, mert nincs értelme, főleg, ha még a driverek is szarok. Jövőre úgy is karcsú lesz a 2600-os széria, majd lehet megint másikat venni.SAJNA!
Én megértem, hogy a mostani gépedbe vettél egy jobb karit, mert fejleszteni kell, de a karihoz már ne vegyél másik gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Háztartási gépek
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Napelem
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest