Hirdetés
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-
xtmod
senior tag
lcd-n még a normál kisbetűs szöveg is elvolt színeződve helyenként. sajnos még a 7.12-re épülő omegával is. eddig szinte csak omegát használtam. most viszont feldobtam az új 8.1-es catalystot, és a hotfixet, és láss csodát, semmi színes betű. stabil a meghajtó. (agp-s karim van) és az eddigiekhez képest, a legnagyobbak az fps-eim is. nem olyan "ideges" a grafika. egyszóval jó. igaz ezt is csak kézileg lehet felrakni agp-re, de annyi baj legyen.
-
-
-
Csokibácsi
tag
-
Dead_slow
tag
Nem osztottam vissza 2500+-os Barcim van 333FSB-vel és ezért a ramokat is ennyin járattam, felhúztam 3200+-ra és így az FSB400 tehát a ramok is ennyin mennek, azért mondtam hogy a ramokat nem húztam mert elvileg ezek ddr400-as ramok.
De próbáltam már mindent vissza is osztottam 3200+ a proci és 333 a ram, de így sem megy, nem tudom mi lehet a gond, valahol olvastam hasonló problémát, de már nem emlékszem se a megoldásra, se arra hogy melyik topikban volt.

-
-
-
Buldex
csendes tag
Azért, drága barátom, hogy össze tudjam hasonlítani a korábban mért értékeimmel.
A másik: Emlékszem, micsoda csalódás volt számomra, amikor hülye fejjel lecseréltem anno a Gf4 Ti4200-es kártyámat egy síma FX5700-esre, és megmértem az eredményeket 3DMark2001-gyel is. Mert ugye, akkor a 3DMark03 volt az új. És abban a DX9 támogatás miatt persze sokkal magasabb pontszámot kapott az FX5700. De ez csak parasztvakítás volt, ami a 3DMark2001-ből azonnal kitűnt. A játékokban is érezhető volt, hogy lassabb, mint a Ti4200. Ismerek olyan fickót, aki a mai napig leteszteli minden új kártyáját a régi 3DMark verziókkal is. Nincs ebben semmi különös.
Nem mondtam, hogy a 03 nálam a favorit. Viszont amit azzal mértem, azok az eredmények még mind megvannak nekem minden kártyámról az utóbbi pár évből.Hogy miért nem játszom inkább?
Nem mondom, hogy nem szoktam soha, de a fiaim nyomják elsősorban. Én itthon amolyan rendszergarázda vagyok. Gépeket rakok össze, alkatrészeket cserélek, telepítek, fejlesztgetek, tesztelgetek. Mindenkinek lehet valami heppje. 
-
Whitee
csendes tag
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azt a multis izét kipróbáltam, egybéknt távolról sem hasonlít cod2-re, de szerintem is vacak. Viszont a rendes HL2 játékok igen jók, és max beállításon viszi őket a kari. (1280...) Persze az is igaz, hogy illegális úton elérhető az összes game, amiért pluszpénzt fizet az ember, csak steamel kényelmesebb... Bár időnként vannak telepítési problémái, és nem támogat wifis routert...
-
Matamata
aktív tag
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Azz kb. rendben van bazz.
Már öreg vagyok ilyen a "kríziszekhez" (atya ég, nemrég megtudtam, hogy így kell ejteni:"krájzisz"), ehm na jó, meg előbb megvárom hogy legyen egy ilyen kétmagvas anyámkínyja érted. Nem? Áhh mindig ez van...
Szal előfordúl, hogy faszán tolom az lcdtv-men a transport tycoont v. settlers4-et, esetleg az eredeti UT-t a magyar beszólásokkal, mert úgy a fasza...

Vaniliásrönk: na jólvan, set defaultsnál már nálam is fagyott. De csak 1x. Mert többször nem nyomtam meg.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
áááá mindig valami hasonló post lesz az eredménye, mikor ittassan állok neki fórumozni, vagy megnézem (mint most) a view askew filmjeit vagy mindakettő...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Path of Exile (ARPG)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3070 Ti AMP Extreme Holo
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

noname 300W=talán 200W.
. Mint korábban mondtam nálam árnyékok Medium többi high beállítással simán játszható, harc közben is. Igaz 3Ghz-es X2-vel (2Gb ram/1000Mhz), persze élsimítás nélkül. Nem lehet, hogy nálad be volt kapcsolva?

elfogyott a memó szerintem. a gpu nem volt 60fok sem.