- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
ggaben1
tag
válasz
szkorhetz #39161 üzenetére
Hát ha lehet hinni az ATI CCC-nek akkor igen!Öszintén inkább kiegyenznék 6-8 fokkal nagyobb hőmérséklettel csak ne haljam enyire!
Itt egy kép idle állapotban
És itt van terhelten kb 5-6 perc járatás után,de ha megy egy órát akkor sem megy feljebb!
Mint az látszik mindkét állapotban csak 6% a hűtés és én még sosem láttam hogy feljebb lépett volna! -
proof88
addikt
válasz
szkorhetz #38430 üzenetére
Ahhoz, hogy működjön, jól hűt. Forró, de ez a normális üzemi hőmérséklete. Én nem tartom hangosnak, 30%-on szokott menni, úgy nem hangos. Nyilván ha nagyobb terhelést kap, megy hangosabban is, de még nem igazán hallottam a hangját, csak mikor elindul a gép, mert olyankor pár mp-ig 100%-on pörög, de ez így a normális.
-
BandiHUN
veterán
válasz
szkorhetz #36611 üzenetére
komolyan gondolják,jó házhűtővel nem melegebb,mint a ref igazából....de viszont ha veszel rá egy ventit,ami ugye az s1-re is kell pl,akkor profi hűtést kapsz.nekem pl.most pillanatnyilag 32 fokos az ilyen kártyám,rajta egy 1200rpm-es 12centis noctuával....
ráadásul a vrm-je sokkal fejlettebb,mint a ref kártyáknak....
-
lala42
őstag
válasz
szkorhetz #35893 üzenetére
Nekem 4850 van. A játék ha kilépett a fiam (mert ő levitte singlében is) nem csinált mentést. Nem tudtam profilt létrehozni (valami datás változat volt) megvettem, minden tökéletes lett.
Van mentés, elmenti a beállításokat, viszont 1 baja van a Cod4-el szemben, hogy a létrehozott profilnevet nem lehet megváltoztatni.( a gyerkőc beírta hülyeségből, hogy Boci
És most a Net-en kénytelen ilyen névvel játtszani (ellenben az ÉN PanzerHUN nevemmel)
Szívott a kölyök( már mondtam neki, hogy nem kapkodunk )
A Cod4-ben van olyan opció a multiban, hogy change nameNa itt nincs
-
D.Orion
veterán
válasz
szkorhetz #20159 üzenetére
Jelentem ilyen kártyám van és van benne tápcsati. Egyébként: Gigabyte tartozékok + nekem volt benne egy ilyen 3ágú RCA kábel vagy mi.
Ránéztem öcsi gépére, hogy kicsit tuningoljam, de ez az E8400 + P45-DS3 nem egyszerű dolog. Annyi beállítás van, hogy a Barton-hoz szokott észjárásom csődöt mond, asszem megyek olvasgatni valami Intel tuning topikot.
Overlocker: Asszem az a BIOS jó kiindulási alap a tuninghoz
Az eredményhez meg ismét Grat!
Aktív témák
Hirdetés
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ASUS ROG Ally
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Képregény topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest