- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
Ha majd megcsinálod, linkelsz egy dmarkot, Vange-t ?
(#49586) Djuree: Én a GPUTool-t használom, catalyst 9.5-tel, eddig ok. Viszont..Ha riva Tuner..akkor nálam az nem jött be (vhol olvastam), hogy a ventit 100%-ra teszem mert..szívta a karit. Ezzel meg én állítom, hogy mikor mennyin pörögjön, és kicsit jobban rányomom, eddig megy.. -
lipi67
nagyúr
Szerintem ..IGEN, 4770-es majd talán ha 1gigások kijönnek, s valamit finomítanak rajta(nemtom, h mit és hol)Most jó szöveg, hogy visszavetné a 4830/4850 árát, de aki csinál egy 4770-nel egy emberesebb tuningopt úgy, hogy mellette a cpu is meg van húzva rendesen..Pl.8500-ös 96GT-vel (az is húzva volt eléggé) ment 5GHz felett, egész pontosan[ennyit]! Soha sem taliztam még olyannal, hogy a vga-t vegyem le mert fogja a cpu-t.Be is b@szna, ha több óra bioscsere, állítgatások után még a vga-val kéne szarakodni..Persze biztos húzzák majd a procival, de most egy 8500@4,4GHz..nem izgatna soha. Prájmolni is nagyobb órajelen [prájmoltam] mert ez köt le. Tom sokat értetlenkedtem, s sokszor félreérthető is voltam talán
, de én erről beszéltem, engem hátráltat, lassít. S (most megölnek) hiába jobb (jobb?) egy ATI kártya, de ha megrángatod ára van. Az NV ebből a szempontból lényegesen jobb. Ami nv-vel mondjuk 5GHz, az ATI-val szűk 4,7..ha..
Te jól jártál, 20k ért ajándék s engedi a tuningot. Én is, mert szép a képe, jó kártya, nem meleg (igaz ..ami itt (ATI)extra hűvösként reklámozódik, az nv-nél természetes..)
Ha meg procit akarsz húzni, az átlagnál több vagy márkásabb ramod van (MCH miatt fontos), s nem akarod nagyon feszelni a lapodat..4770-est soha még 20k-ért se..(#49571) Raven18 : Szerintem annak pilácsolni is kell. Ill. remélem, mert nálam is ilyen
(#49573) Winne: Pill. megkeresem a dobozt s megnézem, h mi van benn, ..én kivettem a kártyát, nem figyeltem a többit..(már ha van többi)
-
lipi67
nagyúr
Keresem, pill.
(#49564) Djuree :Meg is van:
[link]
[link]
[link]
[link]Tudom, mondhatnád, a 872/902 nem is rossz, sőt! De szarhatod, ha cserébe oprendszert, cpu tuningot stb kell elfelejtened. A kártya visszafogja az egész rendszert. Már tápot akartam cserélni, s kvra mérges is voltam, hogy a corsair (az a bizonyos szuper kis 12v-os ág) gyenge lenne. És..Sima 8500-ös procival. MCH, ICH, Ref.-fekkel játszás, stb..de minden hiába. Ment az a kártya, de akkor jó, ha van egy bika procid, és nem akarod húzni mert alapon is kihajtja a szart is belőle..(nekem másért kellett, a 8500 alapon kihajtja)
-
lipi67
nagyúr
Én is ezt mondtam, a 4770-es esélytelen, tehát 4850-est simán. Alapból is gyorsabb volt nálam (4770-et cseréltem 4850-re), viszont ha a gép többi alkatrészét is tuningolni szeretné..pláne 4850. Ha minden alapon akkor a 4770-es simán jobb egy 4830-nál, de ha tuning is játszik, s nem akarja vki szétfeszelni a lapját, hülye, driverekkel szívni (ccc egy ratyi), akkor ..a 4830 is jobb lehet egy 4770-nel szemben.
(#49556) Re-Tech : Az, hogy mennyit lát a win, egy dolog, 2GB-ot rendel úgy is hozzá, szard le sztem.(van 3GB-os kapcsoló a reg.-ben, de nem sok értelme van) Neten sok cikket olvashatsz róla.
Játékokhoz, audióhoz sajna lövésem sincs, Pl. még hangszóró sose volt a gépre kötve,, ha a fiam játszik, feltesz egy fülsest, ahall amit hall
-
fagy53
nagyúr
Az a hiper-szuper pedig akkor lesz, ha beveti a vmodot, mert ebben az esetben csak az segít, ha a GPU feszt megemeli és akkor elviszi a max órajeleket gond nélkül, sőt hard vmodnál jóval többet is.
780/1100-hoz elég egy light-os vmod, 0.10-0.15V emeléssel. Sajnos ezt csak hardveresen érheti el, bios-ból, ATT-ből nem fog menni. -
Lefty
addikt
főleg ha mondjuk hagyja az ember a gyári vrm hűtőket a musashi mellett, úgy tudom meg lehet oldani. az AC twin turbo 7k, a musashi olyan 10, és nem kis különbség van. az AC csak kavarja a levegőt, egy 4870-nél nem sokat ér az ember vele, vrm-et nem is hűti.
hát igen, olyan 80-90-ig bírniuk kell, de nekem a 4870-em gyári hűtővel mondjuk egy crysis közben úgy, hogy minden maxon olyan ~63 fokos, 35-39%-os ventiteljesítménnyel.
most, hogy 130 dollár körüli lesz a 4870 pl., igencsak én is elgondolkodtam, hogy esküszöm veszek egyet a másik mellé.
-
Djuree
félisten
még nem néztem tunyingot. nem is tudom mennyit megy amúgy. de nem is a tuning miatt vettem a hűtőt igazából, hanem mert az a 84 fok az azért sok, főleg hosszabb távon.
persze természetesen így már meg merem próbálni a tuningot is.
de most nincs nagyon időm rá, majd hét vége felé lökök ide eredményeket. -
strar
tag
Az a pojjén hogy ezek mind meg is voltak. Előző ATI driver is volt fenn - a hiba ugyan az volt. A windows már 2-3x volt újratelepítve (winyó csere miatt is) Maga a gép szinte új, nemrég raktam össze. A videókártya használt, de még van rá garancia. A gáz az, hogy más játék alatt még nem akadt ki a gép, csak a GRID csinálja ezt.
Amúgy maga a játék teljesen maxon megy 1024 x 768-on, 8xAA és teljesen folyékony a játékmenet. -
-
-
-
-
8nemesis8
veterán
Véleményem szerint elég lenne, akkor FullHD felbontásnál sokkal kevésbé van CPU limit, sokkal hamarabb van VGA.
Bár olyan véleményt kell nézni, akinek hasonló procija van és esetleg nagy felbontást használ.
Bár azt tudom, hogy 720BE 3-3,2GHzen kihajtja a CFet is.PIcit hasonló teszt, ők mondják, hogy megéri FullHDhez.4830-al
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest