- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
gabi133
aktív tag
válasz
Rockybro #34752 üzenetére
Hello! Azt előre leszögezném, hogy nem vagyok profi a tesztelésben és az eredmények "tálalásában". Ezt sem így akartam feltenni, hanem kicsit több képpel, csak sajnos nem sok időm van mostanában ezzel foglalkozni, de mivel látom, hogy van akit érdekel, ezért feltöltöttem ezt. Remélem ezzel is tudtam segíteni valamennyit.
Ha esetleg valamilyen kérdésed lenne, akkor írd le és megpróbálok rá válaszolni ha tudok.
-
katt777
félisten
válasz
Rockybro #34152 üzenetére
Kb. 50X írtuk már le a topicban, hogy HIS.
Ha ref, akkor GFX Chilla, Accelero S1, meg még van pár, erre is találsz tippeket, csak használd a keresőt.Dashes: Na persze.
Előbb egy sima, működőképes drivert hozzanak össze. Ha e téren nem tudják kihasználni a GPU-t, hogyan támogatnák meg a CPU-t? Főleg, hogy egy versenyképes AMD processzort sem tudnak összehozni.
-
Rockybro
tag
válasz
Rockybro #34145 üzenetére
megint felteszem a kérdést: hd 4850-ből milyet érdemes venni?
-HIS IceQ4 HD4850 512mb
-ASUS Radeon HD4850 512MB Glaciator
-Gainward Radeon HD4850 512MB
-Gainward Radeon HD4850 512MB Golden Sample
-GigaByte Radeon HD4850 512MB /Zalman hűtésű/
-MSI Radeon HD4850 512MB Quad Pipe
-referenciára vmilyen fasza vga hűtőt rápakolni (ha ezt a lehetőséget érdemes választani, akkor azon belül milyen hűtőt rakjak rá?) -
XoZ
aktív tag
válasz
Rockybro #29178 üzenetére
A jó hűtésű 4850-esek:
- az előttem említett MSI Quad Pipe (a webshopoknál általában nem jelzik külön, ezért nem tudhatod, hogy ezt vagy a referencia hűtésűt kapod, itt a PH-n már láttam bontatlanul 33 ezerért is)
- HIS IceQ4 ez talán a legjobb, mert kifelé fúj, viszont 40 ezer körül van és viszonylag nehezen beszerezhető (különösen a gyári tuningos Turbo és TurboX)
- Gigabyte MC-1GH passzív, viszont ventillátor nélkül szerintem nem érdemes használni (venti nélkül akár 90-100 fokig melegszik, ára 40-45 ezer)
- referencia + AC S1/AC Twin Turbo/GFXChilla/stb. (35 ezer + a hűtés)
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- ASUS ROG Ally
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Formula-1
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- XPEnology
- Napelem
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest