- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
vitezlejszlo #42544 üzenetére
Az E8400 alap órajelen elég egy 4870 alá. A többit találd ki.
04ahgy: 1.263V
lsc: Hát nekem nem úgy rémlik a topicot régóta követve, hogy az elhalálozott kártyák többségén cseréltek volna hűtőt.
-
LamaCube
addikt
válasz
vitezlejszlo #42544 üzenetére
Miért lenne kevés a procid???A DOD az cod1?
,mert nekem fixen meg van a 333 minden mapon,ha kiengedem 500-999 közt ugrál.Mondjuk nem tudom milyen felbontásban tolod,mert én 1280X1024-ben.
-
fanfany65
tag
válasz
vitezlejszlo #42534 üzenetére
Igazad lehet!!De ennyi erővel akár RAM probléma is lehetne!De Eggyet kell értsek veled kell a 450W-tos táp!!
-
naot
tag
válasz
vitezlejszlo #42441 üzenetére
Te hogy applikáltad rá a ventilátorokat a hűtőbordákra?
-
Macka
veterán
válasz
vitezlejszlo #42400 üzenetére
Nekem terhelés alatt "ZZZ-izeg", de csak emiatt én nem küldöm gariba. Eddig majdnem az összes ezt csinálta. ATI-NV egyaránt.
-
smiti
veterán
válasz
vitezlejszlo #41765 üzenetére
Na végre valami jó hír
-
Gaboman
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #41765 üzenetére
Ha lehetséges én inkább ráfizetnék egy másik típusra.(HIS,Palit.)
-
smiti
veterán
válasz
vitezlejszlo #41009 üzenetére
Véletlenül nincs róla képed hogy miként ment fel rá a két 120-as Noctua?
-
Bluegene
addikt
válasz
Ugyis garanciaztatom a kartyamat: miért mi baja?
-
smiti
veterán
válasz
Kedves Legkedvesebb Sógorom!
Az AC Accelero S1 teljesítményéről nincsennek kétségeim, tudod az előző 8800GT-men közel egy évig teljesített szolgálatot
Lehet kipróbálnék most mást is
Egyébként tudom hogy nem a hűtés miatt van gariztatni, hanem azért mert tücsöknek képzelte magát
-
Hunnia
tag
válasz
vitezlejszlo #40612 üzenetére
Képmerevedés majd ujraindulás, kék halál, néha szétesett kép stb.-stb.
-
Peace
nagyúr
válasz
vitezlejszlo #40597 üzenetére
Értem. Akkor lassan le is teszek a toxiv-ról. Jobban utánanézek MSI-nek. Köszi!
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #40597 üzenetére
SZABALYOZNI nem lehet
Nem szabajozni!
-
stiggy
tag
válasz
vitezlejszlo #40501 üzenetére
Én úgy tudom a cicergést a tekercselt kondik okozzák terhelés alatt. MSI kártyákon szilárd kondi van, az fizikailag nem képes a ciripelésre.
-
törölt tag
válasz
vitezlejszlo #40501 üzenetére
köszi! a cicergés mikor kezdődött rögtön a megvétel után? valamint milyen terhelést adtál a karinak hogy 90 fokos lett?
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40455 üzenetére
De mennyivel jobb egy 2x3-as elrendezes
Mert ha olyan a tápod,(gyenge ) akkor két 12 V-os ágról tudja leszedni, nem terhel folyamatosan 1 ágat. -
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40451 üzenetére
Mert nem kell neki mind a négy vezeték
Flaming Cliffs-et veszek. Privi jöhet Erre senki?!!!!!!!!!
-
FlashBird
tag
válasz
vitezlejszlo #40446 üzenetére
Jah most már nekem sem.
-
katt777
félisten
válasz
vitezlejszlo #40354 üzenetére
Hát mert hogy nincsenek garos tapasztalataid. Én más csillagzat alatt születtem, szinte mindenből hibásat veszek, ha 1000-ből választok, akkor is, ha úgy rendelek valamit, akkor is. Legutóbb egy fénycsövet. Sértetlen csomagolás, sértetlen cső, a belső műanyagcső meg törött, izzószál szabadon lógva. De ezt mondjuk 2 email-be került elintézni, hétfőn hozza a futár a cseredarabot, ezt meg viszi vissza eBoltba. Hogy dicsérjük a korrekt üzleteket.
-
fdisk
őstag
válasz
vitezlejszlo #40355 üzenetére
A lerázhatóságodra gondoltam.
Más.A z unitesóm vett egy 3850 512MB-os AGP vga karit.(mivel nem akart lapot + cpu-t is cserélni)
Kérdéseim:
1. a mostani cpu-ja (asszem pIV-es 2.8 v 3.0GHz-es) elegendő-e a vga-hoz?
2.van-e ilyenből 2 magos?(#40360) vitezlejszlo:amíg van időd szerkeszteni a legutolsó hsz-ed(kb 5 perc)akkor lehetőség szerint tedd meg.
-
Pecc
őstag
válasz
Volt már velük garis dolgom, rendesek, semmi baj velük.
-
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40350 üzenetére
Hát nekem vannak bad tapasztalatok...
De nem szóltam semmit.
-
nixx-21
őstag
válasz
jó tudom h újonc vagy de azért a MOD/Szerkesztés gombbal meg kell ismerkedj emrt nem nagyon szeretik ám ezt
-
fdisk
őstag
válasz
Ha van két olyan haverod akik egyenként vannak vagy 120 kilósak,akkor vidd őket is mikor viszed vissza a vasat a boltba.
-
katt777
félisten
válasz
Mázlista!
-
hakos1987
őstag
válasz
vitezlejszlo #40346 üzenetére
akkor pedig valszeg a kártyán rosszul van szigetelve valami, ami a hangot adja... nem ez az első eset, sokaknak cserélték gar-ban emiatt.... ha nagyon zavar, akkor garit próbáld meg, a tápot így kilőném...
-
hakos1987
őstag
válasz
vitezlejszlo #40340 üzenetére
nálam táp okozott ilyet és valójában a táp is volt a hibás... ráadásul eleinte semmi gond nem volt vele, csak szépen fokozatosan jött elő a probléma... sajnos adatlapod alapján nem derül ki, hogy milyen táppal próbálod életre kelteni az alkatrészeid... légyszi ezt javítsd!
Egyébként szinte biztos vagyok benne, hogy táp, gondolj bele, mikor 0% a terhelés, akkor nincs akkora energia igénye sem... amikor pedig mondjuk furmarkot futtatsz, megenné paksot isvalszeg kevés A-t ad le a 12V-os ág...
Katt: nah, vga-val mi a szitu?! ritkán járok erre, tájékozatlan wok
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #40337 üzenetére
Illetve azt vetem meg most eszre, hogy inkabb a GPU terheltsegetol fugg a hang, nem a frekvenciajatol. Ha fut a FurMark, akkor 99%-on megy, es van sisterges, 675/1100-on. Ha leteszem a talcara a FurMarkot, akkor a frekvenciaja marad 675./1100, de a terheltsege leesik 0%-ra, ekkor megszunik a zizergo hang. Baromi idegesiton zizereg
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40159 üzenetére
Megoldás az energiatakarékosságra.!
2 HDD, 5 venti, Oldallap le ( mehet az asszonynak szemetes lapátnak, vagy tepsialátétnek) télen nyitott ablak, nyáron nyitott hűtőajtó.Na pá mindenkinek, lépek (huncutkodni)
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40157 üzenetére
Kisajátítottad Paksot?
-
Osynho
addikt
válasz
vitezlejszlo #40154 üzenetére
CF-ed van, hogy 310et eszik a géped?
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #40152 üzenetére
Amugy ha mindket ventim maxon teker (amin meg midnig nem igazan van hangja):
DispIO: 48C
MemIO: 59C
arnyalo: 52CEs meg midnig marha rosszul szellozik a hazam alul, szoval ennel masnak csak jobb lehet
Ha a 12 centis teker csak, ami a kartyanak a bal oldalan van, a 8cm-es alapon megy jobb oldalt::
DispIO: 52C
MemIO: 63C
arnyalo: 56CForditva, 12cm-es alapon, 8cm csutkan:
DispIO: 53C
MemIO: 63C
arnyalo: 55CHehe
Tanulsag: hutsuk vegig az egesz kartyat
-
lala42
őstag
válasz
vitezlejszlo #40152 üzenetére
Dobd ki a tápot
-
Osynho
addikt
válasz
vitezlejszlo #40065 üzenetére
A borda tetejére tehetsz egy 12est... Én próbáltam az x1950 promon és hűtött rendesen. Gyári ventit meg elkussoltatod
-
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40065 üzenetére
Ebben a cikkben talán találsz valami hasznosat. Én nem cserélnéma helyedben a hűtést. Poti, vagy másik ventillátor.
De ez csak az én véleményem.
Bali27: Nekem még nem volt dolgom his karival, csak azt tudom mondani amit itt olvasok. -
WesTM
őstag
válasz
vitezlejszlo #40060 üzenetére
Szerintem rá tudsz tenni bármilyen 8-12centis ventit, kötegelővel stb., vagy beépítesz egy potit, és te állíthatod utána a fordulatszámot. Azt már talán 800ft-ért lehet kapni.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest