- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
smiti
veterán
válasz
vitezlejszlo #41765 üzenetére
Na végre valami jó hír
-
smiti
veterán
válasz
vitezlejszlo #41009 üzenetére
Véletlenül nincs róla képed hogy miként ment fel rá a két 120-as Noctua?
-
smiti
veterán
válasz
vitezlejszlo #41009 üzenetére
Kedves Legkedvesebb Sógorom!
Az AC Accelero S1 teljesítményéről nincsennek kétségeim, tudod az előző 8800GT-men közel egy évig teljesített szolgálatot
Lehet kipróbálnék most mást is
Egyébként tudom hogy nem a hűtés miatt van gariztatni, hanem azért mert tücsöknek képzelte magát
-
smiti
veterán
válasz
katt777 #41003 üzenetére
Ez az Auras Fridge lett volna a másik kérdésem, hogy kinek van személyes tapasztalata vele
Mert szépek a külföldi tesztek eredményei, de én jobban hiszek a személyes tapasztalatoknak
mod:
Skizz igen most találtam meg , te vetted meg Nyugdíjastól egy könnyed 8k-ért, amúgy 13 körül van boltban, újonnan
-
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem olyan régen olvastam itt valakinek az adatlapján, hogy Thermalright T-Rad2 - t használ egy HD 4850-n. A véleményére lennék kíváncsi, megéri e azt a pénzt amit kérnek érte?
-
smiti
veterán
válasz
A Holló Úr #39582 üzenetére
Hello !
[link] Itt mindent megtalálsz !
-
smiti
veterán
Új fejleményem van, feltelepítettem azt a CCC-t ami a kártyához adott lemezen van és láss csodát tökéletesen fut a 3D Mark 06
Ki érti ezt
-
smiti
veterán
Esetleg Erre a problémára valaki ?
-
smiti
veterán
Tudom hogy nem ez lenne a mérvadó, de megpróbáltam lefuttatni a 3D mark 06-ot csak úgy kíváncsiságból, de nem fut végig hanem megint azokat a hibákat produkálja,hogy elsötétedik a kép de a gép az műköik tovább! Játékok alatt nincs semmi probléma !
-
smiti
veterán
Nekem egyenlőre ennyiben kimerül az extra hűtés :
-
smiti
veterán
Végre rájöttem itt a 2D , 3D beállításokra a ATT-ben, de még mindíg nem vagyok biztos a dolgomban
Nincs valami link arra, hogy mit hogyan kell állítani hogy minden jó legyen ? Mert szerintem eddig az volt a gond, hogy nem váltott át a 2D és 3D között
mod.: valami mégsem jó, mert most is a 3D órajelén megy , de így legalább már fut a játék
-
smiti
veterán
Mivel elég sok megmagyarázhatatlan hibajelenségem van ezért mégis újra rakom a rendszert, remélem megoldja a problémákat és nem a vga-nak van baja!
-
-
smiti
veterán
Sziasztok!
A mai nappal én is egy " boldog " HD 4850 tulajdonos lettem! A kártya ami a tulajdonomba került az egy Gainward gyártmány. Feltelepítettem a gépre a 8.12-es drivert de szerintem valami nem stimmel.
Ha a Lara Croft - Underworld játékot indítom az rendesen fut ahogy kell, de ha utánna megpróbálom elindítani a Need For Speed-et akkor egyből elmegy a kép és olyan mintha ki lenne kapcsolva a monitor! Ez mitől lehet, tudnátok segíteni ?
Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- További aktív témák...
- Gombászkönyvek egyben
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!