- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Aktív témák
-
fanfany65
tag
válasz
vitezlejszlo #42534 üzenetére
Igazad lehet!!De ennyi erővel akár RAM probléma is lehetne!De Eggyet kell értsek veled kell a 450W-tos táp!!
-
fanfany65
tag
-
-
fanfany65
tag
válasz
kavicssli #32071 üzenetére
Hali!
Nekem is ilyen kártyám van kb egy hónapja!
Csak jókat tudok mondani!
Nem nagyon melegszik,Alap:40 fok Terhelve:63-68 fok!(furmarkkal mértem,ja az a szörös fánk)
A topikban sokan panaszkodtak a kártyák hangjára,én nem tudom, nekem nem tünik hangosnak(Ez relativ mert sok embernek semmi nem elég halk)
Én személy szerint minden rossz kritika ellenére csak ajálani tudom neked!
Ha még érdekel valami a kártyával kapcsolatban kérdez nyugottan!! -
fanfany65
tag
Sziasztok!!
Érdeklödve olvasom a topik hozzászolásait!
Nemrégen sikerült beszereznem egy kártyát:SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 PCI-E Dual Slot Fansink.
Nekem tökéletesen müködik szerintem nem hangos, nem is melegszik tulzottan és elég gyors is.Nem probáltam meg buherálni sem,csak használom!
Érdekes nem?
Olvastam,hogy egy két ember még megsem vette a kártyát már azon gondolkodott mit fog rajta átalakitani!(legalább probáltál volna esélyt adni a kártyának)
Szerintem csak olyan ember szerelgesen aki tudja mi a következménye a beavatkozásnak,különben ugy jár mint a hozászolok 30-40%-ka.Biztos van gyári hibás kártya,de ilyen sok gyárilag "elbarmolt"nem lehet szerintem! Valami nagyon sántit itt egyesknél! -
fanfany65
tag
Hali!
Tanácsot szeretnék kérni töletek, kártya vásárlás elött állok!
A véleményeteket szeretném kérni,4850-est szeretnék venni csak nem tudom melyik cég kártyáját válaszam! Gainward,Gigabyte,Sapphire estleg Asust?!(mind gianni féle)
Elöre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- UHD filmek lejátszása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honda topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- PlayStation 4
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- MSI RTX 4090 SUPRIM LIQUID X 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- MSI RTX 3080 GAMING X TRIO 10G - HIBÁS
- ASUS Radeon RX 6800 TUF GAMING OC 16GB használt videokártya számlával és garanciával eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest