- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
T.Peter
őstag
válasz
Dubmaster #10842 üzenetére
Most neked is, meg nekem is igazam van? mert a te kiemelted az én bevágott szövegemben is benne van. Mivel úgy hivatkozik rá, hogy x16 slots, viszont a másodikra x8-at ír, nem tudom mi van most. Nem értek ehhez, kérlek magyarázd meg.
#10850 Lsc: Remélem, mert kíváncsi vagyok rá.
#10851 Subaruwrc: Értem. Köszönöm. -
syckaloz
aktív tag
válasz
Dubmaster #8968 üzenetére
Üdv Úram
Magyarul nem kell számítani jelentős áresésre augusztusig (vagy amíga dollár emelkedik - bár nemhiszem , hogy visszamenne újra 180 körüli értékre-) Tehát aki augusztusig várni akar a vga vétellel (4850) mondván, hogy ócsóbban szeretne hozzájutni, az nagyon rosszúl gondolja?
Jóreggelt mindenkinek
-
hakos1987
őstag
válasz
Dubmaster #7781 üzenetére
jah, még annyi, hogy ezzel az új biossal csak az a baj, hogy a ventiszabályozás miatt 2D-ben sem állandó a ventifordulat, hanem mindig mozog, ahogy 1-1 fokot változik a hőm.
ezt mondjuk annyira nem hallani, de én pl. vízzel hűtök, és mivel csend van, ezért észrevehető..egyébként sajnos csak a hétvéhén lesz már csak nálnam a kari (4850), mert tesómé, aki gépet rendelt, és ez pénteken jött meg, a gép többi része meg hétfőn... nekem egy 3870 X2-m volt /elvileg van is/, csak épp utazik vissza a garancia földjére....
mod: viszont a 3870 X2-höz hasonlítva a teljesítménye lenyűgöző, és nagyon beleszerettem ebbe a kariba... persze azt nem veri, de nincs olyan messze tőle...
-
hakos1987
őstag
válasz
Dubmaster #7781 üzenetére
A csökkentett fesz csak a visszavett órajelre érvényes, természetesen a 3D-s órajelhez nem nyúlok!
5 perc múlva az e-mail címedre el lesz küldve
a változás még annyi, hogy a sapphire biosban nem úgy kell megadni a venti fordulatszámát, hogy 50 foknál 25%, 60-nál 30, és akkor 50-60-ig 25-ön megy, utána 30-on és így tovább, hanem min. és max hőmérsékleteket, és egy kezdő venti sebesség értékeket...
mondjuk így sokkal finomabb a szabályozás, szinte fokonként lépked 1-1 %-ot... -
lsc
nagyúr
-
Bluegene
addikt
-
janos666
nagyúr
válasz
Dubmaster #7306 üzenetére
Amúgy hagy áruljak már el valamit amiről remélem senkinek sem igazán új infó.
Ha egy kártya 120W-ot fogyaszt az 120W-nyi hőmennyiséggel fűti a környezetét (mint egy 120W-os légkoni), akkor is ha alacsony fodulaton pörög a ventije, akkor is ha maxon és mindegy épp 40 vagy 140 fokos a GPU. Ha a szobát fűtöd mindegy hogy a levegőbe tartod a hegesztőpisztolyt egy fix pontra amit 500˙-ra hevítesz, vagy egy acéllemez felett mozgatod úgy hogy szétterüljön a láng és felizzítsa a lemezt 100˙-ra. Attól hogy mostani beállításokkal 90˙-os a GPU attól nem lesz melegebb a CPU-d, az attól lett melegebb mert ez a kárty több hőt add le W-ban mérve mint a régi kártyád, ez 15k-s léghűtéssel is is így lesz ami a házba fújja a levegőt, nem a szabadba.
De valaki linkelte már melyik kábelt kell kipöckölni a konektorból hogy meghaljon a fordulatszabályzás és 100%-on tekerjen.
Amúgy én a GTX-280ra szavaztam az alábbi linken.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest