Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
katt777
félisten
Jó is az. De akkor már lehetett volne E8400, alig drágább. 4GHz-en tuti nem lesz gondod a kihajtással.
Beállítások hozzá a honlapomon.stevve: Milyen paszta volt az? Mert itt semmi normális nem kapható, de állítólag BP-n lehet valami 3M-et kapni erre a célra, és aminek eleve rendesen rajta kellene lennie a süniken. Talán úgy adom el a 3870-et, hogy megtartom Csillát, és akkor jó volna valami, amivel fel lehet tenni újra. No meg akkor bepillanatragasztózom azt a rögzítőt is, amelynek gyárilag hibás volt a menete, így lényegében csak támaszt, a rézblokkot a másik 3 csavar tartja. De legalább jól. Én /sze mindenből kifogom a hibásat, nem is egyszer, mint azt az aláírásom tanúsítja.
-
tibz03
őstag
Innentől kezdve lehet nézegetni. Nem tudom, hogy a Toxic mennyivel jobb, mint a sima. Adj hozzá annyit a simához, amennyivel jobb, és úgy nézegesd a grafikonokat; mindennél többet elárul.

katt777: Hát mindenesetre már nincs visszaút.
Már tűkön ülve várom a futárt, hogy hozza. 
-
katt777
félisten
Milyen procival, és mekkora felbontásban, milyen összetettséggel?
Mert az én 3870-em lever pár nem kellően megtámogatott 4850-et (pl. kisebb AMD-s konfigokban). Gyöngus lesz alá a procid neked is.stevve: Tehát neki nem. Lapot és procit kell hozzá cserélnie, vagy ezt legalább 3GH-zre felvinni, ami elméletileg benne van. Kihajtva úgy sem lesz, de legalább a 3870-et már vsz. megveri.
-
Láttuk a kérdést elsőre is, de nincs diagram. Elég sok a különbség ahhoz képest, hogy mennyi árban a különbség. (Ha jól értesültem, akkor a Toxic hűtése nagyon hangos.) Jobban megéri a 4850.
katt777: Nekem is csak néhány volt, ami nem akart ragadni, azokat pasztával tettem fel.

-
TTomax
félisten
Lapbol EP45-t vegyél az jobb a wolfihoz és nem is drágább...elégedj meg a 4850-el mert 50% felárért 20% teljesitményt kapsz,ez mindig is igy volt az ATI-nál ha XT kell akkor fizesd meg... ezért is vett a nép mindig PRO-t és probálta XT-re huzni...igy volt ez már a 9600-kal is,ma sincs ez másképpen.
-
Speed®
titán
A hangerő\hőfok arány azért nem mindegy. Amúgy S1 AC PWMes ventivel 5k.
slett27
Igazából a GFXChilla bordaszettje befedi a RAMokkal együtt a VRM\FETeket is.Calibos
Akkora méretben\hőleadó felülettel oly mindegy, hogy alu vagy réz..nem számít.Angelo69
Ha SpZnek meglett XP alatt, akkor nálad van a hiba valszeg
bishopx2
Kereső
(de az elmúlt 2 blokkban is erről volt sz..) Írd be, hogy CCC és

-
Tody56
aktív tag
Szerintem elég neki, ha nem túl kisi felbontáson használod.
Ez mindig vita tárgya hogy mennyi kell egy adott kártyához, de azt gondolom hogy 3ghz körüli 2 magos modern cpu nagyrészt kielégít egy új vga-t. Tény hogy nagyobb sebesség még tovább gyorsítja, de ez tényleg nagoyn játék és főleg grafikai beállítás szabja meg. -
VaniliásRönk
nagyúr
Az hogy az "alaplap nem pörög eléggé" továbbra sem világos. Mi a probléma?
A konfig alapján: Az alaplap elég tré, a CPU-t kiszolgáló tápáramkör túlterhelődhet, ha a CPU még a régi 125W TDP-jű 6000+, ezen nem igazán lehet segíteni, cserélni kéne.#8904: Ezt álmomban nem hámoztam volna ki.

Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Linux kezdőknek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Viccrovat
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Fotó állvány eladó
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Beállítások hozzá a honlapomon.

Mert az én 3870-em lever pár nem kellően megtámogatott 4850-et (pl. kisebb AMD-s konfigokban). Gyöngus lesz alá a procid neked is.

(de az elmúlt 2 blokkban is erről volt sz..) Írd be, hogy CCC és