Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
T.Peter
őstag
Én előszőr arra gondoltam, hogy csak tippelnek, mivel még nem jöttek ki, ezért nem tudhatják, hogy valójában mennyiért kaphatják majd meg, viszont közben rájöttem, hogy pár boltnál már ott vannak raktáron a 4850-esek (hírek szerint), így tudhatják az árukat (fizettek is átvételnél). (A külföldi árakat tudjuk, de az nem ad pontos eredményt)
Amúgy elismerésem az atinak, hogy így tudják az utolsó pillanatokban is titkolni az információkat. Izgalmas ettől az egész, plusz jobban várja mindenki a kártyákat. -
szerintem egyszerűbb ez a tápcsatis dolog: a 4850-nél 110W körüli TDP-t csicseregtek a verebek, ezt még bőven elviszi a busz +1 csati. A 4870-nél valamivel 150W fölött jósolták, és mondjuk cca. 135W-tól már illik két csatit rátenni (vagy 8-ast a 6-os helyett).
fizika ügyben vannak fenntartásaim a dolog valódi értékével kapcsolatban - mitől lesz jobb a játékélmény, ha 400GFlops-nyi fizika fog dolgozni a játék alatt? szimulációban talán, de máshol?
-
janos666
nagyúr
Ahhoz képest hogy alig lesz magasabb a gyári órajel, de ehhez nagyobb hűtő és egyesek szerint magasabb Vcore jár jelentheti éppúgy azt is hogy jól tuningolható lesz vagy azt hogy kevésbé.
- Kap elég kakaót is, és a gyári hűtő is sokáig elég még neki.
- Már az 50-es és 70-es órajelkülönbözetéhez is annyi plusz Vcore kell hogy muszály volt ekkora hűtőt és 2 tápcsatit rátenni, szóval nem az egekben kell keresni a GPU végét.
Majd meglátjuk.
-
janos666
nagyúr
Hát eddig se akartam elhinni hogy az AMD belátható időn belül portolja a CUDA féle PhysX-et a Catalytba. Szóval ez nem meglepő. Inkább szomorú, mert mostanság is sok játékban ottlapul a PhysX PPU támogatás és elvileg ezek patch nélkül is elfogadják majd PPU-nak a Geforce 8+ GPU-it. A Havok motorokból meg többnyire csak szoftveres verzió van a játékokban, amikből nem lesz egycsapásra GPU támogatott, szóval lehet ki is megy a divatból a 4800-as széria mire ennek belátható haszna lesz. Szerintem még a CUDA port is gyorsabb lehetett volna, ha tényleg olyan készséges az nvidia ezzel kapcsolatban.
Aktív témák
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini-ITX
- World of Tanks - MMO
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AliExpress tapasztalatok
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB White Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPad Pro 4th 12.9 2020 - Wi-Fi - Space Gray - 128GB - Akku: 86% - Megkímélt állapot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest