- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Elő lehet csalni azokat a ködöket, csak itt jön be a képbe a tracker... De egyébként ha tudsz jó sok, minél hosszabb expót csinálni hold nélkül, és a lehető legsötétebb helyről szerintem úgy is látszódnia kellene pár dolognak. Az Orion ködnek mindenképp, a láng és lófej ködöknek is, a futó embernek is, és a Barnard ív is kijön ha elég idő megy bele. A boszifej az halványabb, az nem biztos hogy kijön csak úgy. Nekem a fentiek mind köjöttek bőven kb 10 perc össz idő alatt, és gyanítom hogy akár rövidebb idő alatt is össze jöhet egy jó sötét helyről, főleg ha valaki jól bánik az utómunkával. Úgyhogy csináld csak és mutasd hogy mi sikerül
Mennék én is de a paripám rottyon van... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hardcore café
- Xbox tulajok OFF topicja
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tesla topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged