- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Elő lehet csalni azokat a ködöket, csak itt jön be a képbe a tracker... De egyébként ha tudsz jó sok, minél hosszabb expót csinálni hold nélkül, és a lehető legsötétebb helyről szerintem úgy is látszódnia kellene pár dolognak. Az Orion ködnek mindenképp, a láng és lófej ködöknek is, a futó embernek is, és a Barnard ív is kijön ha elég idő megy bele. A boszifej az halványabb, az nem biztos hogy kijön csak úgy. Nekem a fentiek mind köjöttek bőven kb 10 perc össz idő alatt, és gyanítom hogy akár rövidebb idő alatt is össze jöhet egy jó sötét helyről, főleg ha valaki jól bánik az utómunkával. Úgyhogy csináld csak és mutasd hogy mi sikerül
Mennék én is de a paripám rottyon van... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jófogás tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EAFC 25
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 10700KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest