Hirdetés
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Gurulunk, WAZE?!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TKL
tag
Elő lehet csalni azokat a ködöket, csak itt jön be a képbe a tracker... De egyébként ha tudsz jó sok, minél hosszabb expót csinálni hold nélkül, és a lehető legsötétebb helyről szerintem úgy is látszódnia kellene pár dolognak. Az Orion ködnek mindenképp, a láng és lófej ködöknek is, a futó embernek is, és a Barnard ív is kijön ha elég idő megy bele. A boszifej az halványabb, az nem biztos hogy kijön csak úgy. Nekem a fentiek mind köjöttek bőven kb 10 perc össz idő alatt, és gyanítom hogy akár rövidebb idő alatt is össze jöhet egy jó sötét helyről, főleg ha valaki jól bánik az utómunkával. Úgyhogy csináld csak és mutasd hogy mi sikerül Mennék én is de a paripám rottyon van... :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 28-70mm f/2.8 DG DN Contemporary (Sony) full frame objektív
- Gopro Hero 12 Bundle + 2x256gb sd, garanciális
- Canon Speedlite 580EX II vaku és távvezérlő szett eladó
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- Eladó használt Canon Powershot G3 X kompakt ultrazoomos 1 colos érzékelőjű fényképező-videó gép.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest