Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
epmd
tag
válasz radi8tor #25471 üzenetére
Amit linkeltél,azon mi a nemnormális?Funkcióját teljes mértékben ellátja.Kicsi ezekből a mágnesekből a választék,már kissé elavultak,és nincs rájuk igény,kiváltották ezeket kivetőpánttal,ami az ajtót is megfogja.De a fém csappantyúk sokkal jobbak,és még az erejük is állíthatóak,de az neked nem felel meg.Lehet kapni esztétikus bútormágnest,amit hajóberendezésekhez gyártanak,csak 10 ezer ft darabja.Szerintem rakjál bele két kivetőpántot a régi helyett,ha elfér a kertben.
[ Szerkesztve ]
-
epmd
tag
-
thyeby
őstag
-
thyeby
őstag
válasz radi8tor #25483 üzenetére
Ilyen rugós-görgőst én kb 25 éve szereltem fel egy kültéri erkélyajtó szúnyoghálóját fixálandó. Ma is ugyanolyan patent, mint újkorában. Nem forgácsolódik,nem rozsdál, nem kopik, csak patent. Nem tudom, mi a bajod vele? A mágnespánt is hosszú életű. De azt gyakorlatilag tized mm pontosan kell a helyére tenni, különben nem sokat ér.
[ Szerkesztve ]
Több fa van, mint asztalos!
-
thyeby
őstag
válasz radi8tor #25490 üzenetére
Változott 20 év óta kicsit a világ. A maiak már valószínűleg 20 év után is egyben maradnak. Az, amire Te gondolsz, valóban nem 20, hanem néhány év alatt csúnya vasport ereszt maga körül - volt dolgom vele. De az szerintem a múlté.
Meg ne sértődj, nem kiröhögtünk, és értjük, hogy oda mágnest gondoltál ki. Sokan közülünk minden nap építenek be valamilyen hasonló patentot - többnyire kivetőpántot. És ez a mágnes még a kivetőpánt előtti időkből visszamaradt találmány. Persze ma is van létjogosultsága, de ma már több háztartás olyan (Kiváltképp az igényesebbek), ahol nyoma sincs, mint ahol még fellelhető.
Több fa van, mint asztalos!
-
pali923
aktív tag
válasz radi8tor #25467 üzenetére
Létezik olyan kicsi mágnes, amit 10 vagy 12-es furatba kell beletolni, a másik fele meg egy sima fémkarika. Nekünk egy ilyen tartja a szúnyoghálóajtót, szinte észrevehetetlen. Ebbe az ajtóba is bele lehetne tenni valószínűleg, csak az élébe kell belefúrni.
Sőt: nemrég raktam be egy képet egy pengető tartóról. Abban 2 db 5mm átmérőjű és kb. 2 mm vastag mágneskorong rögzít. Meglepődtem, mekkora erejük van. Ilyen korongból 20 db-ot vettem nem egészen 300 Ft-ért az ebay-n. Akár a vaterán is van,de ott a szállítási költség is nagyobb, igaz, nem egy hónap. Ebből a korongból bármekkora méretet lehet venni,, és nem kell más, csak két megfelelő méretű furat a megfelelő helyekre, meg egy kevés ragasztó. Nem drága, nem látszik, nem fáj, könnyen berakható, ennyi.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
-
martong
tag
válasz radi8tor #25490 üzenetére
Vicces fiúk vagytok.
Csak tudnám miért baj az nektek, ha mágnest szeretnék ez a 10Ft-os vacak helyett.Szia, nekem az ilyen mágnessel az a legnagyobb bajom, hogy nem tudod jól elhelyezni. Akárhová teszed nagyon útban van a ki-bepakolásnál.
Okos embernek a nagyapja ültet diófát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest