- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Digitális Állampolgárság Program
- A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
Mi sziloplasztos tubusban lévő kétkomponenses ragasztót használunk. Lyukat kifúrjuk és menetesszárat tolunk bele. Előtetőket és szelemeneket fogatunk fel vele. Atombiztos és gyorsan köt. 5 perc után terhelhető de várni szoktunk vele pár órát. 2 keverőszárat adnak hozzá mert egy használat után kuka.
-
martong
tag
Szia, józan paraszti ésszel azt mondom, hogy minél hosszabb a tipli, annál valószínűbb, hogy néhány helyen mégsem tört el a téglában a vékony fal két luk között, és jobban tart.
Fontos a hosszúság, az egyre mélyebbre megyünk nem segít.A gyakorlatban:
44 es téglafalon 10 cm szigetelés van a házunkon. A külső lámpákat akartam feltenni, gondoltam 130 as tipli 140 es csavarral jó lesz. Nem lett (pedig a lámpa csak 1 kg és 2 csavar fogja). A 200-asnál az egyik tart a másik nem tart semmit. A 250 es csavar már olyan vastag, hogy nem megy bele a lámpa furatába.(A szigetelésbe való tipli baromi jó, és nagyon erős)
Én is függeszteni terveztem a mosdószekrényt (kompletten vagy 50 Kg), de lebeszéltem magam róla, fenti okból. Így lábon áll.
Az igazi megoldás az lenne, ha sikerülne a lukat jól kifúrni, akkor bármilyen tiplivel működne.
Okos embernek a nagyapja ültet diófát.
-
Armahun
addikt
Sima kék tipli , nálánál hosszabb csavarral?
Egyszer voltam bajban egy lépcsőnél nem akart fogni semmi és ott minden lécsőfok egyesével volt a falra rögzítve kísérő nélkül.
Ott huszon egynéhány milliméter vastag ékesre gyalult bükk fatipli parketta ragasztóba mártva és kb 20 centi hosszan bepüfölve a falba vált be.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Régi konyhai mérleg (Silva)
- Új digitális forrasztóállomás 2 az 1- ben kompresszoros hőlégfúvós állomás forrasztó pákával
- Gaggia Classicból épített Gaggiuino karos okos kávéfőző
- Govee RGBIC TV Light Bars H6046 Okos LED TV Háttérvilágítás Smart Wifi Bluetooth
- Kompakt méretű érintőgombos Jura A1 automata kávéfőző