- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vikusz77
tag
válasz
Márton111 #7182 üzenetére
Nem az számomra a kérdés hogy mi jön ki Hiltiből használtan 30 ezerért, hanem, hogy mit ígértél ezért a pénzért.
Ha azt mondtad a vevőnek, hogy az akkuk jók és ez nem igaz -még ha nem is tudtál róla, akkor a továbbiak rajtad múlnak.
Gondolom írásos adásvétel garanciavállalással nem történt. De ez már a Ti dolgotok.Láttam én már több döglött akkus hilti csavarozót a netes piacokon 20 ezer körül.
És hogy téged idézzelek-nem szó szerint-, egy elavult, nehéz Nimh (ha nem az akkor bocs) technológiát akkuk nélkül 30 ezerért megvenni, hááát nem tudom. Ha Hilti fun lennék és a 100+-t sajnálnám egy új gépért és a vett gép garantáltan újszerű állapotban lenne akkor talán.
De én egy csavarozóban nem látom túl nagy előnyét a "hiltiségnek".Thibey felújíttatja az akkukat -Hilti minőségben- 60-80 ezerért (Sanyo minőségi akkuk), de akkor mennyinél is tartunk? 90-110ezer.
Vagy beleteszik neki az általad linkelt "realpower" vagy más olcsóbb cellákat feleannyiért, csak azt nem tudom az vajon milyen minőséget képvisel... Gondolom nem szeretné ha 2-3 év alatt bemondanák az unalmast. Ő Hilti minőséget-élettartamot szeretne a pénzéért.Szóval, ha 80 ezret akar egy csavarozóra költeni, ami szerintem -neki legalább is- nem ésszerű döntés ,akkor már inkább a kihagyhatatlan, sohavisszanemtérő, csak most csak önöknek, fél éve futó Makita ajánlatod. És akkor legalább azon is túl lennénk.
Szerintem Thibey behajtja azt a pártucat csavart ha ezen múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- LEGO klub
- Fotók, videók mobillal
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Xiaomi Vacuum S20 bontatlan új fekete
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest