Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz
ph_5.5
üzenetére
Ezekkel a youtube-os tesztekkel mindig szkeptikus vagyok, a fene tudja, hogy ki csinálja, milyen hátsó üzleti szempontok alapján, milyen gerillamarketinggel. Hacsak nem egy német újság tesztrovata van mögötte. Lehet persze, hogy csak én vagyok nagyon bizalmatlan (vagy a tapasztalat mondatja ezt velem?)
A másik dolog, hogy sosem értettem ezt a nagy felhajtást itt az ütvecsavarozók körül. Nyilván ácsmunkákra vagy kerékcserére én is ilyet vennék. 3 fúró-csavarozóm van itthon, de 90%-ban a legkisebb Boscht használom, ami 70 deka körül van, és 90-es csavarokat is simán be szoktam vele tolni, de legtöbbször max. 50-60-as kell. Igaz, többnyire fenyőbe vagy bútorlapba, de szerintem a legtöbben hasonlóval dolgozunk. Ha meg mégsem, akkor előveszem a nagyobbakat. Sokkal kényelmesebb a kicsivel dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max hosszú garancia + gyorstöltő, azonnal vihető
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Jura Ena 8 automata kávéfőző
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Eladó D1S LED izzók Canbus 160W 25000LM 6000K 2 db
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Bomba ár! Dell Vostro 5490 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest