Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
pali923 #55265 üzenetére
Praktiker / OBI és egy helyi csavarbolt kínálatából tudok kiindulni. A Praktiker / OBI vonalon nem volt olyan méretű csavar ami nekem kellett volna így egy sarki csavar / szerszámboltban vettem végül. A Praktiker / OBI -ban nem is figyeltem csak azt, hogy a facsavar részen keresgessek, ott a csavarok a sárga színű PZ fejesek voltak. A kis boltban pedig már eleve úgy érkeztem ha jól emlékszem, hogy pozdorja csavart keresnék, ott ezüst színű szintén PZ fejes csavart adtak. Egyébként amiket néztem mind végig menetesek voltak. Én is csak arra tudok gondolni, hogy a csavarok bevonata más és egyébként nincs különbség köztük, de azért gondoltam rákérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen egeret válasszak?
- BestBuy topik
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Eladó Woom Up 5 szuperkönnyű elektromos mountain bike
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó egy szinte új Kukirin G2 elektromos roller!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest