Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pali923
aktív tag
válasz Véreshurka #55256 üzenetére
Most aztán felvetődött bennem a kérdés: mit árulnak manapság facsavar néven? Valaha létezett az az ezüstszínű csavar, aminek csak a felében volt menet, és egy egyenes horony volt a végén. Akkoriban fúró-csavarozó gépekről nem is hallottunk, de kereszthornyoz PZ vagy PH csavarfejekről sem. Éppen tegnap találtam pár doboz ilyen facsavart a padláson, de már nem is emlékszem, mikor használtam ilyet, becsavarni sem lenne egyszerű géppel. Kézzel meg ki csavaroz manapság? Nagyon régóta gyakorlatilag pozdorjacsavart veszek minden fa vagy fajellegű anyaghoz, működik
Most rákerestem a neten, pl. a Praktiker árul ilyen régifajta facsavart, de már a mai PZ fejjel. Van facsavar néven mindenféle bonyolult menetekkel ellátott csavar, máshol meg ugyanazt a csavart pozdorjának és facsavarnak is nevezik.
Szóval gyakorlatilag szerintem manapság nincs különbség facsavar és pozdorjacsavar között, az összes csavarbolt ugyanazt a sárga csavart adja el tömegméretekben, akármilyen néven. Akinek meg spéci igénye van, jobbfajta boltot kell keresnie.A helyzet reménytelen, de nem komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest